Dzony93 368 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Evo igrao neko vreme pa pocinjem da radim malo i nemam vreme da igram... placen 5k din dajem za 4 i mail sto ide uz njega , ima 4 chara jedan je 41, drugi su oko 15og lvl . itd koga zanima igra neka pita... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 23, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Sta prodajes? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan guild wars 2 ako pitas sta , ako pitas sto prodajem, zato sto spremam kafic, pa mi svaki dinar bitan . Ko uzme sve dobije i mail sifre sve sto treba . Garantujem da necu nikog da prejebm.... Inace ima ceo 1.5 gold Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan aktelno!!1 i hitno moze nize Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 26, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ala sam ja omatorio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ih brate ilidana , wow je dobar, ali grafika, gameplay i sve ostalo idu gw2 igraj pa ces da vidis, haha a gavro i mi ce mo pricati to za jedno20-30 godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 26, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ah ta grafika samo treba pomenuti cs 1.6 i dovoljno. Warcraft 3, ah kakav gameplay kojem grafika ne moze nista zar ne . Nisam igrao gw ali warcraft lore je jak da me jos uvek drzi a gameplay je uvek dobar ako igras sa drugarima koje poznajes. Odmah je duplo zanimljivije moras se sloziti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Eh, zbog tog wc3 sam iz skole bezao da bi igrao na Bnet-u , a pre neki dna brat mi sve izbrisao iz kompa sto sam install windows 8 jer ne moze da igra wc3 hahah, a cs ne zaostaje . Vreme prolazi ovo trenutno najbolja igra za sada, pitanje vremena kad ce da izadje bolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 27, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce rome 2 tw, spremaj komp Kod mene wc3 se ne brise iz kompa nikada- iako ne igram vise skidam replays i gledam turnire (ne dota!) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan prodato. Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...