Floyd**** 15 Napisano April 24, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam probao sa tim malim flasicama al nekako uvek iscuri ulje bar malo valjda nisam nasao neku dobru od cega si uzimao tu malu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan ja sam probao sa tim malim flasicama al nekako uvek iscuri ulje bar malo valjda nisam nasao neku dobru od cega si uzimao tu malu Kupim flašicu od 0.25L dvotaktola i sačuvam ju, tako sam i sa ostalim flašicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 24, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i od 100gr flasice sa sve ulje kod nas 140din odlicno ulje!!! Sintetika!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 25, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i od 100gr flasice sa sve ulje kod nas 140din odlicno ulje!!! Sintetika!! Skupo bre, kao pola litre Bergoline ulja. Flašice treba da budu od Ditaktol Ultra NIS-ovog ulja (ne propuštaju na zatvaraču) od 0,25 i milina. Ulje kome treba odvešću ga ili ću ga kupiti, svejedno... Nemojte da vas deru na ulje, organizovaćemo se, ko ih jebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 25, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ma skupo-neskupo, magare jurii ko mustang!! hehehe kada smo prosle nedelje isli na voznju dao sam mu polusintetiku 250gr na 10l i siroto magarence pocelo da se gusi, i dimilo ko parnjaca!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 26, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi nasi MZ-jasi (a i ostali forumasi) u miru i zdravlju docekali ovogodisnji Vaskrs... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro, sutra ce vaskrs... ja koristim polusinteticko two stroke motor oil PRISTA... neko bugarsko... 1l oko 300 kinti... za sada mi je super... a dosta je jeftino... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 26, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro, sutra ce vaskrs... ja koristim polusinteticko two stroke motor oil PRISTA... neko bugarsko... 1l oko 300 kinti... za sada mi je super... a dosta je jeftino... jel imas nekih slika tvog mz-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan HRISTOS VOSKRESE drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 27, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan VAISTINU VOSKRESE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 28, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan voistinu voskrese! jel neko iso u Smederevo i Majilovac, ja bio na oba i video samo Bokilica, Stomakliju i jos par ljudi ?? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan slucajno naleteh na ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan http://youtube.com/watch?v=s9Dit4Lo6a8&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a ovaj mi je najaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan 2 vuja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 30, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Korisne slike, veliko hvala. Mada ne da mi Joska da kačim puno struje, kaže da ne puni dovoljno za egzibicije i da ne treba da preterujem, mora da sija smo neophodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan iman ja jos slika ako ti treba ;D imam neke gde se vidi svaki deo i svaki sraf gde ide nesto kao plan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 3, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam video koliko debelu knjigu o ugradnji prikolice je Vuja dao Bokilicu, mislim da mu nista ne treba, mada... uvek nesto zafal!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nagradno pitanje:Pored yamahe xtz750 super tenere, kawasakija zzr1100 ,bmw-a 600,/5 i suzukija gsxr 750 Pronadjite Bokilica na ovoj slici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 5, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nagradno pitanje:Pored yamahe xtz750 super tenere, kawasakija zzr1100 ,bmw-a 600,/5 i suzukija gsxr 750 Pronadjite Bokilica na ovoj slici... malo ti je mutna slika , al' zato cela bljesti ko mesecina!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se sakrio, ni fotošopom nisam uspeo da ga pronađem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Bokilic toliko vremena provodi sa motorima da je poceo da lici na njih pa ga zato ne mozete pronaci...'Ajd jos malo pa cu da otkrijem tajnu GDE JE BOKILIC na slici!! Boki ne pomazi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 6, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja reko da cuci tamo pozadi odkud znam koji je ono motor kad mi je sve mutno!! Elem dobih li 100 piva kao nagradu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic je spoznor nagradnog pitanja tako da mislim da nema problema ;D ;D ;D ;D Nego MZ kako sluzi "obrtaljka", radi li sajla?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 6, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vrti, radi sto ne bi radila, ma kod mene sve radi!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...