Jump to content

Moto Zajednica

Dzigorius OSTACEŠ VJECNO U SRCIMA MNOGIH

Recommended Posts

• Drug član, 836 postova
  • Motocikl: motora bez trenutno

Upoznao sam Dzigija prosle zime kad sam sa drugarima isao da kupim njegovu skelu. Videli smo se posle jos par puta a culi se telefonom redovno. Jos uvek ne mogu da se opasuljim i prihvatim cinjenicu da ga vise nema. Slava mu.

p.s. za one koji ga nisu poznavali posle skele je vozio TDM 900, skela je zavrsila u Valjevu kod majstor Cipure, a on je mastao o novoj teneri 1200.

post-19856-0-92921900-1360313575_thumb.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Tuga.. :-\

Secam se kako sam mu pre jedno 2 god, pomagao da okaci slike na forum, kad je uzeo TDMa, ziv sam se ismejao u nasoj prepisci..

Nadam se da si sad na nekom boljem mestu Dzigi.

Sent from my LG-P760 using Tapatalk 2

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Upoznao sam Dzigija prosle zime kad sam sa drugarima isao da kupim njegovu skelu. Videli smo se posle jos par puta a culi se telefonom redovno. Jos uvek ne mogu da se opasuljim i prihvatim cinjenicu da ga vise nema. Slava mu.

p.s. za one koji ga nisu poznavali posle skele je vozio TDM 900, skela je zavrsila u Valjevu kod majstor Cipure, a on je mastao o novoj teneri 1200.

Šta je sve skela preživela, čak sam je i ja matorac provozao. Nadžive te Igore glupi motor, a pokušavao si iz sve snage da ga upropastiš.

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: BMW F650GS twin (800)

Čitam i ne mogu da verujem kakav lik se oprostio od nas.Upoznali smo se kad sam kupio motor i prvi mi je poslao poruku da dođem do njega da pogleda motor.I tako još dosta puta smo se našli na Mišeluku i razmenjivali iskustva.Ovu sezonu kad god pogledam transformator,gde si voleo da se popneš i sa visine gledaš masu iznad staze na Mišeluku setiću se tebe Džigi. 0plac.gif

Neka ti je laka zemlja.

• Drug član, 836 postova
  • Motocikl: motora bez trenutno

Šta je sve skela preživela, čak sam je i ja matorac provozao. Nadžive te Igore glupi motor, a pokušavao si iz sve snage da ga upropastiš.

da, al i odrzavo je, mehanicki je bila sasvim ok, estetski malo zapustena, al znas Dzigija samo gasssss. Par puta kad smo se culi kuko je kaze "bolja mi je bila skela od TDM-a, samo sednem i teram na TDM elektronika ubi" :) Kad sam ga uzimo doso ja sa novim ruckama i rucicama, kaze on sta ce ti to :) Ma lik je bio nikad dosadno sa njim. Nek su mu siroki putevi nebeski.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

kada sam video jutros, nisam mogao da verujem.

još jedan od ljudi koje nisam stigao da upoznam.

Široki ti putevi nebeski.

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Nisam licno poznavao Dzigija, ali, posto je otvorio dusu stilom pisanja svima nama koji smo citali njegove postove, osecao sam se kao da ga znam licno, pa sad placem kao neka baba dok kucam ovo.

