Creative biker 1454 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Vremenom se skupilo u garazi dosta opreme koja mi vise nije potrebna a nekome bi mogla koristiti. (trebaju mi pare za nove gume) Flip up kaciga V-Can V200 (Arai je samo nalepnica ali joj lepo stoji) potpuno ispravna, sve funkcionise, vadiva unutrasnjost, sa malim tragovima koriscenja, bez padova naravno! Na njoj pise velicina M 57-58 ali mislim da je velicina vise L. Cena 3000 din. Jet kaciga VB-1, ispravna, ima naprsnuce na kacketu koje se vidi na poslednjoj slici, i "budzevinu" umesto levog srafa koji drzi vizir koja bolje vrsi posao od originalnog srafa koji je spadao. Velicina na etiketi L, objektivno XL pa i jos komotnija. Cena 1500 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Full face kaciga "NO NAME" imam je duze vreme u garazi, bila je bez vizira pa sam prosle zime napravio vizir kod Ivana (1400 din. tada) da mi eventualno posluzi za nekog suvozaca koji nije iz moje porodice ali obzirom da nije u koferu vec u garazi, nije koriscena uopste od prosle zime. Ispravna, solidna. Velicina je za nekih 57-58 obim glave L Cena 1500 dinara Rukavice Storm, lagani materijal sa tvrdim protektorima i koznim ojacanjima, dobio na poklon ali su mi velike, pise L koji ja inace nosim ali su objektivno XL. Malo nosene, super stanje osim malog ostecenja zbog stezanja cicka jer su mi velike, koje resava igla i konac a prikazano je na slici. Cena 1000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Originalni vizir za Fazera, Yamaha FZ6S od 2004.god. motor je prodat sa aftermarket vizirom a ovaj mi je ostao visak. Cena 2500 dinara Koske za Stroma (dog bones) sa kojima se spusta visina motora za valjda 5 cm. Pravljeni kod strugara, izrada i niklovanje kostali 50 eura, nisu mi potrebni, samo jednom namontirani i skinuti jer mi ne odgovara kad se spusti motor. Na slici su zalepljeni krep trakom jedan za drugi da se na zagube negde u garazi pa me mrzelo da ih odlepljujem. Cena 4500 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Komunikator, vozac-suvozac + dodatni prikljucak za recimo muziku... Bukvalno jednom upotrebljen, razlog, moja supruga ne podnosi tu slusalicu ispod kacige, iritira je... Do 100km/h radi perfektno, upotrbljiv je do 120km/h posle toga se dosta cuje sum vetra. (koriscen sa flip up kacigama) ali bukvalno sat vremena, ima alkalne baterije jos u njemu. Cena 1200 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Gume Bridgestone Trail Wing, made in Japan. Prednja 110/80 R19, DOT 3909 Zadnja 150/70 R17, DOT 4109 Cena 3000 dinara za par Gume su jos uvek na motoru koji je kupljen juna 2010.god i presao je sa njima 16500km, posto planiram da potrosim par novih guma na putovanja ove godine, narucio sam nove koje mi stizu sledece nedelje kako ove ne bih menjao u pola sezone. Do tada ce ove biti na motoru i moguca je rezervacija. Nemam subler ali imaju po sredini minimum 3mm i vise, sa strane duplo vise. Kao sto rekoh jos uvek su na motoru, juce sam ga vozio na 6 stepeni da probam GoPro kameru i drze odlicno, nema apsolutno nikakvih problema! Da dodam da apsolutno nikada nisu krpljene, cepovane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 22, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice i komunikator prodati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Februar 22, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice i komunikator prodati! Naravno da su prodati i sve ce biti prodato kad se odrede normalne cene,da ne kazem niske. Svaka cast na objektivnoj prodaji. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 22, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice i komunikator prodati! I super su rukavice,a komunikator se cuje extra.Hvala na saradnji.Bilo je zadovoljstvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 22, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu! U zdravlju i veselju se sluzio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 25, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Flip up kaciga prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Mart 14, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Nove gume namontirane, stare skinute pa ako nekome trebaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...