Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 238 postova

Negde na pola puta za Zlatibor MZ poceo da zvuci cudno ??? tandrce nesto kao da neki lim udara po ramu, ali samo na velikim obrtajima.Ja prvo sam mislio da se opet odvio auspuh, i nisam hteo da stajem jer smo jurili 120 ;D A motor lepo ide odlicno vuce,s ev je ok osim zvuka ???

Kad smo stali na prvu pus pauzu ja gledam u motor i onako na oko sve je ok :P Onda sam pomislio da  onaj gumeni drzac motora zvoni posto je guma malo propala,i mozda negde metal zakacinje i zvoni ;D Tek na zlatiboru kad je ACA_PN  stavio uvce na masinu kaze to unutra nesto zvoni ??? ???

Ja ne verujem ;D I onda je BUDALA tako vozila, dok nije lipcao ;D ;D Prvo sam ga mucio po OFF ROADU  ;D KEPA nas vodio kroze sve one planine i brda ;D Kamenjar na sve strane, MZ se tresao kad da sam jahao hilti a ne motor ;D ;D Ali verni MZ me nije tu ostavio pentrao se po zlatiboru kao divokoza ;D ;D

U nedelju ACA PN I MILOS krenuli na more a ja solo kuci :'( Put prazan 3 trake ja jurim 60 tek ponekad zujene neka zujalica pored mene da ne zaspim ;D Onda su pocele grupice da zuje pored mene, meni dosadno sam da vozim a prolazi toliko motora ;D

Resih prvoj grupici da se prikljucim, ko 13 prase  ;D Ali ne lezi vraze  :o  prvo sto je naislo je copor besnih R-ova :P Bese tu par od 600 cm3 neki par od 750 i cinimi se 1-2 od 1000 cm3 Njih nisam dobro video posto su uvek bili daleko ispred mene ;D

Trckarao sam za njima stalno 120-130 negde nizbrdo 140 km/h  :o:o

Ove slabije sam preticao i ostavljao na svakoj trecoj krivini ;D One hiljadarke samo sam tuzno posmatrao iz daljine  ;D jer momci voze kao RossI.

Negde na nekom semaforu uhvati nas crveno,ja tiho ulete u copor ;D ;D ;D Ljudi gledaju moj motor  :o i ne veruju krste se,smeju se vrte glavom ;D ;D

Verovatno im nije jasno kako ih svaba prestizei ostavlja po krivinama ;D ;D i to jos natovaren  ;Dn A ja samo se kezim ,sve mi lepo ;D ;D

Tako sam bio clan copora sve do O.Banje :P Tu sam vozio 60-70 i uzivao u okolini.

Negde na ulazu u Cacak vidim momka parkiran pored puta,nesto ceprka po torbi.Stanem pitam jel sve ok treba li  pomoc,on me gleda cudno ???

U nekoj neverici rekao je da je sve ok,ja odoh dalje svojim putem.

Posle 2-3 km kao da nesto lupi u masini, ja kvacilo i stanem.Motor se ugasio,gledam onako povrsno sve je ok.Probam kurblu nece da upali,kao da nema dovoljnu kompresiju.Ide kurbla ali nekako monogo lako ;D

U tom trenutku pored mene prolazi onaj bajker kome sam ja stao da vidim jel sve ok.I covek me gleda,kako ja cackam oko motora i odeeeeeee

nije ni usporio pored mene ??? ???

Posle sam nazvao MZ ekipu i smestio MZ kod Vujo032 ;D

Ja sa osmehom i u  velikom rapolozenju odo busom kuci.Mnogo sam se lepo proveo jos lepse vozio,a motor ce se srediti ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 381 postova
  • Motocikl: Suzuki GS500E

Duki!Jako mi je zao sto nisam mogao da predjem kilometar pesice i da dodjem na skup da se upoznamo, razlog sto nisam mogao se nalazi u sekciji motoristi na drumu.Srecan sam sto si se lepo proveo i nadam se da ce iduce godine biti vise bajkera sa ovog foruma na skupu u Zajecaru!

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ma rideruuuu,,,doteraj makinu da je rasparcamo da vidimo sta joj se desilo  ;) ;) ;)

vujooo,,,ima jedno motorce za mene,,,kako mi stoji  ;) ;) ;)

post-2236-12879045188301_thumb.jpg

post-2236-12879045188926_thumb.jpg

• U prolazu, 69 postova

Evo i ja da se umešam, Boki motor ti "leži", to je to, samo bi trebao da vratis oklop.

To ti je moje "umetničko" zapažanje.

A nikada nećeš imati boljeg i lepšeg putnika. :)

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

@ Duki  - Taj MZ iz Pirota sam ja " nisanio " pre par godina. Bio je u oglasima. Zvao sam coveka, i on mi rece da je to valjda od njegovog dede il tako nekog starijeg rodjaka koji je svojevremeno kupio dva MZ-a, pa jedan vozio, a ovaj drugi cuvao da ga vozi kad ovaj prvi zavrsi karijeru.  Bukvalno je bio potpuno nov, al je i cena bila dobra.

