fudbaler 74 0 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam bmw r25 1950 god losi su mi klip i karike pa sam cuo da moze od skode 1000mb zanima me dali je neko imao slican broblem i kako ga je rijesio unaprijed hvala poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ништа не брини, сад ће то @drumskalisica да ти разјасни ту "ситницу" само да види тему... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fudbaler 74 0 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ништа не брини, сад ће то @drumskalisica да ти разјасни ту "ситницу" само да види тему... hvala srecko puno puno bi mi znacilo da dobijem bilo kakav odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan imam bmw r25 1950 god losi su mi klip i karike pa sam cuo da moze od skode 1000mb zanima me dali je neko imao slican broblem i kako ga je rijesio unaprijed hvala poz dobro si cuo tako se to resava ... komplet hilzna, klip , karike ... skines tvoj klip i u radnju auto delova po takav , da na licu mesta mozes da uporedis .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ништа не брини, сад ће то @drumskalisica да ти разјасни ту "ситницу" само да види тему... hvala srecko puno puno bi mi znacilo da dobijem bilo kakav odgovor Нисам те з'ебавао, он зна доста о BMW-у. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Moze al kratkotrajno resenje. Posle nekog vremena u zavisnosti koliko se vozis i to crkne. Samo orginal. Kod mene eto otginal vec 16 godina funkcionise bez problema po mogucstvu onaj sa uzdignutom glavom a vozim se dosta plus bocna prikolica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fudbaler 74 0 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala a gdje da nadjem orginal i koliko to kosta ako znate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ulismotorradladen.de/uli/Web/shop/Suchergebnis.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fudbaler 74 0 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam bmw r25 1950 god losi su mi klip i karike pa sam cuo da moze od skode 1000mb zanima me dali je neko imao slican broblem i kako ga je rijesio unaprijed hvala poz dobro si cuo tako se to resava ... komplet hilzna, klip , karike ... skines tvoj klip i u radnju auto delova po takav , da na licu mesta mozes da uporedis .... hvala vam puno, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fudbaler 74 0 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ulismotor...chergebnis.aspx hvala puno vidio sam stanicu pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...