TroxX 65 Napisano Decembar 8, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto tema kaze zeleo bih vase misljenje o pomenuton motoru ozbiljno razmisljam da ga kupim dobio sa dobru ponudu,pa bi da sumiram rezultate i zeleo bih vase misljenje za i protiv sto se tice karakteristika,ponasanja uopste kvaliteta,malo mi je velika kubikaza ipak najvise volim klasu 600 ccm al ajde sta da se da radim dali imaju prodju ako odlucim da ga prodam ili menjam.Radi se o ovom bajku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 8, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Dekibgd ima jednog, pitaj njega. dekibgd je banovan koliko ja znam, a tema o rf-u vec postoji i deki je u toj temi napisao kakav je i sve ostalo... idi na pretragu ukucaj autor dekibgd i rf i izbacice ti temu... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Decembar 9, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan vozio ga je drugar,nije los motor. 260km/h solidno koci. malo preglomazan po meni,i veliki potrosac. moze se naci za male pare. po meni ocena od 1-10. 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja nadjoh jednu temu u kojoj pise samo o njegovom motoru, u kakvom je stanju, nema nista o ovom modelu a i mene interesuje ovaj motor, pa ako mozete napisite nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...