BigRider 1659 Napisano Februar 9, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad vec idete svratite po mene u NS hocu i ja da mi dupe vidi puta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
terzin 30 Napisano Februar 9, 2013 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan hocu i ja da mi dupe vidi puta!!! po recima moje žene ti mi dodjes ko rodjeni brat,meni je duševna rana to gledanje puta sas pozadinom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima interesanata za Suboticu, ja zbog posla mogu u ponedeljak pa posle cetvrtak, petak... Moj Pezo trosi k'o upaljac, ja cu gorivo, ostaje putarina, pljeska i kafa... Gavra i ostale da slikamo i udarimo reket, trazimo popust za forumase ili cemo da ih ocrnimo... Tako rade svi tabloidi... :-) E sad jos jedna zackoljica, ja slusam narodnjake pa sapatnici nek' ponesu svoju muziku na mp3 disku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11585 Napisano Februar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4367 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je velik taj Pežo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan 8+1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan gavro privatno vozi motore, tako da imate o cemu i da pricate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 10, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice budzeta recimo da sam planirao nekih 1200-1300 eura taman za moga burgmana!! moram da offujem malo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11585 Napisano Februar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4367 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 8+1... Javi kad budes isao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Gavro je lik,verujte.Jesenas sam uzeo od njega dva skutera,Sve sto je rekao takoje i bilo . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Februar 10, 2013 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze da se bira za SU odgovarao bi mi cetvrtak, petak od 17h ako nije kasno ili vikend rano sabajle kad god. ti Alex ne moz da ides, imas brate mili krake za min. dvojicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11585 Napisano Februar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4367 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah Dare jebi jebi ti mene ovako dobrog i prepoštenog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Februar 10, 2013 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vid ga mali jos sam sebe hvali ...jel moze ovako dobri covece salem se malko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11585 Napisano Februar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4367 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Dare hebi ga, mislim da je cetvrtak po podne kasno, znam da radis ali bili bi po mraku tamo, evo definitivno bi isao u cetvrtak, cak bi i uzeo nesto ako mi se svidi, javio sam se i Culletu ali ujutro da krenemo... Cetvrtak pre podne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Februar 10, 2013 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nista decaci, picite bez mene cetvrtak jutro....Culle Alex .... tesko da ce ustati, jedino ako jutro nije oko 14h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan I za mene je zorom oko deset da se nadjemo u Zemunu, Bgdu pa polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 10, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Taman ste uNS oko 11h i svrnete po mene...e jedino je problem sto mora da po decu u ticvr oko 15h!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11585 Napisano Februar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4367 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ja ustajem svakako svako jutro, Barnija mora neko da prošeta. Kad god treba ja ustajem, pogotovo što mnogo volim Suboticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan AlexaBGD, mislim da se ne znamo ali vidim da si najvoljniji da ides tako imas mesto ako zelis, sutra cu saznati da li ima jos neko mesto a moram i da probam jednog Beva 500 ako savatam jednog poznanika nekako, ako mi ne lezi, da ne idem za dzabe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11585 Napisano Februar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4367 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tommy upoznali smo se kad smo išli na Kosmaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad' si se maskirao ! Gledam slike sa Kosmaja, svetlo plavi AA... Evo dogovorio sam sa drugarom da upalimo njegov Bev 500 pa da vidim da li mi odgovara, ako je skuter za mene, idemo u cetvrtak, ima nekoliko petstotki u Subotici... A to u 04:56 AM te poterao Barni ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11585 Napisano Februar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4367 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije, tad sam se vratio sa žurke. Inače moram da otkažem moje prisustvo u četvrtak, rođendan mi je, i dan zaljubljenih..pa znate kako to već ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 11, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije, tad sam se vratio sa žurke. Inače moram da otkažem moje prisustvo u četvrtak, rođendan mi je, i dan zaljubljenih..pa znate kako to već ide. Dan zaljubljenih??? E moj Trivune... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 11, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije dan zaljubljenih ali i ja moram otkazati prisustvo za cetvrtak,sin mi je bolestan neki gripic ga je schepao pa cu biti malo sa njim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11585 Napisano Februar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4367 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hrćko oš bit' dobar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...