Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Mobitela????  ???  ???  ???  ??? Zar nismo u Srbiji???? Jos da si rekao i ,, tipkovnica,, bilo bi do j*ja  ;D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 800 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

e bas me zanima da li ovo sa mobilnim za otkljucavanje automobila radi... idem da proverim  ;D

Da li si proverio,baš me interesuje.Ja nemam alarm,ali voleo bih da imam tu informaciju (ako ga budem imao nekad).

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Puno pozdrava iz Grcke!  :)

Ne,na netu smo

Tu sam ja, ima kafea...

Cuvajte nam kucu, nisam hteo da me neko od urednika ovde menja. I dalje nam nije potreban Urednik u onom uobicajenom smislu.

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Floyd-e u pravu si.Treba definitivno učiti i od mlađih.

Pa uci.Nije sramota neznati.Sramota je ukrasti,prevariti,da je sramota neznati ljudi bi se radjali nauceni.  ;)

• Zainteresovan, 738 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure

Vujo moram malo da te kritikujem, ostavio si crnca onako nezasticenog na kishi, da lagano prelazi iz crnih u ridje.  :-[

Eeee a Scuba mi prica o proslom vlasniku njegovog bemveja kako je auspuhe konzervirao u ulju.  ;D

Nemoj samo da kazes MZ je to!  ;)

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Otisao sam uz veliku muku, jedva sam uspeo da isprebacujem motore, da dovezem Hondu kuci a ostavim Crnca. Kisne, znam, sta cu odavde, mislio sam nece kisa... :-[

U Grckoj nema MZ-a ali ima MZ ljudi. Cela Istocna Evropa je ovde, nisu retkost ljudi iz zemalja koje imaju more, Bugara je najvise. Pricamo onako usput dok se deca igraju, svi znaju za MZ i cude se sto ga ovde nema.

Najprisutnije su komercijalne varijante skutera i nekih ATV-a ali sve od 50 ccm pa nekako i ne zurim to da vozim. Vidim klinci zuje na tim skuterima ali nijedan nije kao oni sto ih vidjam na Karaburmi, svi imaju blokade, niko ne tockari, retko gde sede po dvoje... ;D

Vecih motora nema, kazu nemaju dobrih iskustava sa turistima jer su mnogi prvi put vozili veliki motor bas na ovakav nacin, najmom. To se lupalo, ginulo, uvek problemi sa osiguranjem pa su batalili ceo posao: 50 ccm, 40km/h pa teraj koliko moze, boli gazdu uvo.

Turizam menja ovo mesto tako da u svakom lokalu ima zaposlenih svih nacija. Ko su koji tesko je otkriti, ima Grkinja ali se u svakoj od radnji meni odmah dodeli neka sa prostora bivse Jugoslavije. Volim ja sve nacije, ne pravim pitanje  ;D, nema losih devojaka.

U radnje sa muskarcima nema sta da ulazim, jedino u ovaj kafe gde tip sedi pored mene i gleda motore.

Eto, naucio sam jednog Grka sta je MZ.  :D

Kriza se ne oseti i Grci imaju ispravan stav. Penzije su im oko 1.200 evra a oni se ne smatraju dunim vec su njihovi politicari nesposobni pa drzavu uvaljuju u dugove. To sto je privreda losa gradjanin ne treba da oseti, zasto po mojoj grbaci da ide nesposobnost vlastodrzaca?

Posao im ide kao i ranijih godina, sve je puno. Kisa je ovde danas pa idem da vidim kako to prodaju zlato na metar, kako odmotavaju sa koturova lance raznih vrsta pa ljudi biraju ko sta hoce, lanac ili narukvicu svejedno. Kopce nabace brzo i lako, zlato je mekano i lako se oblikuje, prepravlja na licu mesta.

Pridruzujem se rodjendanskim cestitkama.  :)

• Zainteresovan, 800 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Samo ti Vujo uživaj i za nas.Mani ti Strca Vujadina,nemože svaki motor da buce pokriven ciradom i kad kiše nema ni na vidiku  ;),mora neki i da kisne.Tako će da poraste.Tvoj je mnogo kisao pa je od 250 cm,prerastao u 300cm.

P.S.Slavinu goriva za Hondu imaš,a kao da je nemaš.Ostala kod mene u podrumu  ;D

• Zainteresovan, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder

Grkinja

Sam sam u tudjem gradu

sa casom vina ko s drugom

buzuki s pesmom starom

a ja sa svojom tugom

Refren

Sirtaki je igrala jedna lepa Grkinja

krisom mi se smesila

a tuga je nestala

sve sto sam joj reci hteo

buzuki je rek’o njoj

a usne su saputale sagapo, sagapo

Ponoc je u Solunu

osecam dah proleca

nocas se srcu mome

smesila opet sreca

Refren

---

Pozdrav za Vuja!

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Hvala drugari na cestitkama (sa malim zakasnjenjem), ovih dana nemam vremena ni za sta, a foum sa posecivao dosta davno. Cim dobijem malo lufta, moraqcu dobro da prelistam aktuelne teme. Veliki pozdrav svima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja