MZ 80 Napisano Mart 20, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ides samnom ii sutra dolazis iz Beograda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,uvezali smo se telefonima,sve je jasno,ja cu cekati Mihca i njegovog drugara,za ostalo cemo lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 20, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 1.Cika Dule 2.MZ 3.Kataran 4.Deki 5.Robber+1 6.Acim75 * 7.lord_oblivion (znaci 10.00h kod 1k ruza) i ako me nema do 10.15 verovatno necu doci jer cu zaglaviti veceras na nekoj svirci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 21, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sumi bio danas u Sv. Pa mogao si da dodjes do centra, ja glanc'o MZ-a ispred zgrade.Picasoo zna gde sam, trebalo je da naidjete bar na 5 min. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 21, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja samo da javim da sam sad stigao iz grada i jako je mala sansa da se probudim na vreme ujutru. Imam Dekijev broj pa cu da vas ganjam ako i kad se probudim... Lepo se provedite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sumi bio danas u Sv. Pa mogao si da dodjes do centra, ja glanc'o MZ-a ispred zgrade.Picasoo zna gde sam, trebalo je da naidjete bar na 5 min. > jbg zurio sam dolazicu kasnije pa ce se vidimo ;) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sumi bio danas u Sv. Pa mogao si da dodjes do centra, ja glanc'o MZ-a ispred zgrade.Picasoo zna gde sam, trebalo je da naidjete bar na 5 min. > mogo si ti i do nas da naidjes,mi smo radili decko zuri na put 200km,,a mi smo kuci,,trebo si da naidjes na kafu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 21, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Joj staga ljudi na Avali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A bogami i motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vama a lepo i meni,danas najzad majstor ofarbao rezervoar i blatobran.Od prekosutra i Plava Ptica izleće iz gnezda.Dobro je da više ovde u Zaječaru nema ni snega ni poplave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan I motora i ljudi....koji li su ovooo........hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, kako je bilo, utisci, ono-ovo? Svi cekamo izvestaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo i bilo nam je lepo. Deki, pravi drug i domacin, nije nas izneverio . King mi je porucio da se javim ako dolazim u Subotu i ja mu se ovim putem izvinjavam jer sam u BG stigao u vecernjim satima. Sto se tice prisivaka, naci ce mo vec neko resenje. Evo i od mene neka slicica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice,meni je drago sto sam upoznao ove ljude ,,uzivo,, kako je i bilo zamisljeno,malo smo posedeli ,ispricali se ,i tako,nista specijalno se nije desavalo.Nije bilo nikakvih rostilja i tako tome slicno,jer nas je bilo samo cetvorica,a ekipa iz Beograda osim mene,niko.E sada dali je to ok ili ne necu da komentarisem,svako ce naci izgovor za sebe,postujem svacije obaveze kao i svoje naravno,ali cu misljenje o tome zadrzati za sebe. Priznajem da mi je bilo pomalo neprijatno zbog toga,al sta da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Draqo mi je što ste se lepo proveli i uživali.Danas je i bio baš dan za lepu vožnju.Za prišivke će mo se već nekako organizovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 22, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da nije onaj toranj malo nakrivo? Ja mislim da je? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jest, malo kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama.Mante šalu ljudi.Prošli jeste bio nakrivljen,zato su ga i zatvorili za posete.Ovak ako je kriv onda bi bila bruka neopevana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Iskrivio se aparat od piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Iskrivio se aparat od piva Ima logike, meni se nešto slično dešava od rakije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 23, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Iskrivio se aparat od piva Ima logike, meni se nešto slično dešava od rakije... Oce to od rakije da se nakrivi, jos vise, pa onda krene na drugu stranu, pa opet na ovu . . . Cudo ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 23, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Oj rakijo, rako, ja te volim jako! ;D A od ove četvorice ne pije niko, ič, provereno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 24, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na kompleementu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 24, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Oj rakijo, rako, ja te volim jako! ;D A od ove četvorice ne pije niko, ič, provereno! Svaki je svoju livadu popusio i svoje bure popio.Sad smo mirni.A toranj kriv.... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...