zlacjani 195 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan kad sam se napalio da putujem motociklom počeo sam da prikupljam opremu za putovanje...počevši od kofera i kamp opreme, u medjuvremenu kupio motor sa 3 kofera, i kasnije ga prodao bez istih...sad imam u garaži više kofera nego okastih ključeva...ovaj par će prvi da leti... hepco&becker koferi koji su se svojevremeno prodavali kao dodatna oprema za Transalpa650..traveler ili tako nešto je nosio oznaku, koferi su od neke polu gume kuvane plastike...nisu plastikaneri kao većina (uključujući i opevani GIVI), kofere prodajem samo u paru uz njih dajem i kopče koje se montiraju na nosače kofera (naručene u LOUIS-u...oko 25-30eura, ne sećam se više), ne znam kolika je litraža kofera, koga interesuje nek izgugla...eventualno ih mogu izmeriti. cena sa kopčama 130 eura mogu se pogledati u Rakovcu...eventualno ih mogu poneti do Novog Sada kad krenem na posao Zlacjani 0644493629 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan prodato...lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...