bokilic 6101 Napisano Decembar 12, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma nije problem napraviti prikolicu po zelji,ja trenutno pravim ove prikolice za vucu 1 motora,po ovom modelu a za alnaser mi je frka da ga odradim pa ako ga neka budala vergla par minuta,treba da mu crkne pa da me pljuje posle,mada su u sustini jako dobri,imali smo malih problema oko pada napona na bombini prilikom verglanja ali i to smo resili,elektricar je hteo da me obesi kad je video da sam sprzio rotor koji je remek delo mehanike i motanja nekih cuda ,a tek relej za alnaser koji smo stavili je cudo tehnologije,i to srpske :P ali niko nije savrsen, a tu kamp prikolicu za motorce bih verovaatno mogao da napravim,mislim da nije problem,jes da sam malo u svadji sa estetikom al i to se da resiti ;D ;D ;D ;D nego onda nastaje problem registracije atesta itd itd,ali valjda ce se to i ovde u nasoj maloj drzavi resiti :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 12, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan eeee pa namota se rotor i stator,ono,ima mali problem,mal je duzi ;D ;D ;D za 6cm,al moze i dekli da se malo preradi,malkice,i tu smo nasli resenje neke serpice od rostfraja na pijaci da se dodaju da bi poklopac resio,jer mora da se sece,ide aku od 12ah,nemoz manji,punjenje ostaje isto,relej staje u kasetu,ma ja sam ga verglao 6 7 minuta neprekidno na auto akumulator sa skinutim kablom od svecice,malko se istopio,al bas sam resio da ga unistim,za moj ukus je mozda malko spor,ali je i dalje brzi od noge i kurblanja,malo smo u pocetku imali i muku sa kajlom na rotoru pa smo i to resili uz malo obrade,ah da ima i relej ili kako vec koji sluzi da razdvoji struju ako pocne da puni a ti i dalje verglas,,i neku diodu koju nemam pojma cemu sluzi je turio,i teo je nesto sa nekim kondezatorom da odradi elektricar ali to je vec bilo komplikovano resenje ali za koju paru jeftinije... sve moze ali je pitanje isplativosti,mada dugme je dugme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, samo sam se salio na racun vujine kostobolje i bungalova...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih alanser stavio na Crnca odmah, samo da mogu. ...verglao 6 7 minuta neprekidno... E pa to ja kažem, ako bi ga neko toliko verglao trebalo bi mu uzeti motor, na bicikl vola pa nek sam vrti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Boklicu, poslao sam ti na mejl nekoliko fotki lakih prikolica...ako ti mogu biti od pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 12, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi palo nesto na pamet ( a nije zabolelo ) u vezi anlasera. Mozda naci staru glavu od MZ-=a, pa probati napraviti dekompresor - nesto kao sto ima na Pony expresu, a i na drugim vecim motorima jer bi se time rasteretio anlaser ! ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja, napolju hladno. Ispijam kafu gledam u spot i preturam po arhivi secanja....vecina ovog foruma ne zna o cemu pricam te evo prilike da saznaju, ako ih interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 14, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Nema nista ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Nema nista ??? ??? Tebi izgleda nešto neradi, koliko vidim nisi Mihin klip otvorio a sada i ovaj. Meni sve otvara, proveri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 14, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sa zakasnjenjem, al otvori se, vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa deda, tebe sam pogodio u centar kardio-vaskularne emocije....to su bila vremena, sadasnja verzija ovog mita je: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo vec podenuli temu, evo malopre dobih knjigu na poklon (bas u sred spremanja ispita ), ali sta se moze, manje pored kompa a vise uz stampana slovca i sticicu sve.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 14, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Boklicu, poslao sam ti na mejl nekoliko fotki lakih prikolica...ako ti mogu biti od pomoci... uh,,ja meil nesto ni negledam,evo sad cu videti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 14, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi palo nesto na pamet ( a nije zabolelo ) u vezi anlasera. Mozda naci staru glavu od MZ-=a, pa probati napraviti dekompresor - nesto kao sto ima na Pony expresu, a i na drugim vecim motorima jer bi se time rasteretio anlaser ! ??? ??? ??? ne nema potreba,vrti kao suntav :) mozda kazem malo sporije nego sto moj ukus zahteva,ja naviko da baratam sa 6cilindra uglavnom a to vrti kao nezdravo ;D ;D ;D bar na autima, a jedno klipci malo to teze da odrade,al verovatno moz i to ,al nesmem elektricaru nista da pominjem,jer bi me streljao :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Joooj, ne vrti mu brzo... : Dobro ljudi, da li je neko sem mene zainteresovan za taj alanser? Neka vrti kako hoće samo neka pali. Da, i da staje pod desnim deklom zajedno sa Joskinim paljenjem pa makar na deklu trebale intervencije. Bokilicu, aktiviraj ti onu temu što si otvorio, postavi slike kako to izgleda tako pregorelo pa da završavamo stvar polako. Sada je vreme, na proleće to svakako nećemo raditi a pred sezonu treba da bude gotovo. Tražio si donatore, naći ćeš ih, organizovaćemo nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od jawe struju ako moze pomoci Ja za ovim ne vidim neku potrebu,kurbla mi je sasvim ok,zakon ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Jel gledao neko vremensku prognozu na trecem Dnevniku veceras? Mislim da je Duki nesto pricao o sneznim carolijama! ;D A mozda i gresim, video sam samo na kratko, tako da nisam bas siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Stigle mi tablice, od sutra voznja.... ;D ;D ;D E jeste li znali da vozim motorcikl marke M7 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo kakvih sam problema ja imao... Posto od inspekcije itd nista,nasli smo se na toj sumi,da ne prodju eto tek tako... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45999.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tržišnu obavezno a poresku sa onog telefona što visi svuda za slučaj neizadavanja fiskalnog računa. Ja sam svakom ko me zajebo' višestruko vratio. > Ne zbog sebe nego zbog onih koji nemogu da se brane pa ne vidim ko će barabama stati na put ako ne oni koji mogu. Pravda, istina, poštenje, sloboda... sve su to stvari koje nažalost ne dolaze same po sebe, neko mora da se žrtvuje za njih... Meni je do tih vrednosti stalo i uopšte me ne mrzi niti sažaljevam nasilnika. Stvar je jasna, ili poštenje ili takav pa ko strada. I mogu da ti kažem svaki put kad tako nekog sjebem, SJAJNO SE OSEĆAM, neće taj više nikad nikog mamu mu hoštaplersku... Šta se baraba nakotilo čudo jedno, sve po jadnom narodu... Nisam ja u saksiji rasto' ali su u moje vreme mangupi bili moralni ljudi, pa i ako su se bavili nepoštenim poslovima oni nisu bili nepošteni... Ma sramota dokle smo došli... Tuži pa ako se desi problem obratićemo se višim instancama, ima kome... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kuku Floyde, tek sad sam pročitao do kraja, masa je postova... :o Ma morao je taj na robiju a eto, kupio je slobodu za sitne pare... Mlad si dečko, prejebo' te, u tim njegovim godinama izgrednici se ne ispravljaju, samo izoluju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam,pomislim na ljude koji tamo rade,a takvi kad im ne ide udare po njima... Nisu pare ni bile u pitanju,nego ajde,uplasio se lepo,dobili smo izvinjenje,valjda ce nesto da promeni,ako ne,naci ce se vec neko ko nece biti blag kao ja... Nek sma ja to resio,u inspekcije i to nemam poverenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan mz rogonja spreman za moto mrazove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Placam pivo i kobasice za onog ko pogodi ko su ova dvojica "obelezena"...! Zajecarska gitarijada 90 i neke...! P.S. U pozadini (kod drveta) je Combe bajker iz Despotovca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 17, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, da sam znao da je ovako dobro, ja bi' odavno bio metalika ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...