jigoro cano 234 Napisano Decembar 23, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jel to isti onaj mesar rekao , sto upita kupca suvih rebarca :"HOCE TE LI DA VAM IH STAVIM U KESU" ? Pa dobi odgovor : " NE , NO CU DA IH SUTAM DO KUCE " ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan od dosade poceli ste viceve da pricate, nije lose prati cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta se drugo prica po kaficu ! ne moze samo o zenskama , poslu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...ima tu poučnih stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A, mi smo u kaficu? Mala ,pivo za sve ! Pa nisam mislio bure.Jesu ovi moji drugari talenti ali zima je, slabije ide pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji koji danas slave, Srecan Vam Bozic!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cestitkama, neka su srećni blagdani ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano Decembar 25, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom vama i vasim najmilijima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo sa mladine strane: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 25, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan I kao što može da se vidi tome kako mlada obara pogled, ona i "mi" se znamo iz nekih ranijih vremena, kojih se dotična rado seća. A mladoženja je odmah podvrgnut kiropraktičkoj kuri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da smo mi sa "Mladine" strane a kako je znamo , jebiga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam dobio radilicu od drugara za mz koja je dugo stojala nema korozije ali sva zapekla nema lufta kolike su joj sanse da kad se pocne vrteti da prolupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 28, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan --- , jebiga.... I to što kažeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 29, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Malo wd-40 rucno razradjivanje ceo dan (dok gledas tv, slusas muziku...), I onda isperes jos par puta wd-om, i podmazes uljem pre montaze. Verovatno nece da prolupa, a ako je originalna, sigrurno ce terati vise nego nova. Naravno kada je razdrzdis rucno i isperes, proveri da li onda nema lufta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 29, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam dobio radilicu od drugara za mz koja je dugo stojala nema korozije ali sva zapekla nema lufta kolike su joj sanse da kad se pocne vrteti da prolupa ako ima peckica rdje po bolcni donje pesnice,znaci da ce tu da se skine cementacija, isto vazi i za klipnjacu,ja bi to ipak rasturio i ocistio, pa ako je rdja mnogo pojela,,baciti.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 30, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ma stavljaj to pa proveri, ja sam izneo motor iz podruma koji je 4 godine bio u vlaznom podrumu a mislim da moje paljen jos iz 1991 damo sam ga ocistio montirao paljenje i upalio iz prve e vo 6 meseci vozim i ne cuje se nista, orginal je to, nema tu korozije i ta sranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma stavljaj to pa proveri, ja sam izneo motor iz podruma koji je 4 godine bio u vlaznom podrumu a mislim da moje paljen jos iz 1991 damo sam ga ocistio montirao paljenje i upalio iz prve e vo 6 meseci vozim i ne cuje se nista, orginal je to, nema tu korozije i ta sranja na radilici ima!! imam klipnjacu 2 godine stajala u frizideru napolju na cementiranim delovima pojavila se korozija!! (ali samo povrsinska). tako da uz dobro ciscenje to moze da vrsi fukciju!! Nego jel neko probao cisi koroziju sa Hlorovodonicnom kiselinom(u prevodu sona kiselina) pre sam cistio neke delove spolja(pravom kiselinom 38%(zuta kao pisaca) ne onom iz prodavnica) ??? Razmisljam da operem jedan mnoooooooogo seban rezeruar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan hvala za savet! Ali ovo je katastrofa.. Dali će antiros pomoći? (i on je na bazi HCl?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja za skidanje rdje je Fosforna kiselina ,koje ima u Antirostu do 80% Da bi dobro delovala povrsinu treba odmastiti, cistim benzinom, toulolom ili trihloretilenom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 31, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Radilica ima malo povrsinske rdje u maloj bolcni a velika se lako okrece nije bas katastrofe ali neznam sta je sa velikom bolcnom Iglicasti u maloj je nije crven ali ali nije za dalje Mozda da zamenim i iglicasti i u velikoj pesnici Nekosta me nista da je ugradim pa ako nepocne da se cuje posle dan dva onda ce raditi videcemo Sta na originalnoj klipnjaci pise ova ima neki pecat slican pecatu pneumatovom na gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja za skidanje rdje je Fosforna kiselina ,koje ima u Antirostu do 80% Da bi dobro delovala povrsinu treba odmastiti, cistim benzinom, toulolom ili trihloretilenom. Čisti rezeruar od mz-a, stajao je 2 pored ograde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 31, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Posvadjan sam sa hemijom jos od gimnazije ali bez obzira na to mislim da ovoj temi nije mesto u kafani. Otvorite novu temu:"Mladi hemičari" pa tamo eksperimentišite.Ovo je kafana i svratio sam na jedno pićence i da ispričam šta mi je se desilo prosle nove godine.Naime, jedini u društvu nisam dobio poklon a cele godine sam bio dobar, prao zubice, slusao roditelje.Skrhan i slomljen potegnem neke veze i saznam zašto nisam dobio poklon. Od tada pijem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 31, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svima srecnu Novu Godinu zele GONG i Deda Mraz. http://imageshack.us/photo/my-images/267/dsc05720z.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...