Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 23, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jeeeeeeeeeee nasao sam Floyda!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 23, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Izvuk'o si ga iz rupe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 23, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Izvuk'o si ga iz rupe... ma sam se pojavio na Facebook.... odatle su i slike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 23, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan OZNA sve dozna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 23, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan OZNA sve dozna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari Sta se desilo sa ovim forumom. Nije me bilo par meseci,telefon mi je bio ispod kreveta na punjacu jako dugoo,imao sam razne momente,i bio svugda... Sad je opet sve ok... Kupio sam fj 1200,ali mz-a ne prodajem,ne znam odakle to,u sobi mi stoji... Nabavicu uskoro opet net kuci... Sta si propustio za ovo vreme: http://www.youtube.com/watch?v=h8hwuzgbDak Da znas, duzan si mi pivkanu kada se vidimo ..... Neka je sa srecom za novo vozilance! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desilo sa ovim forumom. Nije me bilo par meseci... ... a za tih par meseci stekao si dug u pivu nama ovde jer smo brinuli. jeeeeeeeeeee nasao sam Floyda!!!!! Nikada se u životu ne kladim ali u ovo sam definitivno trebao, znao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se pojavi covece... Cuvaj taj telefon stos e puni dva meseca-mozda ce za nekoliko godina vredeti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 24, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rek'o PIVO?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Floyde, dobrodosao nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Opet smo skoro svi na broju! Kao nekad Kad ce taj skuuuup pa da se druzimooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55931-obavestenja/page__gopid__999686 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hocete da cujete kako pali Jugo na mrazu, ubacite ovo ispod u google translator, prebacite prevod sa english na english i kliknite na Listen vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvv. vvvv. Yehbehm tee maiku :jee: :jee: :jee: :jee: :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 26, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 26, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan znam za ovo, dobra fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Savet. Posto na MZ-u slabo ima mesta za alat, predlazem da nadjete neku ovakvu saputnicu i vasi problemi oko alata ce biti reseni. http://www.mojnet.rs/video-medju-grudima-sakrila/922ed1b376ef3f43b625 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 27, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55931-obavestenja/page__gopid__999686 Uteftereno!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 28, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte sta je dugar kupio na buljaku: ;D ;D ;D ;D ;D Sta bi sa ovim, ima li kakvih informacija, ima li ovoga jos ? TS Choper nam ostao duzan odgovore u vezi ovih modela, pa da malo podsetim da se ne zaboravi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Januar 28, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan sunjao ja u medjuvremenu ali nisam vido... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno: Pismo srpskog turiste iz Tunisa Ovde nam je super i osećamo se kao kod kuće. Doduše, suzavac bi mogao biti jači a paljevine vidljivije iz svih delova grada. Policija bije, naravno ne tako kao kod kuće, ali se zaista svi trude da nas maksimalno ispoštuju. Ovde smo glavni jer znamo cake da udjemo preko reda kad se čekaju namirnice a imamo i svoje ljude ako treba da se nabavi nešto „preko veze”. Ako izadju tenkovi, uplatićemo još dve nedelje. Pozdrav iz Tunisa, 14. januar 2011 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 30, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan da postavim pitanje i ovde... imam jedan mali problem... instalirao sam win 7, odlican OS, sve radi super osim 5.1 zvucnika... nemogu nikako u Winamp-u i BS player-u (i u bilo kom programu koji reprodukuje zvuk) da ih nateram da svi rade, kad radim speaker test (u control panel-u) svi zvucnici rade a u wunamp-u (i ostalim programima) rade samo dva. da napomenem da nisam pomerao kablove, tako da pogresno spajanje otpada... pre 7-ce sam imao XP SP3 i radili su svi zvucnici. sta treba i da li treba nesto da instaliram (neki plug-in ) ili nesto trece da bi to radilo kako treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da postavim pitanje i ovde... imam jedan mali problem... instalirao sam win 7, odlican OS, sve radi super osim 5.1 zvucnika... nemogu nikako u Winamp-u i BS player-u (i u bilo kom programu koji reprodukuje zvuk) da ih nateram da svi rade, kad radim speaker test (u control panel-u) svi zvucnici rade a u wunamp-u (i ostalim programima) rade samo dva. da napomenem da nisam pomerao kablove, tako da pogresno spajanje otpada... pre 7-ce sam imao XP SP3 i radili su svi zvucnici. sta treba i da li treba nesto da instaliram (neki plug-in ) ili nesto trece da bi to radilo kako treba? u ovom programu podesis da budi 5.1 (Realtek) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A kad to podesis i ne proradi 5.1 iz glupavog winampa, dodaj mu neki output plug-in za konverziju 2.0->5.1, sa njihovog sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 31, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan podesio sam to i jos nesto i sad rade svi zvucnici ali zadnja dva kao da stvaraju neki izoblicen zvuk i dosta su tisi nego sto su bili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...