longy 0 Napisano Februar 5, 2013 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima! imam dkw-a rt 200h,skoro sam ga nabavio,ali mu je masina sva u delovima,i nemam predstavu kako to da sastavim. zna li mozda neko,da li postojji neko tehnicko uputstvo,gde je objasnjeno rasklapanje i sklapanje ovog modela? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tekija 2 Napisano April 20, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ako nisi nasao (ako jesi mozes podeliti samnom?)s obzirom da isti zelim da uzmem ceprkao sam malo po netu i uputstvo free nema ili bar ja nisam nasao ali na e-bay-u ima za 40-60e te ga planiram uzeti ako ne nabavis dok ja ne uzmem rado cu ti proslediti a sto se tice restauracije mozemo kasnije razmeniti iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dhm011 26 Napisano April 20, 2014 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.dkw-geyer...rts-list200.pdf http://www.dkw-motor...haltplan-7.html http://dkw-geyer.com/DKW-Geyer/e/technik/ftp.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano April 21, 2014 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Za desetak dana se vracam kuci. Imam CD za DKW RT 200H sa svim mogucim podacima koje sam mogao naci na netu (jer sam i ja jedan radio), ako se ne snadjes za to vreme, ostavi mi adresu na PP pa cu ti narezati i poslati CD kada se vratim. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tekija 2 Napisano April 21, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Za desetak dana se vracam kuci. Imam CD za DKW RT 200H sa svim mogucim podacima koje sam mogao naci na netu (jer sam i ja jedan radio), ako se ne snadjes za to vreme, ostavi mi adresu na PP pa cu ti narezati i poslati CD kada se vratim. Pozdrav svi podaci i informacije su mi potrebni sto vise to bolje a i sve savete i tudja iskustva prihvatam tako da ce mi icd dobro doci hvala unapred svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
longy 0 Napisano Februar 3, 2015 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Croser Nisam bio neko vreme na sajtu...,pa tek sad videh da si postavio post.zanimao bi me taj Cd za DKW rt 200h.Ja jos nisam nista pocinjao da radim na njemu,jer nisambio u srbijiko vreme...,ali sad je on na redu!Ako mozes,posalji mi taj cd...od velike ce mi pomoci biti! Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Februar 3, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nisam trenutno kuci, bicu za desetak dana. Kada se vrnem, saljem ti CD. Posalji mi na PP adresu na koju zelis da ti posaljem CD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
longy 0 Napisano Februar 4, 2015 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan E hvala ti druze! Adresa je Radovic ivan 4.varevska 11 36350 Raska Telefon. 066 500 12 48 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...