vujo032 2670 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije baš jednostavan, ovako kad se gleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan kutija je otvorila svoje tajne i kaze ovako: migavaca okruglih puna kesa 1 okrugli retrovizor 2 adaptera za japanske retrovizore 2kom unutrasnja guma 3.50/18 1kom 2.75-18 unutrasnja guma litar ipone dvotaktola sa mirisom jagode xD filtar za vazduh, koriscen mehanicki regler polovan (haha) originalna izolator svecica nova ngk b7hs svecica 5 lamela za kvacilo 3+2 kom dihtunzi cilindra i glave 2kom platine set paknova za zadnji dobos 15-tak zbica za tockove niple (ovo je valjda isto za tockove) 2 semeringa prednje viljuske nova sajle od obrtomera, brzinomera i sauha po 1kom Au kakva riznica, kakvo blago! :o migavaca okruglih puna kesa To mi treba. Naravno, ne treba mi puna kesa. Pozadi su mi od Tomosa i nikako se ne uklapa, MZ je MZ a da li je ugaono ili okruglo, jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan kutija je otvorila svoje tajne i kaze ovako: migavaca okruglih puna kesa 1 okrugli retrovizor 2 adaptera za japanske retrovizore 2kom unutrasnja guma 3.50/18 1kom 2.75-18 unutrasnja guma litar ipone dvotaktola sa mirisom jagode xD filtar za vazduh, koriscen mehanicki regler polovan (haha) originalna izolator svecica nova ngk b7hs svecica 5 lamela za kvacilo 3+2 kom dihtunzi cilindra i glave 2kom platine set paknova za zadnji dobos 15-tak zbica za tockove niple (ovo je valjda isto za tockove) 2 semeringa prednje viljuske nova sajle od obrtomera, brzinomera i sauha po 1kom Stari Vujadine,interesovalo bi me par stvari,npr: platine neki migavac prednji još ako ima nosač... dvotaktol (čuo sam da se drugačije vozač oseća,pa bi voleo da probam) ove svećice paknovi su mi novi pa ćutim na tu temu lamele sajle su uvek doro došle,da se nose pa ako ikom zatrebaju u nuždi P.S. Samo reci uslove P.S.S. Ko ne pita,taj skita ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo po redu da odgovorim. Vujo ti samo reci koliko komada da ti odvojim. Pretpostavljam da ces bar 2kom da uzmes. Migavci su uradjeni od bakelita, crno kuciste, narandzasta plastika spreda, nema sijalice unutra. Imaju shelnu kojom se pricvrscuju na metalni nosac koji doduse nemam. King, platine imam 2 razlicite pokazacu ti pa biraj. Migavaca reci koliko ti treba. Ipone je skroz dobar i meni je bilo smesno to sa "mirisom jagode". Sto se lamela tice proveri sa nekim iskusnim samo (ima odje ljudi dosta znaju), ja imam samo 5 kom lamela sa ferodo materijalom ali nemam platne. Nikad nisam otvarao mz kvacilo pa ne znam da li je ovo kompletan set ili treba da imam i metalne platne. Za sajle znam sigurno da je jedna od sauha a druge dve su jako slicne (jedna je duza i jedna je kraca). Definitivno necu da zaradjujem na vama, mozemo sigurno nesto da se dogovorimo i svima dobro! Ja radim u sava centru - setice se Vuja bio je jednom, svrnite jedan dan samo mi javite da ponesem delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Eh kad smo vec tu oko ovih delova setim se ja mog ETZ-a jos sam sad i na slike naleteo, evo King da vidis kako je izgledala moja masina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, bio je to NOV motor. Prelep. Arijevac. Glancan i čišćen. U novoj obući, sa dobrim gumama. Eh... Migavci su sjajni, naročito što imaju šelnu, slobodno ih stavi u neku od fioka na poslu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sjajan.Meni oko zapelo za nosač kofera.To mi je u perspektivi do proleća da odradim.Inače,ja stanujem 1 stanicu od S.Centra,a sada sam na bolovanju do daljnjeg,pa ti reci kad ti odgovara i eto mene od sutra kad ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. (POTREBNA POMOC) Jel moze neko da mi kaze sta mi je sa motorom. U pitanju je MZ 125 ETZ. Upalim ga jutros i pustim 2 min. da radi u leru, napravim jedan krug oko 1 km. i taman pred dolazak kuci motor pocne da se gusi i ugasi se. Ja ga ponovo upalim, upali iz prve, u leru radi normalno. Ubacim u brzinu, polako pustam kvacilo i motor