papacito 1354 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze prodajem svog golfa 4 sdi godina proizvodnje 1999 nema klimu i el.podizace.. cena 2600e tel.0640014953 reg.do 29.10.2013 kola su u dobrom stanju,bez ulaganja,sem pranja unutrasnjosti,kod mene su vec tri godine i redovno je servisiran i odrzavan.koriscen kao drugo vozilo po selu i sa pravom kilometrazom..gume su mu odlicne 7-8mm.cenu koju sam stavio smatram fiksnom jer kola vrede svaku paru,jako je mali potrosac i u njega mozete sipati sve vrste dizel goriva..kuka atestirana..molio bih da mi se ne nude koje kakve zamene jer me neinteresuje imam jos dva auta ova prodajem iskljucivo za kes ...desno krilo na kolima je bilo iscesano u predelu oko tocka ja sam ne znajuci promenuo celo tursko krilo i grdno pogresio jer krilo nije nikakvog kvaliteta.tako da je zamena krila i farbanje moj trosak kada bude hteo buduci kupac da radi odnosno kada vreme dozvoli.hvala.. za sva dalja pitanja stojim na raspologanju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan A gde je pecat? 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan moze locked,golf prodat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...