Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vozi datum da zajmimo [pare i vatamo bolovanje Meni ovo ne gine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj put nece biti majca tako da ce ti biti lakse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo predloga: Subota 17. septembar. Hrana 500 din. po čoveku, piće na licu mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 31, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan zar ce skup biti u srbiji, pa ima li neke druge zemlje na svetu gde ce se odrzati mz skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan zar ce skup biti u srbiji, pa ima li neke druge zemlje na svetu gde ce se odrzati mz skup kriza je kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo predloga: Subota 17. septembar. Hrana 500 din. po čoveku, piće na licu mesta. a lokacija, i molio bi da se datum pomeri za 24.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj put nece biti majca tako da ce ti biti lakse! nece nemam love za benzin.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Mislim sta reci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 1, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan zar ce skup biti u srbiji, pa ima li neke druge zemlje na svetu gde ce se odrzati mz skup Nema Srbija je jedna i jedina, za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 1, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan zar ce skup biti u srbiji, pa ima li neke druge zemlje na svetu gde ce se odrzati mz skup Nema Srbija je jedna i jedina, za sada Gresis druze, nesto si neobavesten zadnje vreme. Ima sad u septembru u Nemackoj " Emmenrausch " : http://www.emmenrausch.com/home/ A takodje i finci prave veliki MZ skup. Tacnu adresu linka sam zagubio, al odete ovde : http://mzriders.wordpress.com/mzing-in-finland/ dok ne nadjete gde je . Nego danas sam isao u socijalno da overim zdravstvenu knjizicu i naletim na cudam MZ TS . Covek je ocigledno nekad imao MZ-a, pa resio da se opet vozi. Uzeo je filter za vazduh od TS-a i kuciste za akumulator, poceo na to da kaci kojekakve delove i na kraju je ispao ovakav MZ : Slikao sam mobilnim, al mislim da su slike zadovoljavajuceg kvaliteta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Za taj model delova nema ni kod Hirohita. Covek krenuo po delove "iz prirode" a TS-a je bilo i eto simbioze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan kod hirohita ima, umro je pre nekoh 20 godina njega je nasledio akihito, a dal je jos na vlasti i ima li kod njega, e to nemam pojma... sta je uopste ovo, neki cb500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pilot Babo !!!!! http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8176C-2JdQ8 Lud narod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan To snajka ! http://www.youtube.com/watch?v=4HDuYbvs-TE&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi govori da od još jednog okupljanja ove godine nema ništa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kriza, besparica,ne registrovani motori.....zajebano vreme. Ja pored najlepsih zelja i dobre volje ne mogu da nagumam dve voznje godisnje van grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 5, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Moja ergela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 6, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ergela, ono zuto je Jawa Babeta - rekao bih, a koji je ovaj crveni motoric ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ergela, ono zuto je Jawa Babeta - rekao bih, a koji je ovaj crveni motoric ? PIAGGO BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U mom drustvu je jako opasno pominjati ime fabrike Pjadjo zato sto odma za tim neko dobacuje : U du-pe te gadj`o...tako da bi na tvome mestu,ja bih pripazio...Ako te neko pita koja je to marka, ladno odgovoris; "sta te je briga", procitaj sta pise...Jos ovaj tvoj ima dodatak BRAVO a na to se automatski lepi PRAVO... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 7, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ti preveo ono piaggo u pjadjo ne znam mada mi surnjaja kaze da je bravo jer je njen motor a de sam gadjao to je tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 7, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Resio junior da malo proba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Naka ga nek proba a TI mu prenesi sve tajne ovog naseg zanata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Kako me je malopre jedan klinac lepo nasmejao.Stojim ja na semaforu a klinac od desetak godina prelazi ulicu sa ćaletom,upire prst u Plavu Pticu i kaže vrlo glasno:"Tata,tata vidi MZ-ac kao što je DEDA ima"Nisam čuo šta je njegov otac njemu rakao ,ali je klinac otišao gledajući u motor,ja mu mahnuh rukom mahnu i on meni i odoše u pravcu Kraljevice na vašar. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan e to je dobro, videcemo ga za koju godinu na kraljevici, ali u neko drugo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...