@ MZ RIDER -  Posto se od MZ izleta odustalo kako vidim, ja cu ici na skup u Cacak 22 avgusta, pa mogu pogledati tvoj motor ako se ti slazes. Mogu poneti karike, lezaj male pesnice , klip i dihtunge, pa da ti to zamenim ako je do toga i ako cilindar nije ostecen. Kolko sam video kod Vuje 032 on ima dovoljno alata, nesto ja nosim, a nesto imam i u vikendici. U krajnjem slucaju imam i prijatelje u Cacku, pa mogu da pozajmim nesto ako mi bude trebalo. Ako hoces mozes i ti doci pa da budes tu, mozes kampovati na skupu ako to zelis, a mozes i kod mene u vikendicu - od volje ti. Ono sto mi je bitno je to da li ti je cilindar na fabrickim merama il je na nekoj specijali da bi znao kjoje karike i klip da ponesem .  Javi sta si odlucio ?

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Na Vujin zahtev postavljam.

SnakeBite - Svilajnac moto skup u Petrovcu 2008.

Mihac Jr je onaj sa najduzom kosom.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Odlično, baš odlično. :)

He, he, znam neke uspešne bendove koji sviraju Thunderstruck, dobri instrumenti, profesionalna oprema... pa ni nalik ovome. ;D ;D ;D

Poslednji put kada sam bio u SKC-u na koncertu više demo bendova kaže jedan od izvođača: ''Nemorate da ostajete, jeste da je moj koncert ali neće biti ništa što bi vam se dopalo, nismo baš usvirani...'' ::)

A vidi ovo!

Kakav bre sin, SINČINA! :)

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Jao braco sta mi se desilo...  :o :o :o Oglasio sam na dva sajta svog TS-a da ga prodam, cenio sam ga 550 ali sam jednom momku iz Knj. rekao da bih ga dao i za 500 (a sve to i naletu depresije zbog istekle registracije)  ??? Javi mi se danas covek da ga pogleda.... a meni se slosa u stomaku, pa di ja da se rastanem od svog mezimca  :'(  Covek pogledao, svidja mu se ali ga nije probao zbog zurbe, ja mu ispricam ceo istorijat sta radi sta ne radi sta je menjano.... i on krene svojoj kuci na rastanku mu kazem da su najverovatnije ODUSTATI OD PRODAJE.

Ljudi NE MOGU DA GA PRODAM, hteo sam ali mi srce ne da, i odmah sam ga povukao sa moto-berze, a na "polovni automobili" cekam da mi istekne trajanje oglasa.....

Eto na osnovu licnog iskustva vam kazem: ne oglasavajte ljubimce ako niste sigurni da zelite da ga prodate.

Da je covek imao kesa kog sebe (ne bih imao kud)  odjahao bi na mom mezimcu u oblaku dima a ja bih ostao kuci ko us*an...

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Par MZ-osa sa svilajnackog bajka

MZ ETZ 250 skracen radm, rezervoar od Jawe, sediste od NSU-a nadogradjene donje lucne cevi...

Qt3fP_dscf5231resize.jpg

MZ ES 150

ZToQG_dscf5434resize.jpg

MZ ES 175

3us30_dscf5436resize.jpg

MZ bobber i Crveno magarence

TTa5X_dscf5221resize.jpg

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

@Floyd

Niko nije cuo a svi hocemo  :)!

@Picasoo MZ

Onaj MZ sa prve slike je vise strasilo nego MZ  :D

Nego kako li ce biti u Cacku na skupu? Kakvi su utisci sa prethodnih skupova?

Ima li zainteresovanih?

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Makice mozes slobodno u Cacak posto vise ne vozis MZ,salim se.U Cacku je do sada bilo dobro,ako budem imao vremena provozacu se,mada mi skupovi polako izlaze iz volje pogotovu kada sam video tucu u satoru na skupu u Svilajncu.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

...kada sam video tucu u satoru na skupu u Svilajncu.

:o :o :o :o :o

Možda je Bokilic u pravu, ceo svet je poludeo...

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Citam danas u novinama da ce od nove godine za sva vozila starija od 15 god teh. pregled da se radi dva puta godisnja a jedan kosta nekoliko hiljada,opet po sirotinji piiiiiiiii piiiiiiiii piiiiiiiii.Eto meni kola stara 22 god a motor 36,namam para da kupim novo a zadovoljan sam ovim i lepo se vozim ali moras da platis bato ako nemas za novo :o :o :o

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Pa kad su rasprodali sve fabrike, otpustili radnike, nista se ne proizvodi, a drzavna administracija ogromna ( vozni park im jos veci i noviji ), pa treba to sve izdrzavati. Posto proizvodnje nema - opali porez po narodu !

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

U Svilajncu tehnicki za auto 1450 din...Mislim da je Mihac za magarence platio 1000 i 200-300 dinarjeva...!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja