Jump to content

Moto Zajednica

zamena obicnog vazdusnog filtera k&n filterom na sprint princu 125

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: Bice opet sledece godine :)

E bre kaki si ti covek, ni da se predstavis prvo, vec odmah prvi post i pitanje :zdravo:

Inace odgovor je da, moze. Samo sto mislim da su to neke kopije K&N filtera ali su u svakom slucaju bolji od onih sta fabricki stavljaju u kineze :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Izvinjavam se.... :)

Ja sam Nemanja iz Gornjeg Milanovca, uzeo sam skoro Sprint Princa 125 cc, pa razmisljam da ga malo sredim.

Narucio sam prednji pogonski zupcanik sa 17 zuba ( inace fabricki je sa 15 ) da bih dobio na brzini. Da bih pokrio eventualne gubitke u ubrzanju i snazi, stavicu K&N filter.

Da li je neko radio nesto slicno i kakva su iskustva.

• zaludan, 383 postova

@lackygm

Imas temu za predstavljanja otvori novu i napisi nesto o sebi.

Daleko od toga da ces dobiti nesto na snazi sa k&n filterom motor ce samo da prodise, a prelaskom na 17 zuba mislim da ces izgubiti mogucnopst da povezes nekoga......

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: sprint

Pozdrav, Cile iz N.Sada, u vezi filtera vazduha za sprint motore, ja imam raptora 125, skinuo filter komplet sa kucistem i stavicu filter od yamahe komplet sa kucistem, to sam uradio najvise radi toga da bih popunio onu rupu ispod rezervoara, bice malo budjenja sa prohromskim cevima ali nadam se da ce se isplatiti najvise radi izgleda, pozz.

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Zupcanik smo vec stavljali kod jednog mog kolege koji ima isti motor kao ja, i dobio je znatno vecu brzinu. Nismo zbog vremena uspeli da probamo kako se ponasa na otvorenom putu u 5-oj brzini. Dosadasnji utisci su ok i nije izgubio na snazi...

Kada zavrsim sa prepravkama na mom motoru javljam se sa rezultatima... :)

• U prolazu, 96 postova
  • Motocikl: Princ Sprint 125

Pozdrav braco. Vidim ovu kratku, skoro off top. temu, iako nije nebitna. Znam da moj princ 125 ima u kutiji, malo komicnoj, vazduh ulazi kroz neki "periskop" na njoj, a ispred ulaza iz grana, stoji (bar kod mene, crne boje sundjer, mirisa benzina) kao filter za prasinu ispred motora na usisivacima. Sad pitanje, vidim lako je staviti pravi filter za vazduh, samo nisam siguran, da li ga staviti slobodnog. tj odstraniti sadasnju kutiju, jer mislim da bi u suprotnom agregat dobijao malo vazduha.Ako neko ima iskustva ili pravo resenje. pozz

• Svrati ponekad, 137 postova

Pozdrav! 

Da osvežim malo temu, pošto bih i ja zamenio ''filter za vazduh'' (ako na to liči)  na Princu 125 ''KN filterom.

Koliko vidim odgovor je da , ali?

Niko ne napisa o samoj zameni ništa.Koji ''kn filter'', kako rešiti spoj sa karburatorom (pošto su ''gume'' mislim na spoj  karburatora i kutije ''filtera'' pretpostavljam svima na izdisaju), pa možda i neka fotka.

Da li ga postaviti na isto mesto ili ga nekako izvući sa strane, šta daje  bolji učinak.

Bio bih zahvalan, da ne eksperimentišem na slepo (nisam lenj samo me mrzi). :care:

:moto2:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja