DUKI 215 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan U Jagodini,ima prodavnica blizu pijace,covek drzi sva moguca i nemoguca ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Mart 14, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo pišem jer je izbor jako loš, sezona još nije počela pa da se zna da DOBRO I UVEK ISTO ulje na pumpi teško da može da se nađe, uglavnom loš i promenljiv izbor... Zato kupiš karnister od 10L i miran si cijelu godinu. Tako ja radim i nemam nikakvih problema, samo si kod kuće pretočim u manje flaše kad idem na benzinsku ili put i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2 MZ Na kojoj pumpi si kupio to ulje 100g=70 dindzi?? Ja sam na proslom motoru kupovao na Jugopetrolovoj onaj 2-taktol u zutoj flasici sto ima naslikan motorni camac na njoj.14-ca je dosta dimila...?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 14, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan kod "Zdravkovica" jednom sam stavio 200 g na 8l i opet nema dima??? auspuh lepota nema one odvratne izbljuvotine, ne slini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo pišem jer je izbor jako loš, sezona još nije počela pa da se zna da DOBRO I UVEK ISTO ulje na pumpi teško da može da se nađe, uglavnom loš i promenljiv izbor... Zato kupiš karnister od 10L i miran si cijelu godinu. Tako ja radim i nemam nikakvih problema, samo si kod kuće pretočim u manje flaše kad idem na benzinsku ili put i to je to. Baš zato sam i jurio Stihl ali je ulje mineralno i po ceni jednako domaćoj polusintetici pa sad neznam šta da radim... A ta domaća polusintetika je jako dobra i upakovana u ambalažu od 0.25l pa nema presipanja. To je dilema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Mart 14, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Baš zato sam i jurio Stihl ali je ulje mineralno i po ceni jednako domaćoj polusintetici pa sad neznam šta da radim... A ta domaća polusintetika je jako dobra i upakovana u ambalažu od 0.25l pa nema presipanja. To je dilema. Ja sam takve dileme riješio tako da sam kupio karnister od 10L polusintetike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pazite se dece na skuterima,voze a ne znaju ni pravila saobracaja i ne gladaju pravo vec sa strane a retrovizor okrenu ka njima pa u toku voznje gledaju da se nije mozda friz pokvario posto ne nose kacige.Kazem ovo jer mi se danas jedan zakucao u kola od pozadi.Stanem jer je bila guzva i cekam da se to raskrsti.Pogledam u retrovizor ide decko na skuteru,zinuo sa strane i ne koci.Ja se instiktivno stegnem u sedistu i pljas,bez kocenja u moju Jetu preleti preko motora na gepek.Sreca njemu nista,Jeta malo ulubljena ali nista strasno dok sa skutera otpala neka silna plastika.Kaze on meni da sam ja kriv jer sam prebrzo zakocio.Objasnim da je uvek kriv ako udari odpozadi,necu da mu trazim nista za stetu i tako se rastadosmo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Mart 14, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi neznam kako kod vas gore ali ovde kod mene izgleda da je sve puno debila.Izpizdise me nacisto!!!! Danas jedva poslah Floydu ono malo djelova za mz.Dosao sam na autobusku sa MADDogg-om i mojim rodjakom koji je isto slao nesto za N.S pa ga iskoristismo da nas odbaci sa kolima.Kada je autobus stigao uhvatim konduktera i kazem mu da saljem djelove za motor ali ovaj ni da cuje,hajde dobro nece pa nece snacu se vec nekako.Medjutim kada sam sjeo u kola kaze mi rodjak da je cuo konduktera kako govori vozcu: "ne uzimaj nista od onih vidi kakvi su". KAKVI SMO??? Nosim duzu kosu i uredno strucovanu bradu redovno se tusiram i perem zube za razliku od njih dvojice koji smrde na kilometar.Sve to me nebi toliko iznerviralo da lik nije zaustavio autobus popreko na izlazu iz autobusake i zakrcio saobracaj na magistralnom putu izasao iz autobusa dosao do auta i po stoti put pitao sta je u paketu iako sam to vec objasnio,hajde ponovo mu objasnim i on uzme paket ali samo zato sto mu je dupe zinulo za parama.Eto ja sam morao negde da izbacim ovo iz sebe pa ako postu nije njesto ovde brisite ga > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADDOGG 0 Napisano Mart 14, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bileca Prijavi odgovor kao problematičan ma sta bro samo ih gledam ovih dana u bileci,ono hercegivina i sunca na pretek pa se izvukli klinci na ulice sa onom gomilom plastike od koje se ljepse cuje motorna pila marke sthill moga caleta a tek kako proljecu da ne pricam a ja onako radim auta pored ulice kad stade kamion a klinjo umalo pod njega,jedva stade,pa mu to bilo malo pa poprjecio skuter iza i posao tako da izadje u drugu traku a odozgo drugo auto,umalo,i bi da se nisam izaderao na njega otiso bi definitivno u vjecna lovista,a ono sa frizom i retrovizorom je sto posto tako jer je radi toga umalo podletio pod kamion... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Beograd ima budala za izvoz. Ja sam oduvek mislio da je život u provinciji lep jer tamo živi normalan svet, najurili su one koji ne valjaju a ti su završili u Beogradu. No, možda je tako bilo ranije, sada su skoro svi ludi bez obzira na mesto dolaska, ostanka, napuštanja, životarenja ili uživanja u životu. Na taksiju takvih ludaka sretnem da ću morati da pišem knjigu a planirao sam da vidim sa nekim informatičarima kako bih u auto mogao da stavim kameru koja bi snimala. Za Oskara garantovano. Svi pričaju kao da se ispovedaju: devojka je ''probala'' crnca pa sam je pitao kakvim alatom raspolaže, da li je to samo po filmovima ili postoji piton uživo . Kaže da prema ovom njenom Bog nije bio izdašan pa se kreće u našem metričkom opsegu dok je kod njegovog druga u posedu već medicinski eksponat, čudo prirode. :o Znači, i druga dobro poznaje pa ja zaključim da je to jedna baš društvena devojka ;D Priča II: Ulaze u auto tip i riba. Muljaju se na zadnjem sedištu, ja ne gledam ali nemogu da ne čujem, stvar je jako blizu najdaljim tehničkim mogućnostima. I taman kada sam pojačao radio čujem kako on kaže njoj: ''Šta se bre praviš pametna, šta to znači da sam ja budala?'' Ona nešto mrmlja a on me zamoli da stanem da izađu iz kola kako bi raspravili. Izađu napolje, on je nasloni na auto i tako krene da je bije da mi se ceo auto tresao. Posle par minuta uđu u kola i ona kaže: ''vidi šta si mi napravio, sva sam krvava, pocepao si mi uvo''. Sve sam mogao da očekujem ali onakav odgovor ne, kaže tip: ''dođi lutko da ljubim da prođe'' i krenu opet da se drpaju tako da su jedva sačekali da ih odvezem do adrese. I svaki dan ja imam NAJMANJE jednu ovakvi situaciju. Ako je to normalno onda sam ja lud načisto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Mart 14, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan I svaki dan ja imam NAJMANJE jednu ovakvi situaciju. Ako je to normalno onda sam ja lud načisto... Vujo, već sam rekao i ponovit ću to još nekoliko puta - piši knjigu šta čekaš! Slobodno napiši novi 'Nacionalni park Srbija' Inače, Vujo je već napisao pokoju knjigu, za jednu sam siguran. Knjiga je remek-djelo, posebno uvod, jer u kuhanje se baš ne razumijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ova prica me podseti na scenu iz filma "Rane" kada Branka Katic zakuca noc u ledja Bjelogrlicu a posle ga pita "...jel' boli??" Moralno posrnuce, ali se moramo sloziti da ga godinama sve manje ima (bar u manjim sredinama)!!...a godine idu, idu, idu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 15, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan e drugovi sa slusate vi od muzike onak pitam bezveze.... meni se vidi po slicici, Southern rock, Blues rock, upravo sada slusam PAT SAVAGE BAND album "WILD HOG" ako slusas tu muziku mogu ti kroz PP pustiti link od nekih Naj Southern rock grupa??? :-\ http://bp3.blogger.com/_lhRJQsNh9DM/R9p8x-tIySI/AAAAAAAAArk/ic3DB7gCHsw/s1600-h/Pat+Savage+Band+-+Hog+Wild+(Front).jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Duki Vidi molim te da li na flaši ima deklaracija i na njoj naziv firme uvoznika, mislim da jedino njih do sada nisam zvao. Ko zna, možda je Tamoil rešenje za predstojeću sezonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su mi delovi Snake hvala puno pogotovo kad vidim da su ona 2 idijota zezala meni su prvo rekli 10 maraka za to i ja reko ajde casticu ih i dacu im 10 e i kad sam dosao tamo dam mu 10 e on pocne da sere kako je malo nesto bunca i ja mu kazem i to ti je puno i odem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Mart 15, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu zao mi je samo sto nisam iskupio kompletnu masinu jer je bila pravi gromic iako je 150ccm a sto se tice onih debila mnogo im je 10 eura samo zbog para su i odlucili da uzmu masinu a sto se tice muzike slusam stari dobri rock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ne valjaju ni čupavi ni ćelavi, važno je da su kondukteri oličenje svetske mode i estetike... Ima jedan stari vic za policajce: Zaustavi nedužnog čoveka policajac i krene da se iživljava, bira koju će kaznu, sve su mu nedovoljne... Nesrećni čovek ga zamoli da ne piše kaznu jer će mu zauzvrat ispričati jednu šalu o mami i kuci. Kada je pristao da ga pusti čovek je ispričao šalu: '' J..o' ti pas mater!'' Nije sve u parama, ko zna, možda je trebalo malo šale sa kondukterima. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 16, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozda al najverovatnije necemo nikad saznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Mart 16, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da sa njima necu vise imati nikavog posla . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 17, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Vuja Nisam imao vremena da ti pre posaljem ko je uvoznik Tamoila.Bio sam u subotu u Svilajncu kod Pikasa,ja i MZ.Malo smo zalivali radove,da krene to farbanje vec jednom jer je ostatak odradjen perfektno.Onako sredjen cami u podrumu i nestrplivo ceka da izadje na drum,bese mi ga zao.A u nedelju sam bio kod TS-a.Za Nis sam isao kolima jer je masina bila gotova.Cak smo ga i upalili,onako samo masina sa karburatorom na sred avlije.Evo i slike,a da ulje Proizvodjac Tamoil Petroli S.P.A. MIlano Generalni uvoznik i distributer Centar S d.o.o Trise Kacelerovica 24 A Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 17, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je kralj ovaj TS, šta uradi... A nije ni kačket nakrivio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 17, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Covece sta ti je moderna DYNO masina...nekoliko auto-guma za amortizaciju i teraj!Svaka cast majstore!! P.S.Sedista MZ bobber-a su zavrsena, ali farbarski radovi...JOS NISU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 17, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Mart 17, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Al bi vas satrao MZ inženjer koji je osmislio tu mašinu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 17, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bio bi on srecan kada bi video da se neko trudi oko masine koju je napravio pre 40 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...