veskotg 44 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovako: Da li ima veze koja je težina tegića na kormanu,odnosno koliko to utiče na balans ako je motor natovaren koferima? Naime,raznim situacijama izgrebao sam jedan od tegića,i nisam ga dobro prišarafio pa se odcijepio od mene. i naiđem na dva mišljenja: 1.ima veze težina,jer daje potreban balans(ne mogu nigdje da nađem takav ,čelični ). 2.nema veze težina,aluminijski su dobri(ima ih svuda). Molim Vas za par mišljenja da bih znao što da radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Januar 31, 2013 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima veze u tezini tegova a evo i zasto Pri ugradnji kofera obavezno treba promeniti tegove na kormanu odnosno staviti teze jer u suprotnom moze se desiti da pri odredjenoj brzini na kormanu gubis stabilnost, pocne da trese sto zna jako da nervira, zamenom tegova resen je problem. Nesto vise o tome imas OVDE ... 7 post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Imam slican problem i jedno pitanje.Planiram da ih napravim od mesinga,pa me malo brine tezina s obzirom da su sada od aluminijuma(jedan je ostecen).Neko misljenje,savet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 353 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Imam slican problem i jedno pitanje.Planiram da ih napravim od mesinga,pa me malo brine tezina s obzirom da su sada od aluminijuma(jedan je ostecen).Neko misljenje,savet... Ako vec imas jedan originalan odnesi kod strugara da ti napravi po njemu dva komada od istog materijala i gotovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da se vec pisalo o tome, razliku i neces primetiti na manjim brzinama ali na malo vecoj hoces. Kod pravljenja tegica mozda ne budu iste tezine ako su samo istih dimenzija ako nije isti materijal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Februar 26, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pogledaj kod mene u temi sta i kako sam radio umesto sto lomis glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da napravim oba od mesinga,ne samo jedan. Pri malo većoj brzini korman počne na vrlo sitno da trese,jedan tegić oštećen-pohaban,imam i centralni kofer pa računam da je to to.Gume dobre,točkovi balansirani.Brine me koliko utiče težina jer će novi biti teži nego ovi postojeći od aluminijuma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...