kamenjar1 3 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Intruder M109R Prijavi odgovor kao problematičan Novi (stari) član zato što sam ugasio stari mail pa sam morao ponovo da se registrujem. U svakom slučaju pozdrav za sve bajkere i one koji vole motore i sve što je vezano za njih.. Ove godine spremam jedan projekat pa kada počnem redovno ću se javljati jer će mi sigurno trbati vaša pomoć.. Za sada pozdrav. kamenjar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi, i jedva cekamo projekat.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 21, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, и жељно очекујемо пројекат. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 135 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...