Marphi 1138 Napisano Februar 6, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju... Ispravan vakuum za karburator,bio je veoma kratko na karburatoru Pierburg 1B..Zamenio sam karburator tako da mi vise ne treba ovaj vakum.. cena: 15e Karburator Pierburg 1B,bio na vw polo '92 godiste,1,3 kubika,zamenjen zato sto mu je neki "majstor" zalomio diznu (vidi se na slikama...) ,cena:30e Kuciste filtera ,bio je na vw polo '92 godiste...cena:10e Posuda za pranje soferke,bila na vw polo '92,bez pumpice.. cena:5e Ispravan ventilator hladnjaka,2 brzine,zajedno sa ovim metalnim drzacem.bio na vw polu '92.cena:20e Ispravan Bosch karburator sa granom,bio na vw polo,'92 god,1,3 kubika,pase i na neke modele audija 80... cena : 50e Ispravan motor sa mehanizmom za brisace stakla,prednji ,cena:10e Ispravan kompjuter za auto,vw polo '92..cena :30e Kamera za nocno snimanje,sa diodicama,nosacem...Samo probana... (cd stoji pored da radi uporedjivanja velicine kamere)cena :40e Kamera Sony sa daljinskim...kamera moze da se okrece(ima mehanizam ,ali ne znam kako se upravlja),zumira...Ali ne znam iz kog razloga preko daljinskog moze samo da se zumira...12x opticki zum...Ima ostecenje na njoj,stavio sam neki vruc limcic koji je malo stopio tj deformisao plastiku...Samo estetski je problem..cd stoji radi uporedjivanja velicine... cena : 30e Cene nekih delova bi mogle da budu podlozne promenama.... Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 6, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Broj telefona: 064 21 43 091 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 11, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sony kamera je dobila novog vlasnika.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...