Dzambo 84 Napisano Januar 30, 2013 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Ada Race auspuh u potpuno funkcionalnom stanju. Spoljna oplata je pukla u jednom trenutku, i ja sam to odneo do majstor Barbulja, a on je uradio sta je mogao. Auspuh nije truo nigde niti mu nesto posebno fali sem pomenutog estetskog ostecenja sa zadnje strane. Obratiti paznju na slike 2 i 4, tu se vidi sve. Kacenje je kao za Suzuki, na cetiri srafa.Realno, trebalo bi zameniti spoljnu oplatu. Cena 25e tel 062 222 136 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je unutrasnji precnik cevi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Januar 30, 2013 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Precnik je 55mm. Mislim da za nekih 60-70e ukupno moze da se ima odlican auspuh. Ja ne mogu da se angazujem oko toga, pa je i cena u skladu sa tim. Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Januar 30, 2013 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...