offroad2012 1 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Bliži se početak sezone, paaa... Reko' da počastim moju Klementinu, svrbe je već gume sigurno. Evo, uz malo rada u radionici, napravih joj ovu spravicu: Pozdrav, iz Zrenjanina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Super...Imas jedan viska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Lepo uradjeno . Vrlo korisna stvar za podmazivanje lanca ili pranje felni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan kulturica...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Nalazio sam ovo na limundu, zavrsi se na 1500 din manje vise, ja sam hteo da napravim, ali nikao da nadjem neke manje lezajeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Lepo uradjeno . Vrlo korisna stvar za podmazivanje lanca ili pranje felni . Ali stender je ipak bolje resenje 100 puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas malo detaljnije kako si napravio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i mene interesuje, jel moze slika izbliza./ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, cemu ovo sluzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad2012 1 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Za ciscenje tocka i lanca a bez da koristis stender. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad2012 1 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i mene interesuje, jel moze slika izbliza./ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad2012 1 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i mene interesuje, jel moze slika izbliza./ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Za ciscenje tocka i lanca a bez da koristis stender. Pa tako ti je motor jos nagnutiji na levo, kako pridjes lancu?, nasonis ga desno na nesto ili? Daj neku sliku/total motora od pozadi, da prostis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad2012 1 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Za ciscenje tocka i lanca a bez da koristis stender. Pa tako ti je motor jos nagnutiji na levo, kako pridjes lancu?, nasonis ga desno na nesto ili? Daj neku sliku/total motora od pozadi, da prostis. Hmmm... Pod nozicu sa strane postavis dascicu, koliko ti odgovara da motor bude nagnut.Lancu (KLE500) imam prilaz, bez problema. Sad moram na posao, pa ako treba ti javi, mogu sutra napraviti par snimaka pa ti poslati, samo mi posalji svoj mejl. Aj` , pa pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...