Boki-KG 92 Napisano Decembar 6, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan nisam nikad petljao sa iridium svecicama pa me zanima sledece... u user manualu sa moj motor pishe: Tip: NIPPONDENSO Standard: NGK DR8 EA - NGK DR8 ES stavio bih iridium svecicu i nashao sam NGK IRIDIUM IX DR8EIX poshto nema tachno za moj model iridium svecica, ova gore navedena se koristi za noviji model... zanima me da li mogu ovu koju sam nashao da stavim umesto obichne i da li je to ista svecica kao ova obichna koju vec imam samo iridium? buni me ovo EA - ES a na ovoj EIX ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 6, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, ispod avatara pise da nemas motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 6, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Boki, ispod avatara pise da nemas motor pa ponovio sam se u medjuvremenu :) recicu ti kojim motorom ako mi kazhesh za svecicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 6, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Na apenca ne idu iridijumske svecice ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pa koja je masina? Nista ne prijavljujes! He he he... Nema potrebe za iridium ako nije neki RR. Dosta su skupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1569 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan najpovoljnija iridijum oko 1000din mas. preko su 1360 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 6, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan najpovoljnija iridijum oko 1000din mas. preko su 1360 din nisu pare problem, ionako ide samo jedna svecica moram polako sve da krenem da sredjujem jer je motor malo zapushten a spisak stvari za promenu i proveru je poduzhi pa reko da krenem od svecice... @Peki nije apenac al' je slichno samo malo vishe trese ;D nazhalost sam igrom sluchaja ostao bez para za motor i budzet mi je bio ogranichen pa sam pazario apriliu pegaso 650 '98. ljudi, pomagajte oko svecice dok ne potroshim pare za iridium... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro si izabrao. DR8EIX http://www.ngksparkplugs.com/apps/motorcycles/make4.asp?id=57&type=ir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 7, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan u louisu sam ja gledao i nashao ovu svecicu ali tamo pishe da nije za pegaso '97/'98. vec za noviju stradu i trail... sad ispade da je ista svecica i za ovu moju... Joseph, hvala puno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 7, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Cao Boki...savetovao bih ti da uzmes bar DPR8EIX...to P stoji za "Projected tip", sto znaci da je elektroda stanjena pri vrhu, pa je preciznija varnica (to mozes i sam na svecici da uradis, ali bolje ne )...Ako ti je standardna bez "P", neces pogresiti ako stavis tu sa "P", samo ces dobiti (to je upgrade), a ja sam osetio razliku kad sam stavio tu svecicu, pogotovu sto isto vozim jednocilindras...Nemoj da stedis na svecici za jednocilindrasa, samo tu jednu imas, ispruzi se, oseti se u radu motora. Da bi razbio svaku nedoumicu o NGK svecicama, evo saljem dva .txt fajla sa NGK kodovima za svecice..tu imas lepo objasnjeno sta koje slovo znaci, pa vidi sam...Najbolje da odes do MASS-a i da tamo vidis...ali svakako savetujem "P" alternativu (bilo da uzimas obicnu, bilo iridium svecicu...to se oseti u radu motora. Pozdrav NGK plug codes.txt NGK sparkplug code.txt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 7, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan shesti, hvala ti puno za ovo sad mi je sve mnogo jasnije... btw. da li znash otprilike koliko koshta DPR8EIX? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 7, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam, koliko se secam, platio ili oko 800, ili oko 1000, ili oko 1200 Evo broja Mass company-ja pa pitaj...oni su uvoznici, imaju i katalog, pa zovni...ako imas nedoumicu sto se tice modela, mozes i preko telefona da ih pitas, odgovorice ti...pogledaju u katalog...i mozes da se konsultujes...i mozes i za to "P" da ih pitas, verovatno ce ti odgovoriti isto sto i ja. Pozdrav MASS Company d.o.o. Jovanke Radaković br. 25 11160 Beograd tel. 011/2781-740 tel. 011/2781-695 fax. 011/2756-757 mob. 063/10-67-400 mob. 063/10-68-400 office@mass.co.yu http:www.mass.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Boki srećno sa makinom! da te služi bez problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 7, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Boki srećno sa makinom! da te služi bez problema! hvala i iskreno se nadam da hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...