Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 131 postova

ahaha ko o cemu vuja o rakiji. ma vuja  je legenda. kud jos vozi mz prikolicara, tu voli rakiju, i jos kad sam vidio u kisacu kako mlati onu prasetinu. uuuff voli popit, komunikativan. ma car. vuja car!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Pravi li neko rakiju od tih malina? Ovakve, žive, kao voće, nemogu da ih smislim a vidim da je ceo svet poludeo za malinama: kupuje se, afere pune novine kako i ko sve izvozi, čitao sam kako su stranci pali u nesvest kada su videli koliko malinjaka ima po i oko Arilja.

Verovatno je dobar posao u pitanju samo me interesuje finalni proizvod a da nije slatko.  ;D

ma nema retko koprevi rakiju od malina...  :D :D skuplje su ovako 1kg 120din.  :) a finalni proizvod je zapakovana malin apo 250-300grama i prodaje se u inostrannstvu za 5-6e.. video licno kako to ide... bio sam na praksi u hladnjaci za preradu malina...  :D :D

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Sumeci sta znaci ovo, kojim jezikom pricas??? :D :D :D"ma ne m retko koprevi rakiju od malina... " ???  Si ti pio nesto u 21:03 ?? :D :D

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Sumeci sta znaci ovo, kojim jezikom pricas??? :D :D :D"ma ne m retko koprevi rakiju od malina... " ???  Si ti pio nesto u 21:03 ?? :D :D

:D :D :D jesam pa jedva sam pogodio slova...  ;D ;D

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

A sta je sa KAJSIJOM SUMI imal nje

Jes' vala, to je dobro pitanje a odgovor neće proći nezapaženo.  ;D

2 Zverinjak

U Kralja Petra ulici u delu od Uzun Mirkove pa naniže, dugo se već parkira jedan fićin bagi. To je onaj bagi sa karoserijom od poliestera i sem tog neznam da postoji još neki. Okačio je i oglas na auto ali vidim da mu prodaja loše ide iako je centar grada u pitanju pa teško da je neprimećen.

Od ulaganja treba dosta, čak i ovo što se vidi jasno govori da je farbanje poliestera neminovno a od mehanike ko zna šta sve ne valja.

Komedija od auta, volan zaključava katancem.  :D

Šta misliš o tome?

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Treba pitati ljude iz "Poliester" Priboj sta su hteli  da naprave. Verovatno je neki samozvani  dizajner posle nedeljne pijanke pokusavao da se seti kako izgleda WV bagi  sa fotke sto mu je neko u kafani pokazao. Ono sto su napravili spada pod krivicno pravo.Nije lep ali je zato zivi qrac....Pre bih vozio Jawu nego sto bi seo u taj abortirani projekat soc -realizma zalutalog u auto industriju..

Pa slično i ja mislim, ne podpada mi pod auto industriju kao što kažeš. Ali decu nemogu da obuzdam, kako ga vide utrčavaju unutra, skaču po njemu, muku imam sa njima da objasnim da to nije za igranje nego da je pravi auto...  Verovatno ga zato i prodaje toliko dugo, samo se deca lepe na njega kao na one autiće na Kališu. ;D

Zato sam pomislio da može da bude pristupačan jer stvarno ne liči ninašta a eto, deca se igraju.

Nije lep ali je zato zivi qrac....

:D :D :D

U najboljem izdanju je ovako izgledao , sumnjam da taj lici na ovaj sa fotke.

th_44869_5ltjb9_122_986lo.jpg      th_44870_10e3dox_122_192lo.jpg

Sreca da negde na ulici ne stoji ovakvo vozilo, tesko da bi se izvukao .Zamisli sebe i klince... :D

th_46502_cdec004fe2fc9b0ce32101703b706dd8_orig_122_435lo.jpg

Malo adrenalina po ovom sugavom danu. Ziv sam se uneredio gledajuci,mozes misliti kako je uzivo....Nikada mi nije bilo jasno ime TT ili ti Tourist Trophy. Nikakve veze nema ovo sa turizmom u bilo kom obliku, ovo je smrt u oci sto bi nasi rekli.

Aiii

http://www.youtube.com/watch?v=Avy57Y4NS98&feature=related

• Zainteresovan, 503 postova

Karburator. Lisac je u pravu od prvog dana, nekada nešto novo mora da se kupi.

Pazi ga, pazi! Pa i ja sam ti govorio da je karburator, samo ga nisam znao popraviti :)

Vujo, nasmijao si me u ovaj kasnovečernji sat, svaka ti čast. Konačno Crnac radi kako spada, zaslužio si. Sad samo pravi deblju mješavinu, pa dimi komšijama pod prozorom, ionako te već mrze, pa da se makar malo zabaviš.

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Ma nije Vuja zasluzio, nego siroma' MZ-e...!! ;D ;D

Mogao je on to ranije da sredi samo da je imao vremena...i volje ;)

• Drug član, 1702 postova

Ja sam do malopre radio,sklopio sam masinu od televizora,ispoliram deklu sa strane kvacila,sipam ulje i moze da se pali  :)

Ladno mi je covek trazio 12e za 6303 lezaj nepoznatog porekla,a u prodavnicama lezajeva ih nema preko 6e,samo nisam stizao do danas  da kupim posto vecinom rade do 16h ...  Jos se naljutio kad sam rekao da je skupo  :-\

Čim sam stigao odmah sam se iznervirao. >:( To mi je teško palo jer sam ovih par dana živeo bez nervoze i takvu psihičku uravnoteženost teško da mogu da objasnim. A eto iznervirao me računar, nemogu da postavim slike, nemogu da ih smanjim a ništa nesmem da čačkam i popravljam dok ne pozavršavam započete poslove u njemu što će trajati par meseci.  :P

Komentare, utiske, pričice... možemo da stavljamo ovde dok je tema koju je MZ otvorio namenjena fotografijama. To smo uradili da bi se sve fotografije okupile na jednom mestu i da bi lakše mogle da se skidaju.

• Svrati ponekad, 381 postova
  • Motocikl: Suzuki GS500E

Kod mene u Zaječaru ragistracija za MZ ETZ 250  8011 dinara  >:( >:(,tek danas sam primetio da u saobraćajnoj piše 250 kubika (tako pisalo i u Makicinoj saobraćajnoj), Trayalova guma 3.50x18  972 dinara  :)

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Pa valjda su je izbrisali. To neki zapadnoevropski spameri pokusavaju da nam uvale neke lekove. Ja je bio otvorio ono sve ponude za viagru neka slicna sranja.  Misle da ce se ovde leba najesti - e pa nece. To sto njima ne moze da se digne je njihov problem. Kolko sam upoznat, mi nemamo takvih problema.

Gledam zadnje vreme - stalno se pojavljuju neki navodno novi clanovi, a nickovi bezvezni do bola . Bas sam se pitao ko su ti ludaci, a sad mi je sve jasno .

Trayalova guma 3.50x18  972 dinara  :)

Vidi molim te jel' ima 3.50x16, da vratim originalni zadnji.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja