kataran 92 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem,zao mi je sto se sve ovo desava. Ludi, cuvajte se cuvajte zivce, to je naj vaznije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vujo,mislim da bi se farovi,hladnjaci i te stvari mogli naci polovni,ako te to zanima,mogu potraziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost otisli su i sasija i karoserija osim motora nista nije ostalo citavo. Postavicu slike. Auto je udaren od pozadi velikom brzinom, tako ga gurao 5-6m i nasadio je prednji deo na celicni stub koji je ubetoniran tako da je dijanu sklopio kao harmoniku. Rasturao sam i ja svoju dijanu do srafa ali ovo je nepopravljivo. A goveda su pobegla sa lica mesta ali su prvo pokupili sve delove sa svog auta da bi uklonili dokaze, nasao sam samo par malih staklica od fara. Inace tako su na silu bez hladnjaka i verovatno vidno osteceni uspeli da pobegnu. Ne znam.... mesecima sam je sredjivao, uradio potpunu restauraciju do detalja....potrosio sve pare koje sam imao i one koje nisam imao da bi sredio auto koji volim... e sad mi nije ostalo nista, a nemam i auto... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je sve izgledalo jutros kada sam otisao po auto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Jos par njih.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neko od tih ''očevidaca'' laže kad kaže da nije video registraciju jer su zlikovci imali vremena, izlazili, sakupljali delove... A bez hladnjaka nisu mogli daleko da odu, sa ugrejanim autom naročito. Što se oštećenja tiče mislim da nije nepopravljivo. Od motora treba videti da li je stub oštetio poluosovinu/manžetnu/homokinetički a ako je to uredu onda je sa mehanikom sve ok. Spasila te ta poprečna šipka na koševima inače bi daleko više povukao u prednjem delu pa bi i na motoru bilo većih oštećenja. Od karoserije imaš celu unutrašnjost, krov, vrata, stakla, kedere. Hauba može da se opegla, desno krilo i far su čitavi. Ovo što je zgužvano ljudi ispravljaju na panteru samo što za to nisam jer je auto star, ima dosta gita pa bih za iste pare mogao da dođeš do druge karoserije koja nije lupana. Jače je, ne daj Bože sudara ovo ispravljano i peglano se savija kao papir. Ovako na prvi pogled, bez ruku majstora, samo delovi, to je najviše 200 evra. Ali nije neizvodljivo i da se prođe sa 50, samo karoserija bez vrata, stakala i svega unutra, na golo, nemože neko za to da traži više ... Odšlepaj auto u neku garažu pa se smiri par dana. Onda sa njega skini sve polupano i videćeš da popravka nije nemoguća. Šta je - tu je, neće ti biti dosadno preko zime. Bar ti motor radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako god okrenes, steta je velika na oba vozila . Na Vujinoj Daciji je steta finansiski velika jer kad uzmes da je auto nov, a sad onako raskupusan zbog popravke - muka da te uhvati . Na TS-ovoj Dijani, steta nije toliko velika - finansiski, ali je mozda i veca od Vujine - emotivno, jer je TS ipak ulozio puno svog rada i vremena da bi sredio auto koji voli. Cak i ako se nadju pocinioci, od osiguranja ce i za totalnu stetu dobiti mozda par stotina evra, pa ce stetu morati da isteruje sudski privatnom tuzbom. Sa druge strane , Vuja osim stete na kolima ima i drugu vrstu stete, a to je gubitak zarade koju bi ostvario za ono vreme kolko mu auto bude na popravci, a to vuce i druge stvari ( ne placanje racuna za stan , struju i slicno ) . Lose nam pocela ova zima , ipak ono naj bitnije - svi su zivi i zdravi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan TS stvarno si nadrljao.Ja nisam smeo da se javljam,ali i ja sam se upisao u "klub" prošle nedelje.Moja stara Mazda našla se u sendviču na Gazeli.Napred Opel sa kukom (koja mi je pocepala vezni lim i hladnjak) a mečka od pozadi me dodatno nabila i sredila haubu u krilo.Od pozadi i nije toliko strašno jer je udarila u toroidnu bocu za plin pa se lim nije preterano zgužvao (kao kod tebe).Eno je sad na parkingu,čeka neko bolje vreme koje ne znam kad će doći.Normalno,čeka i odlazak kod limara da on kaže šta sve treba i koliko treba $. Baš nas nešto neće.Samo da prođe ova 2009,mislim da će (bar meni) svanuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam Vujo, ono sto se ne vidi na fotografijama je deformisana sasija i mesta dge se spaja sa karoserijom kao i pomereni prednji i zadnji trap. Krov je takodje deformisan a otvori za vrata su manji za po 5cm pa vrata koja su takodje deformisana ne mogu da udju i manji otvor. da je sasija koliko tolioko ok, ne bi bilo strasno ovako.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu crna hronika je stala, ali udesi, povrede i krađe su učestale. Kad vidim Vujovog (Š)logana stvarno me uhvati jeza, jer sam imao silne izdatke na polovnom Fordu, samo na sitnim kvarovima i redovnom održavanju, a ovo je strašno koliko je auto raščerupan. Pa ima li kakvog osiguranja da to pokrije? Nekako mi se čini da će kralj budževina ts-chopper uspeti da pronađe počinioce i sanira nastalu štetu, ustvari napravi ono što je Vuja rekao od dve diane jednu, nadam se da će to nekako uspeti. Najvažnije je sačuvati živu glavu, pa vratiti nekako zdrav duh i optimizam, teško je, ali šta da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je ovo ljudi...? Vodite racuna!! Najvaznije da ste svi vi dobro, a limovi se ili menjaju ili peglaju ili bacaju...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Sve ide nizbrdo! Evo i od mene losih vesti bio da pitam da li mi treba km sat oni kazu da, ali ima jos posto je motor prepravljen i nije u fabrickom stanju mora da ide na atest!!!!!!!!(motor u takvom stanju ranije registrovan 6 god za redom) Glupost idioti oce samo pare, ali probacu u obliznjem selu sledece nedelje mozda ih i zajebem. Lepe vesti kupio sam kacigu held scooby 7520 skupa ali posve dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je kao da se meni desilo... Kad se ovako nesto desi stvarno ne treba imati granice,vec svim snagama pronaci govna i sam im presuditi!!! Kola idu nizbrdo ali vi iskocite iz kola i sa osmehom ih ispratite! Krenule nesto lose vesti ali ne mogu biti lose koliko mi mozemo da podnesemo ! Inace ja lezim u krevetu,imala sam tesku operaciju umnjaka na celoj desnoj strani,jos nisu ni izasli a vec pravili probleme jer su ukoso rasli pa su mi pored ugrozavanja izgleda ostalih zuba nanosili i bol na svim drugim,tako da je tvrdja hrana postala nezamisliva. Lepo sam ih ja sad operisala,isekli mi sve,izvadili,zasili i poslali kuci. Lezala danima,otok rastao,skoro zatvorio desno oko ali ja se ne predajem misleci "pa imam levo ", pijem redovno razne opijate i evo danas malo bolje pa ustadoh iz kreveta. Nadam se brzom oporavku i ne kukam,jer sta ima gore nego da te zub boli i da ti cevcica bude jedini pribor za jelo-ima ali da kazemo da nema ! Ma samo konce da mi skinu,da krenem da pricam kao sav ostali svet a ne da mumlam,da pojedem neko meso i da izadjem na teren! Eto mene u Svilajncu za 3 nedelje tako da dragi moju MZ-jasi - Vidimo se!!! P.S. ts-chopper Ako nadjes pocinioce ja predlazem da im sve zube povadimo!!! Veruj mi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan AAAmmmaaaaaaaannnnnnnn familijo.Neka prodju sve ove muke i bruke. Ovo nije normalno,nismo mi palili po Ausvicu....Cuvajte se ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 10, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki varosi + mnogo auta = mnogo udesa ( svakodnevno) Mali varoosi + malo auta = malo udesa (mozda jednom u mesec dana?? ) Naravoucenije : ne menjam Svilajnac za Beogad ili Nis !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da nas poterao neki maler jer nismo napravili jos jedno veliko jesenje druzenje. Maleri se rabijaju najbolje uz drustvo, pice, i dobru atmosferu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Daklem,gde ce mo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Negde u hlad, Ljudi izvadio sam L tablicu,jedva sam uspeo da sredim da polazem po starom zakonu,bas sam imao srece,inace je poslednji termin koji sam uspeo da nadjem za polaganje testova 24.11 a 15 dana moram da imam L tablicu,tako da stizem tacno u dan... Pozajmio sam od druga nekog kineza 125ccm,nisam imao para da registrujem mz-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pa da i ti postanes clan velikog bratstva "PERMIS DE CONDURE". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 10, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bivolje 3 - srecan ti rodjendan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bivolje 3 - srecan ti rodjendan ! Srecan rodjendan, a Dukiju srecan "nov" avatar :D odlican je!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Hvala moci,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rođendan! Što kažu ljudi još 100 rođendana da proslaviš pa je dosta, ne treba više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan i da se Ptica i ti sledece godine pridruzite nasem internacionalnom MZ skupu! A za sledece susrete ne moram da brinem,jednom je dovoljno da dodjes i budes zarazen ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan E bre ala je krenulo, bas bez veze! Cuvajte se! Sugavo je vreme, a ljudi nervozni pa ima svega. Ja sam uzeo Golf-a II dizela bas zbog popravki, odrzavanja. Delova ima, a i ako mi se nesto smrkne uzecu celog stranca i pakovati sta mi treba. Vujo potrazi malo polovnih delova i ako je noviji auto, negde sigurno ima havarisanih pa se moze iskombinovati. Ako vec moras da platis "ruke" probaj da ne kupujes nove delove, mnogo je. I za Dijanu bi trebalo da ima delova samo je pitanje sta menjati, a sta popravljati. Cuvajte zdravlje, a sve ostalo ce se vec nekako srediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...