nebojsa887 45 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Imam problem sa sa quadom.On kada je rikvercu ima blokadu i ne moze da primi pun gas,kao da mu struja prekida. Kada se dobro zagreje zna po nekad da mu sma od sebe proradi ta blokada i kada se vozi redovno u napred. Tako ga doteram kuci lagano na ler gasu,kada se ohladi upalim ga i sve radi normalno. Ako neko zna sta moze biti problem neka napise,unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da on zna... http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/1856-stronser/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima problem koji sam imao sa LTZ-om sam resio zamenom svecice. interesantno je to sto je motor zagrejan radio sasvim normalno sve dok ga ne ubacim u rikverc i ne aktivira se ta blokada. Posle voznje u nazad sa blokadom i kada ga ubacim u 1,2,3,4,5 on trza i nece da primi gas sve dok se ne ohladi. Izbegavao sam da ga ubacujem u rikverc i radio je sasvim normalno. Svecicu sam zamenio onako reda radi posto sam menjao i ulje,od kad sam je zamenio nemam nikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...