Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 11, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan malo mi se obnovio emzo.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 11, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo čuči nema šta. Probao si da ćerdaš s njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 11, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Peskir je super, taman za ulje iz semeringa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 11, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Salim se naravno,dobro izgleda,mozda neki keder okolo..crni I ja sam ,,budzio,, nesto danas,al bre mnogo je toplo...nije za rad uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 11, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan peskir je za da ne kaplje farba po prednjem blatobranu... ;D ;D @King jesam malo ima lmalo drugaciji otpor vetra... i vise se cuje rad masine. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 11, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malko slika... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 11, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @- Deki , lepo mu je legla ova plastika, jedino sto mi se ne dopada je ono na sedistu sto je ostalo ( Suzuki 600 ), resi to nekako i daj jos neku sliku sa strane. Kako si resio auspuh ? @- Sumi, sad kad si stavio poluoklop, jace cujes masinu jer je maska drukcije usmerava vazdusnu struju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 11, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A kako se ponaša u vožnji? Mene na 90km/h hoće vetar da oduva s motora.Lepršam ko zastavica.Da li se taj efekat umanjuje s ovakvim vizirom? I Lale ima slični ako se ne varam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 11, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Nije me bilo u temi "Doveo Čika Dule...", a i inače, isključivo zbog obaveza, koje mi nisu dozvoljavale da se posvetim forumu i svemu oko mog motora. NE bežim i nikada neću od onoga što mislim, govorim, pišem. Kada znam da sam u pravu, a o svemu dobro razmislim i raspitam se, onda idem do kraja, pa neka mi je i sam Svevišnji oponent. Puno puta se u životu pokazalo da je moje "ćeranje" bilo na mestu, a "ćerao" sam se do kraja. Oni koji me poznaju i spremni su da stanu iza mene uvek, znaju da sam nepopravljivo pravdoljubiv, bez obzira na posledice i frku, koju su "napadnuti" uvek spremni momentalno da nadignu. Na moju veliku žalost ni sada nemam vremena da napišem ovde sve što mislim da treba da napišem. A ima toga mnogo. Nikakva objašnjavanja, pravdanja... Nepobitne činjenice! I to "u čelo", bez uvijanja! I biće. Prvom prilikom, kada mi obaveze dozvole. Iskren i prijateljski pozdrav svim ljudima dobre volje i pravdoljubivog duha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Posle toliko prica, toliko muke da se objasne neke stvari ,ne ide.Da li je problem u slovima ili u necijim glavama.Dosta vise sta ko misli o sebi i da je pravdoljub ili zenskaros.Pre bi trebalo da se neko zamisli posle ovakvih postova sta ce drugi da misle o njemu. Pravdoljubi i ljudi na mestu ne uvlace druge ljude u svoj problem vec to sami srede. Posto nisi imao vremena molim te , u ime celog foruma,da kada ga budes imao, pozoves drugog aktera ili odgovoris na njegove pozive i razresite vase i samo VASE probleme daleko od ovog foruma.Ako si vec, kako pises u oponentskom odnosu sa Svevisnjim a volis i da se " Beckovicki ceras", uradi to u sebi i dokazi da u tebi stvarno postoje sve te ljudske i nadljudske relacije. Kako god ti zvucalo ovo, verujmi da je pisano sa biranim recima. Voleo bi da tako i ostane. Smorili ste nas !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 11, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Posle toliko prica, toliko muke da se objasne neke stvari ,ne ide.Da li je problem u slovima ili u necijim glavama.Dosta vise sta ko misli o sebi i da je pravdoljub ili zenskaros.Pre bi trebalo da se neko zamisli posle ovakvih postova sta ce drugi da misle o njemu. Pravdoljubi i ljudi na mestu ne uvlace druge ljude u svoj problem vec to sami srede. Posto nisi imao vremena molim te , u ime celog foruma,da kada ga budes imao, pozoves drugog aktera ili odgovoris na njegove pozive i razresite vase i samo VASE probleme daleko od ovog foruma.Ako si vec, kako pises u oponentskom odnosu sa Svevisnjim a volis i da se " Beckovicki ceras", uradi to u sebi i dokazi da u tebi stvarno postoje sve te ljudske i nadljudske relacije. Kako god ti zvucalo ovo, verujmi da je pisano sa biranim recima. Voleo bi da tako i ostane. Smorili ste nas !!! TAKO JE!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo jedan vic da oraspolozimo temu: > Uzeo meda vijagru i krenuo kroz sumu. > Kada ga videle zivotinje, sve se razbezale. > Ide tako meda, sav napaljen, kroz sumu i naidje na jeza > Jez se sklupcao, trese se od straha... > > Prevrce ga meda po rukama i kaze: > "Gde ti je ribica, gde ti je ribica?" > > Jez kaze: "Ali, ja sam musko... nemam ribicu!" > > "Gde to pricas, gde to pricas?