ponovo pocne da se gusi i ugasi se. I onda probam jos nekoliko puta i uvek isto u leru padi odlicno, a kad ga ubacim u 1 brzinu i pocnem da pustam kvacilo on se ugasi. Sta da radim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan -Karburator (siber-igla sibera-dizna...) -"Soljica" na slavini rezervoara-ocisti je! -Filter benzina (ako ga imas)proveri-ocisti ili zameni Znaci nema dovoljno benzina u trenutku kada mu treba snaga-odnosno kada treba da krene! Nije na odmet proveriti kakva ti je svecica i kakve su platine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1319 Napisano Octobar 15, 2009 Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Kondezator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Octobar 16, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Spusti rucnu pre polaska. ;D ;D Jel prima gas u mestu osim sto radi u leru.Karburacija 90% glavna dizna ili sediste konusne igle mada ako prima gas lepo u mestu moze biti . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dosadasnjim odgovorima. Probacu posle da odgonetnem problem, treba da mi dodje drugar koji se bolje od mene razume u mehaniku. Javljam kasnije sta sam uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen. - Skinuli smo karburator i ocistili diznu koja je bila skoro zacepljena. - Ocisto sam soljicu na slavini rezervoara, bilo je dosta taloga u njoj. - Ocistio sam filter benzina. Sad ide kao zmaj. Hvala na savetima i upucivanju na problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Molimo...i 2x !! A sad' kad' si resio problem, postavi negde neku slikicu tvoje masine, da vidimo sta teras!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Octobar 17, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Nisam često na forumu (Vuja je napisao - preselio sam se, našao posao, stan....), ali kad dođem uvijek se obradujem i nasmijem. Ovaj put je zaslužan ts i njegovo karabudženje. Care, svaka ti čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos.pirke 3 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Pirot Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko da mi kaze na koliko hiljada kilometara predjenih treba zameniti dvoredni lanac kod MZ ETZ 125,u pitanju je originalni nemacki lanac. A Madjarski...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan deklovi sređeni samo cekaju cilindar novi klip i klipnjacu te radilicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 1, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Miha, covece, ti non-stop rasturas taj MZ!! Pa dokle vise?? Sta sada nije u redu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 1, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sve mu je u redu sa motorom. Ovo sad radi reyervnu masinu . ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan da to je druga masina na onoj staroj se jos vozim bez kvarova al mi je mal losija kompresija i klip j eu kurcu hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ono kad se nest pokvari u pol sezone ko ce onda sarafat i zaj se sam stavim drugu masinu i teraj misko heheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da u HR saobraćajnoj dozvoli nema brojeva motora, samo rama. Da li grešim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uh ala je to dobro,spakujes rezernu pa kada crkne samo je montiras a onu uradis kada bude para.Nego Miha jel ugradi ti muziku na MZ,znam da je bilo neke price oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ev vec sam prikupio materijal sam treba montirat na emzu al kad nevolim vidit tu struju na motoru pa reko sto je manje to bolje heheh ;D da zato i radim ovu drugu masinu jeb nekad ostanes bez para a bas se onda pokvari masina i jeb ga onda cekaj mjesec dana da dojdes do para pa jos 15 dana dok to sredis i projde pol ljeta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da u HR saobraćajnoj dozvoli nema brojeva motora, samo rama. Da li grešim? Točno tako, dobro su se sjetili da je mašina potrošna roba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...