masinac 0 Napisano Januar 29, 2013 U prolazu, 4 postova Motocikl: GY6 150ccm Prijavi odgovor kao problematičan Trebam pomoć pri spajanju reglera kao sa slike. Pretpostavljam da ide ovako: (D-)-masa, (DF)-faza sa namotaja, (61)-druga faza sa namotaja, (B+)-punjenje akumulatora, (D+)-ostali potrošači. Ako neko može da potvrdi moju pretpostavku da kupujem ovaj regler jer nisam siguran jel ovaj način spajanja ispravan. Ako jeste odgovarao bi mi. Isti broj žica je i na mom kinezu (dvije faze sa namotaja i masa, plus na akumulator i drugi plus za potrošače).Kupio sam 3 reglera koja su navodno za moj model, svaki od njih daje druge vrijednosti napona na izlazu. Namotaji su novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Januar 29, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan regler je broj 5.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 29, 2013 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan B+ = akumulator + pol D+ = + sa diname (alternatora) D- = masa DF = pobudni namotaj 61 = kontrolna lampica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Januar 29, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan DF i 61 Su faze sa namotaja.. tj kod nas sa diodne ploce, ima cela sema postavio sam pa ko zna da cita latinicu moze da procita sta pise i malo pogleda semu.. Inace ovaj regler ima 2 funkcije, ogranicava amerazu( 15A ) i voltazu ( 14.5 V ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
masinac 0 Napisano Januar 29, 2013 U prolazu, 4 postova Motocikl: GY6 150ccm Prijavi odgovor kao problematičan Onda mi ovaj neće odgovarati, jer je kod kineza sve zajedno, tj. diodna ploča koja ispravlja napon i regulator koji ograničava napon, dok je to izgleda kod MZ-a odvojeno koliko sam mogao pročitati sa šeme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Januar 29, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...