Jelenko Vilotic 1012 Napisano Januar 31, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, dolazim u Srbiju za dve nedelje pa reko da ponesem neke stvarcice koje su mi visak da ne skupljaju prasinu. Prodajem sledece: Manual za Varadero, kao nov, necitan i neotvaran , sta da radim kad se Varadero ne kvari... Salu na stranu, knjiga je u odlicnom stanju i dajem je za 15 evra. Zatim, pantalone ja stvarno ne znam (ili ne vidim) koje su marke, velicina L, za osobu od 180-185 i do 80 kila. Imaju dzepove za protektore i zimske su, znaci ulozak se ne vadi. Podesive su po sirini, u dobrom stanju, neostecene. Ako neko hoce premericu duzinu jos jednom, ali mi se cini da su oko 85 do 90 u sirinu i jedno 105 u duzinu. Cena 40 evra. I konacno, nove, nikad obucene pantalone Cordura fastway, trenutno su na snizenju u Louisu po ceni od 50 evra. Ja magarac narucio XXL, a treba mi 3XL . Imate velicine na sajtu, pa se merite. Ja ih dajem eto za 5 evra manje, to jest 45 evra. Sta da se radi... meni su ok, ali samo bez uloska, kada stavim ulozak, stezu me. Visok sam 191 i imam 108 kila, vecina je u stomaku i dupetu (domacem) . http://www.louis.de/...artnr_gr=208652 Sve ostalo na pp, znaci sve je na raspolaganju za 15tak dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Januar 31, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E da, moze zamena za neki GPS. Mislim da se uracuna u cenu pa da ja doplatim ili sta vec... Jos kada bi bio ovaj prvi sa linka... http://www.hidxenon.rs/default.asp?T=20&N=NAVIGACIJE%20&G=567&Page=1&NIVO=1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisem Manuel!Javi kad stignes,065/6127000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Februar 1, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Manual rezervisan za Peru... Javljam se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Februar 13, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i update, za Fastway pantalone ima par interesenata, tako da se moze smatrati da su otisle... manual je Pera rekao da ce uzeti, tako da ostaju jos pantalone velicine L, sa postavom koja se ne skida. Promenio sam i oglas tako da nema zamene. Dolazim u nedelju u Srbiju, a ove pantalone sto su ostale cu ostaviti kod mame, pa ko bude hteo moze da me kontaktira na pp, pa cu joj reci da posalje kurirskom sluzbom, posto ja ostajem samo nedelju dana... Hvala svima na interesovanju... Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Februar 13, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ne moze da se promeni oglas, pre je bila opcija da moze da se menja post koji si napisao, ne znam sto ne moze. Ako hoce neko od urednika moze da izbrise ove dve stavke i da ostavi samo pantalone velicine L. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Februar 26, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...