MZ 80 Napisano April 26, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ista kao i da uvozis iz Kine ili U.S.A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ista kao i da uvozis iz Kine ili U.S.A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 26, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ZNA LI NEKO KOJA JE PROCEDURA OKO UVOZA IZ HRVATSKE I BOSNE KONKRETNO HRVATSKA JE PUNA JAWA I MZ-a NEBI BILO LOSE AKO NEKO ZNA I KOLIKO BI TO BILO ISPLATIVO To ćemo saznati na Skupu. Očekujemo Hrvate i Mađare pa možemo da vidimo da uporedimo cene, da svi nađemo neku 'vajdu ako se može. Koliko znam nama su delovi pristupačniji i jeftiniji ali Hrvatima je Mađarska uvek nekako tu, za veće kupovine naročito. Treba da se ispomažemo, samo ako ima prostora. Bebac, molim te piši malim slovima. Pravila Foruma tako nalažu pa se pisanje velikih slova smatra za vikanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Primio k` znanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Cene vozila imate u HR. oglasima. Proceduru oko uvoza iz HR. u SR, nase komsije sigurno ne znaju. Prema tome, koga interesuje , saznace sve samo ako se bude potrudio, za cene na netu neka pretrazuje a za carinske uslove kod speditera ili uprave carine. Gotovo sigurno da nema nikave razlike u proceduri ako uvozite iz Amerike ili Hrvatske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Za ovaj uvoz cu da se raspitam pa cu da javim ,ukoliko nekog zanima. Sad imam drugo pitanje:posto savet forumasa veli da na svog IZH-a ugradim elektronsko paljenje da bih mu smanjio potrosnju interesuje me : 1.sta je ustvari elektronsko paljenje 2.koliko to para kosta i cisto onako usput iz istog razloga koliko kosta karburator od mz-a i kakva je to procedura da se ugradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 27, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nov karburator od mz-a 250-251 je oko 100e... kod elektronskog paljenja nemas platine koje moras da stelujes.., mislim da menjas i regler..(bolje pali i imas bolju struju na motoru) a za cenu najbolje pitaj Josku sa sajta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 27, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan i cisto onako usput iz istog razloga koliko kosta karburator od mz-a i kakva je to procedura da se ugradi Lično sam mišljenja da ti nije neophodan MZ-ov novi karburator. Može i polovan, a dobar, a to najpre možeš da nabaviš preko nekog dobrog majstora sa iskustvom sa cvajama i MZ-ima... Samim tim i cena je niža ali i varira. Koliko, ne mogu da budem precizan. Isto pogledaj i ovde, na MZ Svetu, napre ćeš ovde da nađeš dobar. Ipak je ovo MZ Svet. Što se mojih znanja i saznanja tiče, pre nego što se odlučiš da na IŽ-a ugradiš bilo koji drugi, pa i MZ-ov, karburator treba da vidiš koji unutrašnji prečnik usisne grane imaš sada na tvom agregatu. Onda prilagođavaš razlike u prečnicima između tvoje usisne grane i potrebnog prečnika za drugi karburator koji ugrađuješ. E, tu možeš da ili improvizuješ tj. budžiš, što nije preporučljivo, ili da to daš da se uradi kako valja kod nekog majstora koji se time i ranije bavio. Postoje razne konstrukcione varijacije na tu temu: od izrade nove grane (najbolje, najskuplje, traži angažman neke metalske radionice), do drugih raznih jeftinijih rešenja. Tako ćeš postići da ti agregat radi kako valja, jer je osetljiv kao i svaki drugi dvotaktni motor i treba sve lepo da se ucicka i podesi. Ono što je jako bitno pri tom je da ukupna dužina usisne grane ostane nepromenjena, a ima i drugih caka. Svakako, sve to treba da ti uradi dobar i iskusan majstor! Ne znam da li tvoj karburator ima sauh, a trebalo bi i ne znam da li je sauh konstruisan u vidu poluge na samom karburatoru ili ima izvod na guvernal preko sajle. Karburator MZ-a ima izvod na guvernal preko sajle, pa i to treba rešiti. 'Aj' polako... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to skup sport,mislim da je JOZA i rekao da ne treba nista dirati,ne isplati se.Neke estetske prepravke ok,ali na masini nista budziti,vozi to tako kako je pa s vremenom polako kada udjes u seme sa delovima i drugim cudesima,upoznas ljude itd to sazri i bude nesto ozbiljnije. Ako si se bas nameracio da budzis,ajd da se onda ovde potrudimo i nadjemo slike tog MZ karburatora na IZH motoru kakav je i tvoj i necije iskustvo po tom pitanju bi bilo znacajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio MZ karbus od TS250 u dobrom stanju sa limunda za 1000 din . midlim da se isplati ulozis jos 500 i imas dobar karburator, inace moj je prepravljen i napravljena grana da se stavi na Trabanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 28, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja dobio od 251 polovan u dobrom stanju za dzabe... ;D ;D samo mi fali ona manja dizna(spoljna).... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da je kupiš ali samo u kompletu sa ostalim diznama na Buvljaku u Bgd (oko 500din komlet svih dizni).Ne znam da li kod Gabora ima pojedinačno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 28, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nema pojedinačno a nema ni u pakovanju - prodato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 28, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Eto mi malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan au brate mozes li da mi kazes koji je ovo motor napred ja sam novajlija pa ne prepoznajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan au brate mozes li da mi kazes koji je ovo motor napred ja sam novajlija pa ne prepoznajem ja ti predlazem da procitas ovo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17238.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 29, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan samo mi fali ona manja dizna(spoljna).... Možeš da je kupiš ali samo u kompletu sa ostalim diznama na Buvljaku u Bgd (oko 500din komlet svih dizni).Ne znam da li kod Gabora ima pojedinačno??? Nema pojedinačno a nema ni u pakovanju - prodato. Pre oko nedelju dana na bljuvaku bilo u kompletu, al' ne i pojedinačno, a kod Gabora nije bilo pojedinačno, kažu nije stiglo iz Mađe u poslednjoj narudžbi. A inače ta dizna je pojedinačno jako jeftina. Zovi ove druge, što rade sa tim delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 29, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nazovite Mikija u vezi dizne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari gde idete za 1 maj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos nisam resila,mozda na skup u Mitrovicu a mozda i u neku voznju za svoj gros pa kud me put odvede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 30, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem 02.V u Paracin, ima neka gitarijada, moj bratanac svira, a gostuje i Dado Topic koliko sam cuo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ja odo sutra na nekom skupu u tirol. da probam valjda ce izdrzati ovaj mz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba li nekom kotao za parno grejanje ili auto prikolica napravio sam po narudzbini pa me sad zavlace za pare,a ja rob gledam one dekijeve motore i patim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno,bice motora.Taman sam se spremio da zavrsim jedan projekat do kraja kad jutros zvoni telefon,glas sa druge strane zice kaze-,, e,vidi,ovaaajjj,od sutra radis 12h,tj od 07.00 do 19.00h,sistem 12/24/12/48,, i to sutra na 1 MAJ ,inace po rasporedu mi je slobodan dan,znaciiii zeludac me zaboleo odmah,izgoreo sam. Nadam se da cu uspeti da se organizujem i u ovom rezimu rada,nije mi prvi put,al jaoooo breeee :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Za 01.05 Divcibare, rostilj, pice, cebe na travi i drustvo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...