deki 168 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Mobitela???? ??? ??? ??? ??? Zar nismo u Srbiji???? Jos da si rekao i ,, tipkovnica,, bilo bi do j*ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne,na netu smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Floyd-e u pravu si.Treba definitivno učiti i od mlađih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan e bas me zanima da li ovo sa mobilnim za otkljucavanje automobila radi... idem da proverim ;D Da li si proverio,baš me interesuje.Ja nemam alarm,ali voleo bih da imam tu informaciju (ako ga budem imao nekad). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 3, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sluzbeno u Segedinu prosli vikend. Napravio sam nekoliko slika koje bih da podelim sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 3, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam puno MZ-a, uglavnom ETZ. Ovo je cini mi se Simson Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 3, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno da motori od 50 kubika nemaju tablice. Valjda ih ni ne treba registrovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj adresi možete naći sve ležajeve,čak i 6306 C4 sa plastičnim/metalnim kavezom: http://www.imenik.rs/info.php?id=14552 Firma : Živko i sinovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava iz Grcke! Ne,na netu smo Tu sam ja, ima kafea... Cuvajte nam kucu, nisam hteo da me neko od urednika ovde menja. I dalje nam nije potreban Urednik u onom uobicajenom smislu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki MZ u Grckoj Vujo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 4, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pa posalji neku morsku sliku, bre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava iz Grcke! I, kakve su Grkinje, priznaj da si radi njih i išao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava iz Grcke! I, kakve su Grkinje, priznaj da si radi njih i išao Slike,slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku morsku sirenu da je zgrumfujemo na MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne,na netu smo Pametno receno...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Milane,srecan rodjendan,sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, sve najbolje...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Floyd-e u pravu si.Treba definitivno učiti i od mlađih. Pa uci.Nije sramota neznati.Sramota je ukrasti,prevariti,da je sramota neznati ljudi bi se radjali nauceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se čestitkama. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vujo moram malo da te kritikujem, ostavio si crnca onako nezasticenog na kishi, da lagano prelazi iz crnih u ridje. :-[ Eeee a Scuba mi prica o proslom vlasniku njegovog bemveja kako je auspuhe konzervirao u ulju. ;D Nemoj samo da kazes MZ je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao sam uz veliku muku, jedva sam uspeo da isprebacujem motore, da dovezem Hondu kuci a ostavim Crnca. Kisne, znam, sta cu odavde, mislio sam nece kisa... :-[ U Grckoj nema MZ-a ali ima MZ ljudi. Cela Istocna Evropa je ovde, nisu retkost ljudi iz zemalja koje imaju more, Bugara je najvise. Pricamo onako usput dok se deca igraju, svi znaju za MZ i cude se sto ga ovde nema. Najprisutnije su komercijalne varijante skutera i nekih ATV-a ali sve od 50 ccm pa nekako i ne zurim to da vozim. Vidim klinci zuje na tim skuterima ali nijedan nije kao oni sto ih vidjam na Karaburmi, svi imaju blokade, niko ne tockari, retko gde sede po dvoje... ;D Vecih motora nema, kazu nemaju dobrih iskustava sa turistima jer su mnogi prvi put vozili veliki motor bas na ovakav nacin, najmom. To se lupalo, ginulo, uvek problemi sa osiguranjem pa su batalili ceo posao: 50 ccm, 40km/h pa teraj koliko moze, boli gazdu uvo. Turizam menja ovo mesto tako da u svakom lokalu ima zaposlenih svih nacija. Ko su koji tesko je otkriti, ima Grkinja ali se u svakoj od radnji meni odmah dodeli neka sa prostora bivse Jugoslavije. Volim ja sve nacije, ne pravim pitanje ;D, nema losih devojaka. U radnje sa muskarcima nema sta da ulazim, jedino u ovaj kafe gde tip sedi pored mene i gleda motore. Eto, naucio sam jednog Grka sta je MZ. Kriza se ne oseti i Grci imaju ispravan stav. Penzije su im oko 1.200 evra a oni se ne smatraju dunim vec su njihovi politicari nesposobni pa drzavu uvaljuju u dugove. To sto je privreda losa gradjanin ne treba da oseti, zasto po mojoj grbaci da ide nesposobnost vlastodrzaca? Posao im ide kao i ranijih godina, sve je puno. Kisa je ovde danas pa idem da vidim kako to prodaju zlato na metar, kako odmotavaju sa koturova lance raznih vrsta pa ljudi biraju ko sta hoce, lanac ili narukvicu svejedno. Kopce nabace brzo i lako, zlato je mekano i lako se oblikuje, prepravlja na licu mesta. Pridruzujem se rodjendanskim cestitkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti Vujo uživaj i za nas.Mani ti Strca Vujadina,nemože svaki motor da buce pokriven ciradom i kad kiše nema ni na vidiku ,mora neki i da kisne.Tako će da poraste.Tvoj je mnogo kisao pa je od 250 cm,prerastao u 300cm. P.S.Slavinu goriva za Hondu imaš,a kao da je nemaš.Ostala kod mene u podrumu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, da li je ovo tvoja majca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2689 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Grkinja Sam sam u tudjem gradu sa casom vina ko s drugom buzuki s pesmom starom a ja sa svojom tugom Refren Sirtaki je igrala jedna lepa Grkinja krisom mi se smesila a tuga je nestala sve sto sam joj reci hteo buzuki je rek’o njoj a usne su saputale sagapo, sagapo Ponoc je u Solunu osecam dah proleca nocas se srcu mome smesila opet sreca Refren --- Pozdrav za Vuja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na cestitkama (sa malim zakasnjenjem), ovih dana nemam vremena ni za sta, a foum sa posecivao dosta davno. Cim dobijem malo lufta, moraqcu dobro da prelistam aktuelne teme. Veliki pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...