Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Naravno da bi smeo ! Nabavi mi jedan pa ce da vidis ! :moto3: :moto3: :moto3:

a kako bi ga napojio??? 9l na 100 80ccm.. 1jee1.gif

Ovo je, mislim, zapremina rezervoara, a ne potrosnja 9l

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Ovo je, mislim, zapremina rezervoara, a ne potrosnja 9l

Izvinjavam se, greska, video sam slicno kod objasnjenja za etz modele.. ;)

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Takvog simsona prodaju u Pozarevcu kataloski sa jos par modela, mislim da je takav nisam gledao detaljno.Mislim da su jevtiniji od kineza.

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

Pa kol'ko bi mogao da troši kad ima karb od 32mm na 12k obrtaja? Slovom i brojem - mnogo.

Al' da je besan - besan je, nema šta.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Noćas su mi obili auto i ukrali GPS. Pored toga, napravili su štetu na karoseriji auta, uništili bravu i pokidali instalacije taksimetra pa neću moći da radim do ponedeljka.

Taman kada sam mislio da gore nemože a ono zajebo sam se, može, može...

Pošto je šteta oko 300 evra a moram da je pokrijem odmah kako bih mogao da nastavim da radim, potpuno je sigurno da Crnac ove godine neće biti registrovan.

• MZ Rider, 105 postova
  • Motocikl: mz ts 251\1

Noćas su mi obili auto i ukrali GPS. Pored toga, napravili su štetu na karoseriji auta, uništili bravu i pokidali instalacije taksimetra pa neću moći da radim do ponedeljka.

Taman kada sam mislio da gore nemože a ono zajebo sam se, može, može...

Pošto je šteta oko 300 evra a moram da je pokrijem odmah kako bih mogao da nastavim da radim, potpuno je sigurno da Crnac ove godine neće biti registrovan.

jos jedan dokaz da su ljudi najveca stoka. po cenu svega ce da uzmu sta su zamislili ne razmisljajuci o posledicama po ostecenog. Imao sam i ja slicnu situaciju pa znam kako je <_<

• Svrati ponekad, 444 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1000 f

A posao u taksiju opao drasticno sa dolaskom proleca bar ovde u Pancevu . I kod mene ce biti povuci i potegni 5. maja registracija motora sa novim tablicama tj.sve komplet kazu 10020din. a 25. maja istice registracija za Mazdu tu mi treba 21900din. A nemogu ni bez motora a ni auta.1neznam.gif Vujo sta reci da izmenis nemozes nista sad,znas onu posle kise uvek dodje sunce!popovanje.gif

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

Uf, majku im j...m!!!! Al' bi ja to keš'o o bandere na Terazijama... Da vidiš kako posle ne bi niko ni pokušao.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ne da nam se da se vidimo, pa to ti je. Kad god dodjem u Beograd - Vuja je negde na drugom kraju grada. Zovem ga danas da dodje u Balansero, a on u policiji. Jbg.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ne da nam se da se vidimo, pa to ti je. Kad god dodjem u Beograd - Vuja je negde na drugom kraju grada. Zovem ga danas da dodje u Balansero, a on u policiji. Jbg.

Baš mi je krivo, da se desilo jedanput pa ajde...

U policiji sam dosta ostao jer su tražili tragove koje na kraju nisu našli. U taksiju ima bar 1.000 kojekakvih otisaka a tehničar je sve lepo napunio onim prahom. Onda sam otišao kući da nađem originalnu kutiju i račun jer je na njemu seriski broj uređaja koji je, kako sam skapirao, kao IP adresa, locira sebe što mu je na kraju krajeva i namena.

Najveći mi je problem što bez njega nemogu da radim. Nije mi potreban radi navigacije, nije to oduvek postojalo niti je pouzdano ali kako mi se čini zakonska je obaveza za taxi od Nove Godine. To znači da u ponedeljak moram da kupim nov uređaj a kasnije ako ukradeni pronađu šta da se radi, imaću dva. <_<

O popravci kola i ne razmišljam, nesmem, to će me ubiti... A i sa popravkom nemogu da čekam, nemogu da radim sa ovakvim autom...

Odnos u policiji je bio super ako se uzmu okolnosti u obzir jer nisam išao tamo da se zezam. Dolaze ljudi iz raznih razloga i kao na traci, sranja se stalno dešavaju. Jedan došao zbog ko zna čega a udavi one policajce, baba sa 80 godina narušava red i mir bukom :neznam: , iz stanova se krade zlato, sevaju noževi...

Ukratko, otišao sam zadovoljan što nemoram sve ovo da gledam i dalje. I ja i policija provodimo vreme na ulici samo od te ulice ja nekad vidim i nešto lepo a oni jok, samo ono najgore.

Ova mi je godina pošla jako loše. Para nikako nema, niko se ne vozi, sve se češće dešava da za ceo dan proveden na ulici nemogu ni gorivo da pokrijem.

Šta da se radi, nemogu da se ubijem, ima Crnac da odmara a novu Hondu voziću na taj jedan jedini put u sezoni i to mi je sve od motora za ovu godinu.

A ide porez, neplaćeni računi, alimentacija, letovanje za decu...

Stvarno mi nije jasno kako ću da isplivam.

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Ajd kad smo vec u crnim temama,moj pas,Gonzo,otrovan je,danas je uginuo na stolu kod veterinara,....

Simptomi koje je imao apsolutno iskljucuju mogucnost negog obolenja,samo trovanje,i to OTROVOM,ne hranom ili necim drugim.

Taj problem traje oko 2 dana,sa danasnjim zalosnim epilogom,kojega sam se plasio.

Drugi pas,mala Sneza je odlicno.

Oko sebe nemam neprijatelje,cak sta vise,ali mislim da je uzrok,moj posao i ljudska zloba.

Eto,toliko,a sto se tice trovaca koji misli da ga necu izbunariti,gledacemo se sigurno.

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

:staa2: :staa2: :staa2:

Pa to nije ni pas jos postao, stenac mali !

Pa kome je moglo tako slatko stene da smeta ?!?!? (na pamet mi pada onaj komsija iza tvoje kuce, kroz ogradu?)

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

E jbg-a, bio sam svratio i do Dekija, i video Gonzoa, lepo kuce, videlo se da mu nije dobro, al opet je bio tu oko nas. Nije delovalo da ce se desiti to sto se desilo, al eto . Jos je i Dekijeva zena nesto spremila da mu da da jede - dosla da ga hrani ko malo dete, al ni to nije pomoglo .

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Vuja@

Meni su na taxiju ukrali radio stanicu (5.000 dem) pa peripetije dok sam izvadio papire za drugu (+1.500 dem) uz gomilu zajebancije, papirologije..

Deki@

Prosle godine su mi otrovali macka koji nije ni godinu dana napunio...

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

@Lord

Ma jok,kakav on,sa svim ljudima okolo sam vise nego dobar.Mnogima sam pomogao,zlo nikad nikome naneo nisam.Trovac je sa strane,nije iz kraja,bice to jako brzo i efikasno reseno.

Znate,kada vidite face takvih ljudi,koji se bave raznoraznim kriminalnim radnjama,pa onda padnu,sve im se srusi,udjete malo dublje u samu genezu celog slucaja zasto i kako,sta ga je nateralo itd,vidite jednu ogromnu prazninu,pukotinu u njegovom moralnom sklopu,to je otpad drustva koji se ne moze reciklirati u drustveno prihvatljive osobe.Oni postaju inventar raznoraznih ustanova,brojevi kartona i dosijea,predmeta,slucaja...Mozda zvucim bezosecajno,sta da radim,profesionalna deformacija.Za takve tipove nemam razumevanja,a i emocije su potrosna roba,treba ih trositi na porodicu,prijatelje....ovi,ne!

Sada imam problem da objasnim starijoj cerki sta se desilo.Ona jos nema pojma o tome.Drugar koji mi je poklonio psa,danas mi je obecao drugo stene,od iste majke,trebalo bi za neka dva meseca da se osteni.

Idemo dalje.....

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata

Kakav smo narod postali? Sta se krije u nasim mozgovima? Ljudskoj zlobi, nema kraja...Uvek smo vazili za pakosnike, inadzije i zezatore. Svet je nas bio pun doskocica i peckalica. ali ne i zlobe. Dunuli si, u nasa jedra, neki crni vetrovi. Napunili nam pluca zlobom i, kao nemrtvi, hranimo se tudjom nesrecom. Ima nas svakakvih. Citam i ne verujem. Pratim i ovde, na nasim forumima, kojekakva ruzna naklapanja i - ZALIM STO SAM PROCITAO. Ne oglasavam se cesto, jer vidim sto mi se ne svidja. Mnogi od nas bi trebali da se vratimo u serijale Branka Kockice i da ponovimo sta je drugartvo. A drugarstvo je... Drugarstvo je izumrlo. Postali smo zlobni, pakosni, truli. Naravno, jos po negde zasija plemenitost a onda to, danima visi po novinama i tv-u. Plemenitost se i ocekuje od ljudi. Nije to za cudjenje, vec se trazi najplemenitije...

Neka se dori ljudi ne uvrede a ovi dugi, neka se pronadju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja