Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

O saobracajnoj policiji na 2 tocka. Mislim da su im ove kacige sasvim ok?

post-2555-12879064870442_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Il voze nekog mnogo "opasnog ", pa da zastite nas obican narod !  ;D ;D ;D

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ti koji su u pratnji uvek imaju sve. Ipak, nije Srbija u njihovih 5 motora, treba pogledati ostale što regulišu saobraćaj... Krivi, sa njih padano, gume olizane...

Ovi koji prate političare su priča za sebe.

Ponekad, poslom, završim u jako čudnim hmm.. poslovnim prostorima. Gledam i čudim se, nemogu da shvatim ono što vidim. Lepo je i drago mi je što mi tako nešto imamo ali sa druge strane vidim i one slike koje me prate dok sam na motoru: oranice, kukuruzi, suncokreti, seljaci rade...

E pa te su mi slike nespojive, odakle tolika raskoš? Srbija je i jedno i drugo samo odakle tolike pare, pa mi smo seljačka zemlja i gospoda su seljačkog porekla, svi smo mi sa tih njiva potekli... Ne smeta meni da je neko bogat, i treba da imamo aristokratiju. Samo što je nemamo, ovde bahatost caruje, što bogatiji to silniji i bezobzirniji, grabi sve više a posle motociklisti daju krv, paze hendikepiranu decu, skupljaju humanitarnu pomoć.

Aha, tako, e pa onda evo vam porez na luksuz kada imate za decu i bolesne.

Žao mi je, nepravda je očigledna. Pelješi ko stigne, jadan narod.

Opet kršim pravila Foruma politikom ali me slika isprovocirala. Dok taksiram ceo dan ja to gledam, nije jedan takav, ima ih kao da smo Kina, sve moj do mojega...

• Drug član, 1702 postova

Hoce li neko u Pancevo 22.02. na winter party, kod M.C.Coyote ?

Ja necu  ;D  Sinoc sam bio u pazovi,ne secam se niceg sem da sam bio tamo,ni kako sam dosao kuci ne znam...  :D

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata

Ja kao baba o ustipcima. Ne volim ovaj sneg, pa to ti je. Bio sam dete, al` sta dete zna, sankao se, pravio Sneska... Sada gledam na pojavu snega iz druge pozicije a i ovo spada u "zasto mrzim sneg".

Ovako nesto ne bih voleo nikome da se dogodi...

post-5767-12879065007014_thumb.jpg

post-5767-12879065007537_thumb.jpg

post-5767-12879065008047_thumb.jpg

Uf  >:(  steta Volva,setio sam se sad kako sam jednom takvom sve zivo isproveravao,nije hteo da upali,i na kraju skontam da je covek sipao par litara benzina umesto nafte  :D

Evo da se javno izvinim ako je komentarisanje izduva sa slike u temi o oklopima toliko provokativno ili sta vec...  ::) ::)

Cuj Floyde,poprilicno si mlad da bi mene zajebavao.Pusti se ,,strumfova,, i ,, izduva,, , glupo je skroz.

VERUJ MI.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Evo da se javno izvinim ako je komentarisanje izduva sa slike u temi o oklopima toliko provokativno ili sta vec...   ::) ::)

Cuj Floyde,poprilicno si mlad da bi mene zajebavao.Pusti se ,,strumfova,, i ,, izduva,, , glupo je skroz.

VERUJ MI.

Jako loš ton za prijateljsku priču, nije nam to svojstveno. :o :o :o

Ukoliko postoji problem u komunikaciji članovi Foruma su dužni da obaveste nadležnog Urednika. Ima dugme tu negde za takve stvari.

Po mojoj slobodnoj volji, na raspolaganju je i telefon:

064/110-77-97.

Nema potrebe za ustručavanjem oko poziva, radim svoj posao samo ne uživam baš uvek u njemu.

I iznenađen sam, sigurno bi bio zadnji put da nije prvi, ovako neka bude i prvi i zadnji. >:(

Idemo dalje...

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Ih, sto bih i ja da se malo vozam, ali me mrzi da skidam tocak. :-\ Busna guma od septembra! :D

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Ih, sto bih i ja da se malo vozam, ali me mrzi da skidam tocak. :-\ Busna guma od septembra! :D

Eh, kada bi se sama skinula i kada bi sama otisla kod vulkanizera... :D :D

• Drug član, 875 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Sad preturam po nekim starim fotografijama i nadjoh ovo! Nije MZ, nije vise ni moj, a i ne izgleda vise ovako...  :'( Tip koji ga je kupio od mene vratio ga je u originalno stanje.  ::)

post-154-12879065118215_thumb.jpg

• Drug član, 875 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Svaka vam cast na poznavanju oldtimera, bratijo!  ;) U pitanju je BMW R 25/3, 1955. godiste, imao je karburator od nekog NSUa od 175 kubika pa je manje trosio, ali je zato imao i manju maksimalnu brzinu (oko 80 na sat), mada choperica i nije za neko divljanje nego za kuliranje...  8) Plus Tomosovo paljenje od 6 volti - ultra zeznuta voznja nocu.  ;D Kad smo se srodili (citaj: kad sam ga provalio) palio je uvek na prvu kurblu. E, kad se samo setim...  :-\

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Svaka vam cast na poznavanju oldtimera, bratijo!  ;) U pitanju je BMW R 25/3, 1955. godiste, imao je karburator od nekog NSUa od 175 kubika pa je manje trosio, ali je zato imao i manju maksimalnu brzinu (oko 80 na sat), mada choperica i nije za neko divljanje nego za kuliranje...  8) Plus Tomosovo paljenje od 6 volti - ultra zeznuta voznja nocu.  ;D Kad smo se srodili (citaj: kad sam ga provalio) palio je uvek na prvu kurblu. E, kad se samo setim...  :-\

BMW R-25 je poznat po maloj potrosnji tako da taj karburator ne znaci da je doprineo maloj potrosnji a ako se ne varam brzina od oko 80km/h je priblizno i njegova maksimalna brzina.....tacnije, nesto preko 90.Poznat je i po tome da vidi brdo pre vozaca. Inace, sto se tice estetike , jedan od lepsih modela iz svoga vremena.U to ne racunam prerade.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja