komaNS 338 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže Picasso ide na doboš . Jednom sam postavio oglas pre više od godinu dana i tada sam obećao da ću sledeći put kada budem imao šta dobro a jeftino opet postaviti . Citroen je stvarno bez i jedne zamerke , 5 godina je u Srbiji , GARANTUJEM da je auto legalan i da nije bio udaran i farban , takođe posedujem servisnu knjižicu sa uredno overenim svim servisima od prvog dana što nemora da znači da je auto prešao 158000km koliko piše na satu , međutim stanje eterijera i kompletnog automobila kako mehanički tako i vizuelno govori u prilog tome da je auto stvarno mažen i pažen i da nije puno prešao. U autu nikada nije pušeno . Registrovan je do Aprila ove godine , Nema zimske gume , motor je benzinac od 1800 kubika. Cena za forumaše je fiksna 2200€. Moguće su zamene za manji (peugeot 206, Alfu 147, Renault Clio , Punto ) ali ne ključ za ključ. tel 062/554-056 Dragan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavljam da je benzinac bez plina ali ne mogu godiste da predpostavim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se 2001g Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva ponuda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Januar 28, 2013 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ekstra povoljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Januar 28, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv mi je auto,gde je radjen servis ovde u Srbiji!Ako bih uradio nesto sa mojim Modusom mozda bih pogledao tvoj autic!Fan sam Citroena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv mi je auto,gde je radjen servis ovde u Srbiji!Ako bih uradio nesto sa mojim Modusom mozda bih pogledao tvoj autic!Fan sam Citroena! Pogledaću u servisnoj pa ti javim popodne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Picasso je održavan u Auto Shop u Inđiji (prodavnica i servis) imate reg.br pa proveravajte sumnjam da su lupali blanko pečate u servisnu, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv mi je auto,gde je radjen servis ovde u Srbiji!Ako bih uradio nesto sa mojim Modusom mozda bih pogledao tvoj autic!Fan sam Citroena! izvini sto se ubacujem ali sta fali modusu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Picasso je održavan u Auto Shop u Inđiji (prodavnica i servis) imate reg.br pa proveravajte sumnjam da su lupali blanko pečate u servisnu, kapiram po ovom da auto nije dugo kod tebe? na koga se vodi? zainteresovan sam za zamenu, treba mi dobar porodican auto... imam da ponudim punto2 '03god. jtd sporting uz neku simbolicnu doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv mi je auto,gde je radjen servis ovde u Srbiji!Ako bih uradio nesto sa mojim Modusom mozda bih pogledao tvoj autic!Fan sam Citroena! izvini sto se ubacujem ali sta fali modusu? NISTA,sve provere moguce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Otišla večeras za 2300€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...