amstel 17 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja malo ukljucim, Vozim regal 125 i mogu vam reci da sam prezadovoljan, lepo izgleda, malo trosi, posto bas nemam mnogo vremena za uzivanje motor je kao pravljen za mene, mala kubikaza a izgleda kao da ima barem 500 ccm - to je moje misljenje. Kupio sam ga prosle godine u septembru ,presao je 7000 km. Posto je zima nevozi se a ima se i malo vise vremana dao sam se po starom obicaju na prepravke. Nakupovao sam dosta delova, posto sam kupovao ono sto mi se svidja a nisam razmisljao da li ce odgovarati pola toga sam vec prodao a ima jos ako ne budem imao zivaca da budjim.....Malo me nervirala ona rupa ispod rezervoara, to sam resio tako sto sam kupio kompletan filter od yamahe, bice malo budjenja ali ima da legne. Ukrasni nosac cajgera sa rezervoara sam skinuo i kupio cajger od yamahe koji su postavitina korman a na rezervoar cu postaviti sat za temparaturu da bih sakrio rupu od starog cajgera, kotakt brava ide na levu niklovanu kasetu ispod sedista.Kupio sam sediste od copera i njemu sam se najvise radovao ali nema sanse da ga uglavim bez pomeranja zadnjeg blatobrana ili rezervoara tako da sam odustao i sediste ide na oglas, nasao sam coveka koji ce mi od raptorovog sedista napraviti dva i presvuci pravom kozom,skinucu stare izduve i postaviti krace slip on. Motor ideu crnu mat farbu mozda ofarbam i agregat ali jos nisam siguran. postaavicu neke slike mozda nekom sine neka ideja pa mi javi. Jos nesto zamenio sam karburator jer sam naleteo na jeftin, nov karburator od sprinta 250 ccm karburator koji sam skinuo nalazi se na oglasima.......ps. poklanjam kuciste filtera za vazduh od raptora zajedno sa filterom i gumom koja ide na karburator i rucke od raptora, rucke su od sundjera ali sam ja pravio neke aluminijumske nalake, postavicu slike pa ako nekom odgovara neka se javi. Jbg.ja vas udavi ajd zdravo.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima nekih novosti ?Kako ide motor sa karbom od princa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...