kica_kingbg 38 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe i za zadnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dajte dimenzije tih semeninga? I silikonski ne bi trebali da prelaze 4-5e komad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Semering za zadnje amortizere je 10x19x7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Silikonski je 169 din komad,avala metal Beograd. Taj cenovnik imam,usporedjivao sam cene,slicne su svugda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Avala metal da se zna rade od 08-16.00.Poljubio vrata danas. Hvala Floyd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U Pikasovoj temi o punjenju amortizera su neke mere semeringa, možda to može da koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 25, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan meni trebaju dva radijalna zativna prstena tj.(za prednji amort.) semeninzi dimenzije 35x47x7 pa kolika je cena tih silikonskih sto pominjes Floyde?? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cena silikonskih 264.29 din komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 25, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sto sam ja uzeo su sa brisacima prasine ( deluju kao da je dupli semering ) . Samo da se razumemo, zamena semeringa ne znaci puno ako se ne odradi sve sto treba. Znaci kompletno rasturanje prednje viljuske, pranje svih delova benzinom, donji deo teleskopa ( cizma ) mora iznutra da se sija ko cev od puske i naravno sipa se novo ulje . Ja sam sipao " Valvoline fork oil " - ulje za teleskopske amortizere koje je gradacije oko SAE 15 . Dzaba vam i novi semerinzi, i gusto ulje, ako unutra ostane prljavstina i sve sto se vremenom nakupi ( a zna da bude na dnu gusto ko blato sa cesticama prasine i peska ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan i obavezno obratiti paznju na podlosku od pertineksa na dnu cizme jer ako nju izgubite ili ostetite,curenje viljuske je u najavi. Jos jedna stvar, pregledati stapove pogotovu u delu gde semerinzi prelaze preko da nema nekih ostecenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i obično,od Vas dobri saveti.Hvalau ime svih nas iz 50 i neke ... Juče bio dan mladosti,pa se malo podsečam tih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Silikonski je 169 din komad,avala metal Beograd. Taj cenovnik imam,usporedjivao sam cene,slicne su svugda. U Avala metalu trenutno nemaju semeringe za zadnju viljušku. Opet bio.I sutra ću... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Provericu ja u petak ovde po Novom Sadu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan > > Udari mi covek danas motor na parkingu (ogradjen parking sa kapijom) polomi retrovizor i zmigavac i iskrivi rucicu kvacila i pobeze... Ne mogu da verujem, dok sam ja istrcao sa posla on pobeze, niko nije video registraciju... ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaaaaaaa stokaaaaa... > @drumskalisica ja nemam nista u prednjoj viljusci nemam uljee... a mozda ima vode... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan > > Udari mi covek danas motor na parkingu (ogradjen parking sa kapijom) polomi retrovizor i zmigavac i iskrivi rucicu kvacila i pobeze... Ne mogu da verujem, dok sam ja istrcao sa posla on pobeze, niko nije video registraciju... ??? ??? Mislim da su je nastale štete u ograđenim parkinzima odgovorna firma koja naplaćuje parking na tom parkingu,mada ima izuzetaka,ovo je Srbija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc nekog ko ima gaborov katalog,cene sledecih delova za es 150: klip zmigavci na kormanu retrovizor sajla prednje kocnice sajla gasa sajla kvacila zastitne gume lanca male sijalice koje idu u km sat i ako postoje kucista za te sijalice gumene rucice na kormanu gume fuzastera saltalica menjaca hromirana guma koja ide na saltalicu ako ne ide uz nju ako se setim jos neceg gnajvicu vas jos a sa prvom posiljkom cu traziti i katalog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imam nekoliko kucista tih sijalica koje idu u sat... dobijes ih od mene i onus lavinu sto sam to obecao..... jbg sijalice imam od 12v... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ako stignem umesto sijalica ce ici led diode,a sijalice uzimam za svaki slucaj... Sta si ono rekao da imas od slavine,sad sma bas gledao,meni treba taj deo sto se uvrce na koji i de crevo,i to plasticno lonce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan imam celu slavinu samo fali gumica unutra i ruckica za otvaranje slomljena daj adresu oces kucista sijalica?? ako nadjem?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan savrsen mz.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj drazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam posao,od ponedeljka radim. Jos da mi neko kaze cene delova sa spiska gore,pa znam gde ce prva nedeljna plata ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan cestitam... !!!!!!!!!!! pitaj bokilica mislim da on zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 26, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ Floyde, imam ja katalog. Mogli bi ovih dana da se nadjemo, pa pogledas sta ti treba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...