Archi 37 Napisano Februar 1, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Haos, takve stvari su ekstra zajebane, pogotovu sto mislim da po nasem zakonu i ako je ona trebe udarila, ti si kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Februar 1, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jednom prilikom cale slepao drugara. Za vucu su koristili propisno obelezenu sajlu. Isli su jako sporo (u saobracajnoj guzvi), u tom trenutku devojcica pretrcava ulicu van pesackog prelaza, htela da protrci izmedju caletovih kola i kola koja vuce. Nije videla sajlu (ako je bila obelezena propisno), saplete se i pukne glavom o asfalt... Imala je neke lakse povrede, nista strasno... Ali najvaznije od svega je to da cale nije bio kriv, vec ta mala. Mislim da nemas razloga za brigu Ista situacija se i meni desila. S tim sto je brat koji me je slepovao stao na raskrsnici, a neki matori krenuo da prelazi ulicu iza njega, a uopste ne vidi sajlu. Sreca sto sam video sta je naumio, pa sam otvorio prozor i poceo da se derem da stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Februar 2, 2013 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja vidim, ti si vozio u svojoj traci. Devojčica bez mozga u glavi - misleći da je najpametnija - kreće da prelazi ulicu van pešačkog prelaza ( na opšte zgražavanje prisutnog građanstva ), udara u teba sa boka i ugrožava te. Na sreću uspeo si da se zadržiš i nepadneš. Sud će valjda kazniti devojčicu kako treba pa da nauči šta je pešački prelaz, čemu služi semafor i slično. P.S. Za onu grdobu od hotela - ja sam čuo da je to da je zovu " Zatvor " - jer je cela zgrada u rešetkama ! Jel to hotel "Matijević"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Februar 2, 2013 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan Aham Sent from my Galaxy Nexus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...