Jump to content

Moto Zajednica

Guild wars 2 .....

Recommended Posts

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Evo igrao neko vreme pa pocinjem da radim malo i nemam vreme da igram... placen 5k din dajem za 4 i mail sto ide uz njega , ima 4 chara jedan je 41, drugi su oko 15og lvl . itd koga zanima igra neka pita...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

guild wars 2 ako pitas sta , ako pitas sto prodajem, zato sto spremam kafic, pa mi svaki dinar bitan :). Ko uzme sve dobije i mail sifre sve sto treba . Garantujem da necu nikog da prejebm.... Inace ima ceo 1.5 gold :D

ih brate ilidana :D , wow je dobar, ali grafika, gameplay i sve ostalo idu gw2 :) igraj pa ces da vidis, haha a gavro i mi ce mo pricati to za jedno20-30 godina :D

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Ah ta grafika :) samo treba pomenuti cs 1.6 i dovoljno. Warcraft 3, ah kakav gameplay kojem grafika ne moze nista zar ne :). Nisam igrao gw ali warcraft lore je jak da me jos uvek drzi a gameplay je uvek dobar ako igras sa drugarima koje poznajes. Odmah je duplo zanimljivije moras se sloziti.

Eh, zbog tog wc3 sam iz skole bezao da bi igrao na Bnet-u , a pre neki dna brat mi sve izbrisao iz kompa sto sam install windows 8 jer ne moze da igra wc3 hahah, a cs ne zaostaje :) . Vreme prolazi ovo trenutno najbolja igra za sada, pitanje vremena kad ce da izadje bolje

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Sad ce rome 2 tw, spremaj komp :D Kod mene wc3 se ne brise iz kompa nikada- iako ne igram vise skidam replays i gledam turnire (ne dota!)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja