oblak 350 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem potpuno novu, ne nosenu kacigu marke Airoh. Dobijena na poklon od burazera iz Nemacke al posto sam prodao motor nije mi potrebna. Ima anatomski ulozak, vizir otporan na grebanje, ventilaciju napred i pozadi. Velicina M ( 57-58). Cena 70 €. Tel 063 695 794 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Za ove sto me cimaju i cenkaju se, moze 50 € manje ne :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1958 Napisano Februar 9, 2013 Drug član, 2912 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si bio pre 10 dana kad mi je trebala kaciga za farbanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovara neka zamena,moze.Imam sve od opreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan @Jevta NS nije bre za farbanje, greota, nova je bez tacke... @RAJA pa ne treba mi nista od opreme, vozim sada Vespu pa necu nositi kornjacu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1958 Napisano Februar 10, 2013 Drug član, 2912 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Greota je ono što sam ja uradio.Urađen Airbrush na staroj kacigi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1958 Napisano Februar 10, 2013 Drug član, 2912 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Greota je ono što sam ja uradio.Urađen Airbrush na staroj kacigi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...