Neka ti je laka zemlja, Dzigi !!! 0plac.gif

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF650S

post-4961-0-39598900-1360348629_thumb.jpg post-4961-0-81021100-1360347699_thumb.jpgpost-4961-0-72206800-1360347695_thumb.jpgpost-4961-0-84952100-1360347688_thumb.jpg post-4961-0-75432000-1360347180_thumb.jpgpost-4961-0-06818900-1360347169_thumb.jpgpost-4961-0-97933500-1360347042_thumb.jpgpost-4961-0-65355800-1360347030_thumb.jpgpost-4961-0-28712700-1360347022_thumb.jpgpost-4961-0-74052600-1360347015_thumb.jpgpost-4961-0-31145400-1360347007_thumb.jpgpost-4961-0-62450300-1360347000_thumb.jpg Hvala vam svima koji ste se oprostili sa Džigijem, ja još uvek nisam siguran da ga stvarno nema, Verujte mi na reč jako je voleo život, koji ga nije baš mazio(samo na prvi pogled je delovalo da jeste) ali njegova poza neuništivog Digora-Strašnog i njegova želja da se u stvari na taj način svidi ljudima je nekada palila nekada ne , ali je poenta da je voleo ljude i da je znao da ispadne lafčina, kada se to najmanje nadaš o Motorima ...šta reći,,,forumaši koji su čitali neke njegove tekstove će se možda setiti i priče, kako je vozom išao za Trst(tri dana nije spavao, pričao mi je kako mu je stankara tražio neke grozne pare koje nije imao) ne bi li nabavio ventile i španer lanca , za svoj prvi "veliki" motor Hondu CBF250 tada je imao 17 godina, naravno sam je sklapao motor, i sve to jer je obećao tadašnjoj devojci, da će motorom proputovati jadran(toliko se plašio da mu se motor ne sjebe, da čak ni meni pred put nije hteo da da "krug" vožnje)...Mogao je da popravi sve i ništa, u zavisnosti koliko ga je to nešto intrigiralo....Njegov post "Riba zvana Vanda" koji sam ja "krstio" je pokupio ovacije i oduševljenja, i tada smo trebali da putujemo zajedno, ali meni je nešto iskrslo i nikako nisam mogao da idem( i bolje što nisam, jer da jesam veliko je pitanje da li bi susreo Vandu)..gde se on danima dvoumio da li da krene sam , te sa mu ja rekao , Stari piči, ko zna...svakakve lepe stvari ti se mogu desiti...a i nikada nisi voleo da "igraš" siguricu...odpratio sam ga do rače tog jutra, slikali smo se ispred kafane da li "prijatelji ...braća " ".." ili tako nešto" pozdravili se i on je dao gas...na moje zaprepašćenje javio mi se oko 9 uveče da mi kaže da je na "našem vidikovcu" Vidikovac iznad Senja i da piči dalje za Krk...samo sam mu rekao da ipak malo uspori...razmenjivali smo poruke da bi mi se desetak dana kasnije javio uveče da mi kaže da mu nedostaje naše zajedničko "prangijanje" po krivinama jadranske magistrale, da mu je dosadano i da se sprema da se vrati kuć, ja sam ga pitao da li ima još love, ako je do love , nije problem da mu mogu poslati nešto para ako hoče da ostane još, ali je rekao "nije stari stvarno, nego mi je malo dosadno , video sam neke prijatelje koje sam želeo i sada bih ća...ali baš te večeri par sati kasnije je upoznao Vandu...ostatak je istorija...

Da ne bih puno gnjavio ja ću postaviti nekoliko njegovih slika sa našeg poslednjeg zajedničkog putovanja da ga se malo još prisetimo ...Druže moj...ne znam kako da to kažem, patetika je ...ali ćeš mi mnogo nedotajati, samo se nadam da ako "tamo" ima motora onda sam sigurno da jašeš sa suncem u oćima i onim tvojim osmehom sačinjenim od adrenalina i brzine R.I.P-džigi -počivaj u miru.

P.S

Zaista nema veze ko ga je poznavao lično a ko nije, i nemojte oko toga da se raspravljate...mada ako Dži gleda ovo odgore, onda se smeje kao lud.

• Podržavam 43

• Drug član, 1388 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Tesko je pisati u ovakvim temema kada se pise o nekome koga si lično upoznao. Često sam Igora sretao po gradu, pa i pre samo par nedelja pa sam baš zatečen ovim.

Neka su ti široki putevi nebeski...

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

Au al' me iseče. Ne moraš da znaš čoveka da bi shvatio kakav je. A Džigi je bio uzor iskrenosti i neposrednosti, kao retko ko, prostosrdačnosti koja nam je svima prirasla uz srce. :(...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja