Čika Dule 152 Napisano Decembar 10, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se niko nije više javio, a bili smo u kontaktu i sa Vujom, Kića i ja ne vidimo svrhu kafenisanja sutra kod Peđe u Balanseru. Vujo imaš li šta da dodaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 10, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako kako stoje stvari lako bi mogao Bivolje da izvisi. Ako on dolazi i ja ću, ako ga nema onda nema ni svrhe da se stvar siluje. Niko od članova van Beograda nije najavio dolazak i što se toga tiče obaveze ne postoje. No, ako Bivolje dođe na kafu neće je piti sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 10, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kako da dodjemo kad je mnooogo toplo(Hladno) :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa došla zima Šumi.Nenadano. U svakom slučaju postojala je dobra volja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan 12h je nezgodno vreme,bar meni,da je to popodne od recimo 17h pa nadalje...ovako...tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan U 12? Pja tada pijem kafu sa drugarima. Je l bese u Balanseru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U Balanseru ti i ja pijemo kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 12h je nezgodno vreme,bar meni,da je to popodne od recimo 17h pa nadalje...ovako...tesko. Mi bili ispred Balansera, cekali tebe i nista.....Posto smo formirali trio, Cika Dule, Vuja i ja, nastupili smo na novom lokalitetu, kafani "Cirih" na Konjarniku u istoimenom trznom centru.Pretresli smo aktuelne teme od strucnih. preko dnevno-politickih pa do nekih potpuno privatnih stvari koje nebi da iznosim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ne koristimo Forum dovoljno, previše se koristimo telefonom. Kasnije, tokom dana, javio se Bivolje jer je bio u prolasku Karaburmom. Ja sam radio, nisam bio kod kuće pa se nismo ni videli. Priča u Cirihu je bila dobra, svako druženje prija i žao mi je što se nismo skupili u većem broju. Prošli vikend kao i ovaj jasno mi je stavio do znanja da treba češće da se viđamo i da za tim postoji potreba. No, važno da je krenulo. Ljudi, dohvatiće nas zima, ždranje i lokanje a Slovenci su lepo rekli da se trenutak Skupa primiče. Imamo i radove na motorima i sada je pravo vreme za to. Nije vreme za tišinu po Forumu, prošla je sezona, sada treba da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 11, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Nije vreme za tišinu po Forumu, prošla je sezona, sada treba da se radi. Kod mene se radilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 12, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan samo malo sta je sa slovencima, objasni mi malo Vujo o cemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Slovenci su ljudi odgovorni i savesni, pitali su za informacije o Skupu i mogao sam da im dam samo datum, sve ostalo nismo dogovorili. Temu o kalendaru smo načeli, konstatovali da ništa nije hitno i da može da stoji ali sad baš dugo stoji netaknuta i to nije dobro, treba stvar pomaći s mesta kako nas sezona ne bi iznenadila. Ljudi koji dolaze sa strane treba da dobiju pravovremenu informaciju. Nemožemo da ih zovemo mesec dana ranije jer bi možda i njima trebalo vremena da skupe pare, organizuju porodicu, posao, život... Što se pre dogovorimo imaćemo veću posećenost, od strane nas kao domaćina ili gostiju svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ja jos uvek cekam informacije na sta obratiti paznju sto se tice logistike. za mene i moju ekipu vazno je samo da ima vode za pice, drugo je nebitno. ali to je za par ljudi, pa nije problem, sta sa vecim brojem koji se ocekuje? ne mogu da uopste gledam lokacije oko bc ako ne znam sta treba da gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, vraćam priču u temu za te stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 12, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan znaci oni dolaze na skup u srbiji koliko sam svatio pa im treba precizan datum. ja sam mislio da cete vi jednom krenuti za sloveniju kad oni odrze mz skup pa da i ja svratim do slovenije, da se vidimo i upoznam sa mz svetom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 12, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ma pocecu i ja malo da se pozabavim mojim motorom da se to ofarba dotera za sezonu ali morali smo mu naci pravo mesto za rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan znaci oni dolaze na skup u srbiji koliko sam svatio pa im treba precizan datum. ja sam mislio da cete vi jednom krenuti za sloveniju kad oni odrze mz skup pa da i ja svratim do slovenije, da se vidimo i upoznam sa mz svetom mozda odem za sloveniju iduce sezone... :moto3: imam u planu neko vece putovanje(2500-3000km) pa sad gledam na koju cu stranu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 13, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan znaci oni dolaze na skup u srbiji koliko sam svatio pa im treba precizan datum. ja sam mislio da cete vi jednom krenuti za sloveniju kad oni odrze mz skup pa da i ja svratim do slovenije, da se vidimo i upoznam sa mz svetom Sedi jedan - ne pratis na casu ! Mi pravimo ovde nase skupove i zovemo sve . Slovenci su razmisljali da i oni naprave skup MZ-a u Sloveniji, kad naprave i pozovu - mi cemo doci. Ti si u Becu, ako tamo ima neki MZ skup, ti javi, a mi cemo doci ako mozemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 13, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ponovi, sa roditeljima ispred zbornice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan vazi, od sad pratim sta se desava na casu, necu vise da dremam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 16, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Kafenisanje prekosutra, u subotu, u Balanseru? Ko se javlja? Vujo, prošli put nije bilo Peđe. Je l' možeš da vidiš u vezi toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 18, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za MZ fanove,imam jedno malo pitanje za vas,zna li neko sta je sa Flojdom iz Novog Sada,nema ga vec duze vreme na forumu,a na telefon se ne javlja,a bas mi je potreban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 18, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Napravili smo opseznu potragu za njim posto je nestao sa foruma. Poslednja informacija je da je OK, da mu je telefon ostao kod bivse ili neke druge devojke i da dosta radi. ????Meni sve to malo smrdi ali niko ne zna koji je razlog njegovom misticnom nestanku. Svi sa ovog podforuma se nadamo da nicim nismo doprineli njegovom postupku ali nas isto tako i brine , zasto je to uradio. Probaj preko njegovih bliskih prijatelja ako ih poznajes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 18, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kafenisanje prekosutra, u subotu, u Balanseru? Ko se javlja? Vujo, prošli put nije bilo Peđe. Je l' možeš da vidiš u vezi toga? Čika Dule izvini, kasno sam video tvoj post. Deda Mraz akcija je za koji dan tako da sam van svih aktivnosti dok se ne završi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Decembar 18, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan hhmmmmm, aj sad,vidi ovog pesnika,sta je hteo da kaze .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...