Opera69 0 Napisano Februar 13, 2013 U prolazu, 14 postova Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zovem se Nikola i iz Zemuna sam. Vozio sam Liberty-ja 4 godine, pa sam uzeo Beverly-ja 500. Nadam se da ce i on da sluzi kao sto je Liberty. Prilazem slike Liberty-ja kog sam preuredio Vidimo se na skupovima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav nikola,lep beverly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opera69 0 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 14 postova Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahhahaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, vidimo se uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opera69 0 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 14 postova Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodje lepo vreme ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...