deki 168 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Dobilo kljuse novu torbicu za alat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 7, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nama bas nikakve veze sa MZ-ejci, al' ima veze sa leto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Dobilo kljuse novu torbicu za alat vidim nova tasnica za alat. pitam se kako ja da izvedem drzace za torbice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 7, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Gledam Silver Star i ocimo ostadose tamo. Kako je to lep motor.... Gledao i ja i sad i ranije, naprimao se k'o mlad majmun. Nisam skoro video lepši motor. Ali, avaj, splaso sam kad sam video u specifikaciji da sa 34KS iz 500 kuba ima max brzinu tek 140 km/h i svega trostepeni menjač. Jako je cenjen, a neveliki broj komada, koji prodaju privatni vlasnici u Nemačkoj koštaju 2500 EUR, pa na više. E JBG!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobilo kljuse novu torbicu za alat vidim nova tasnica za alat. pitam se kako ja da izvedem drzace za torbice Na es-a nikako,po meni bi mu pokvarilo izgled napred,jedino pozadi na nosac... I ja imam jednu takvu torbicu,i mozda je pozadi stavim,mada ne vidim ni neku potrebu za njom,sav alat ce mi stati u bocnu kasetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovaoko nesto? Ovaj es mi je savrsen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan cudan es to nije njegov motor mislim cilindar je od ts Ovaoko nesto? Ovaj es mi je savrsen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lako se upasuje cilindar,vidjao sam dosta 175 sa novijim 250 cilindrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan pasuje cilindar od 250 ali ne i klipnjaca od 175. jedino ako je 250kubika klipnjaca pasent za klip koji odgovara ovoj stublini zar ne duki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Dobilo kljuse novu torbicu za alat vidim nova tasnica za alat. pitam se kako ja da izvedem drzace za torbice Na es-a nikako,po meni bi mu pokvarilo izgled napred,jedino pozadi na nosac... I ja imam jednu takvu torbicu,i mozda je pozadi stavim,mada ne vidim ni neku potrebu za njom,sav alat ce mi stati u bocnu kasetu... Ovaoko nesto? Ovaj es mi je savrsen... ovaj es je moja zivotna zelja jeb.... bmw i hd ovo je prava stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan A sta se to vozilo u Svilajncu sredinom '70-tih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan ES 175 ili 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan pasuje cilindar od 250 ali ne i klipnjaca od 175. jedino ako je 250kubika klipnjaca pasent za klip koji odgovara ovoj stublini zar ne duki Klipnjace su iste na 175 i 250. jedina razlika je u precniku klipa i duzini osovine (bolcni) klipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan siguran si. ja sam danas pokusao da skinem cilindar od 250 ali zardao je bice tu zajebancije, ja sam cuo da je klipnjaca drugacija ali nikad nisam to proverio ako ti kazes da je tako onda da probam da moj 175 prebacim u 250. sta bi tu trebao da uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan to je es 150/1 A sta se to vozilo u Svilajncu sredinom '70-tih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan siguran si. ja sam danas pokusao da skinem cilindar od 250 ali zardao je bice tu zajebancije, ja sam cuo da je klipnjaca drugacija ali nikad nisam to proverio ako ti kazes da je tako onda da probam da moj 175 prebacim u 250. sta bi tu trebao da uradim Zamenis klip, cilindar, glavu i karburator , sve stavis od modela 250 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan mislis da ce pasovati na klipnjacu od 175 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan mislis da ce pasovati na klipnjacu od 175 Ako niko nista nije ranije radio na motoru ranije - pasuje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 12, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala, otvorio sam cilindar od 250 doduse jedva, zapeko malo, pa sad razmisljam da ga povecam na 300kub, koja je to dimenzija klipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da dimenzije klipa za 300 ccm idu od 75,5 pa do 77,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 12, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan a pasuje i neki novi model klipa. ovaj sto sam skinuo ima tri karike a na 175 dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan a pasuje i neki novi model klipa. ovaj sto sam skinuo ima tri karike a na 175 dve 250-ice imaju 3 karike, 175-ice 2 a mislim da i klip 75 (300ccm) ima dve. Mislim, takodje, da je malo teze na 175 ubaciti klip 75, tj. trebalo bi hilznovati cilindar, i mozda prosiriti leziste cilindra u bloku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 12, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ipak cu ja to na 250 i da probamo sa nekim novim bing karburatorom od 30mm, ovaj stari je 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 12, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan a pasuje i neki novi model klipa. ovaj sto sam skinuo ima tri karike a na 175 dve 250-ice imaju 3 karike, 175-ice 2 a mislim da i klip 75 (300ccm) ima dve. Mislim, takodje, da je malo teze na 175 ubaciti klip 75, tj. trebalo bi hilznovati cilindar, i mozda prosiriti leziste cilindra u bloku. definitivno!!! nebi se ja igrao sa 300ccm ipak tesko bi klipnjaca to izdrzala, a i neznam kako bi kocio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 12, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ipak cu ja to na 250 i da probamo sa nekim novim bing karburatorom od 30mm, ovaj stari je 28 to ti de isplati, kod nas je 100e karb... + cilindar + glava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...