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 11, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravoučenije: Opet su naši stari bili u pravu kad su rekli:Ćutanje je zlato!!! Ježiću,ježiću više čitaj ubuduće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 12, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan @ Lisac Znam za natpis,to se sve tapacira a ostalo ide na farbanje,ima tu jos detalja koji nedostaju,al polako.Cekam neke bocne plastike,pa cu videti sta cu,a tu je i zezanje oko prednjeg tocka koji sam nabavio od 21 coll,pa disk pa klesta druga....ima tu posla ali nadam se da cu koncept koji sam zamislio izgurati do kraja,a da auspuh,radim na tome,ovaj na njemu je 251,samo za probu jer sam i ceo agregat sredjivao do detalja. Ovaj ti je poznat GE 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne secam se da sam vidjao ovog MZ cross-a...mozda gresim!? Daj jos koju sliku, ovo sto sam video (po usijanom letnjem danu :D) mi se svidja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan De ste bando,nema mene ovde vise cesto,sta se dogovori za okuplanja neka mi neko javi samo ako moze. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 12, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Evo dela pravih majstora,full cross modeli iz perioda 1979/1980 od 250 do 500ccm,ge250 i ge 505.....sta reci,naravno svako bi pozeleo jednog ovakvog u garazi,ali...nema. Nije mi cilj da napravim full cross,to bi mi mozda bilo i lakse,kontao sam da napravim MZ,nesto za on/off road,putovanje isl,nakacicu mu kofer i bocne kofere,druge gume naravno itd,dali ce ispasti ,,frankenstajn,, ili ne videcemo na kraju.Misljenja su podeljena,kad dodju kod mene,pa vide to kazu jao sto je dobar ili pak ,,sto se za*bvsh sa tim uradi to u fabriku i cao....,ma bitno je ,,budziti,, Evo malo slicica...i na kraju ,,suncani dan,, :D/uradicu bocne slike bolje/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Duki, dzaba slike tvog projekta dok ga ne izvuces iz garaze i slikas ga iz nekog normalnog ugla. Ovako ne vidimo nista osim da je zut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje: Da li neko ima ovu uvodnicu sajle kvačila,a raspoložen je da je proda.Kod Gabora je trenutno nema, a ni na buvljaku.Moja je pukla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 12, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu danas u delovima za to malo sr... Naravno da ce da leti napolje,iz radionice je vec izasao,sada je u drugom delu,poslednje je svetlost dana ,ma mucim se oko toga ,imam malo vremena,sada me prednji tocak muci ,moram to resiti a mozda mu i ostavim njegov 18coll @Zverinjak Evo izgurao sam ga malo,vidis i tocak koji sam zamislio da stavim,mozda.Cekam gume,ove se skidaju naravno,isto tako i resavam pitanje bocnog izgleda,ili plastike ili ostavljam dekle,zavisi sada od auspuha koji budem stavljao.Migavce sam malopre nabacio,al nemam slike,bice kad ga dovedem u neko ,,zavrsno,, stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 13, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda, bi mogao rezervar i sediste ici jos malo nize ili mi se iz ovog ugla cini da su postavljeni malo visoko (za moj ukus, naravno). Ima li zivih na ovoj vrucini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 13, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve MZ-jase!!! Nisam bila tu par nedelja obaveze me stisle,zao mi je sto na skup nisam dosla ali u poslednji cas mi dodjose braca iz Crne Gore motorima da idemo na skup u Sabac, oni voze R-ove i nikako im ne bi bilo zanimljivo na MZ skupu i ako sam ja pokusala da ih ubedim. Otisla i ja tako sa njima,a sutradan ih otpratila kuci... Sad sam jos i nos slomila (nabola me glavom neka ludaca) pa mi ove vrucine ne prijaju,sve cekam da zaladi pa se provozam... Upeklo je nema sta! Inace devojke-bajkerke organizuju voznju sledeci vikend do Kladova,preko negotina,Svilajnca...Dva dana,spavanje uz Dunav...bice fino! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 13, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kada budete u prolazu kroz svilajnac javite se da vas sacekamo i ispratimo dalje ;) a kako je stradao nosic ??? ??? ??? koja je ta ludaca....da je malko ... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 13, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ici ce to nesto nize,vidim ja,ali moram uklopiti i kras barove koje nameravam da stavim,pravicu ih po meri,mislim da ce biti zanimljivo jer cela ta konstrukcija ce biti demontazna,na srafove,da bi se omogucio pristup agregatu po potrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jun 13, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan kada budete u prolazu kroz svilajnac javite se da vas sacekamo i ispratimo dalje ;) a kako je stradao nosic ??? ??? ??? koja je ta ludaca....da je malko ... > imas i moju podrsku ako bude trebala pomoc ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...