panthocrator 44 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Kako naslov kaze potreban mi je merac odnosa vazduh/gorivo na pozajmicu par dana. Treba mi model sa sondom koja se srafi u izduvnu granu. Slike su cisto informativno ne trazim konkretne modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan ja znam ko ima za prodaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Ko i koliko je to novaca ili kontakt osobe koja prodaje hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...