Bera 36 Napisano Decembar 18, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polo Katalog za 2010 http://www.polo-motorrad.de/fileadmin/blaetterkatalog/blaetterkatalog_2010/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feri 2 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna sta se desava sa prodavnicom Moto-Bunker iz Horgosa danima se niko nejavlja na telefon? Hteo bih da narucim neke stvari iz Louis-a ima li neko resenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadnjih dana trazio neke delove za motor i malo je reci da sam se prilicno iznervirao......kod ovlascenog distributera...cene su nebulozne.....zvao sam i neke preko oglasa i malo je falilo da ih oteram u p.m. zbog bezobzirnosti.....srecom pred novu godinu sam slucajno upoznao Nebojsu i njegovu firmu: http://lombard.rs/ Ljudi dovoze i kupuju za Vas sta god treba iz USA...normalno uz proviziju...... Pogledajte malo cene delova na Americkom Ebay-u i sve ce Vam biti jasno...... Narucio sam neke stvari za malo vise od 100 eura sa sve provizijom.....kod nas bi me pojedinacno kostale: 170+200+50......gledao sam i ebay po celoj Evropi i zaista nisam nasao nista tako povoljno...... Ako nekom zatreba tu su.......ne samo za Motore vec i za sve ostalo....uostalom posetite njihov sajt... p.s. da neko ne pomisli da je ovo konkurencija Sekuli sa kojim sam isto vise nego uspesno saradjivao......on konkretno ne donosi sto mi je u ovom slucaju trebalo....a moze zatrebati i drugima.....zato sam i postavio ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare gsxr 0 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd - Resnik Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna sta se desava sa Sekulom, nedostupan je. Da li jos uvek radi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Juce mi Sekula pustio sms da ga nazovem za 7 dana u guzvi je. Narucio od Bere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je rekao za 7 dana :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje? Kako prodavnice moto opreme u srbiji uopste posluju kada izgleda da je sekula opremio ceo forum I jel postoji louisov katalog na engleskom jer ne stojim bas najbolje sa nemackim, tj nikako hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje? Kako prodavnice moto opreme u srbiji uopste posluju kada izgleda da je sekula opremio ceo forum I jel postoji louisov katalog na engleskom jer ne stojim bas najbolje sa nemackim, tj nikako hvala Ne postoji, nažalost. Aj sad na sajt pa juri polako. Ja sad zahvaljujući Sekuli i Louisu natucam Nemački pomalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Otvoris ovo uporedo i sta te interesuje samo kopiras u polje za tekst i podesis sa kog jezika na koji da prevede i to je to. translate.google.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Januar 30, 2010 motoras, 2487 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla tank torba od Sekule.Ovo mi je prvi put da sam narucio kod njega i sigurno cu opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 30, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ko od dobavljaca ima Louis, Polo i HG kataloge za 2010? Ako neko ima molim obavestenje na pp radi daljeg dogovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Da li se neko skoro čuo sa Sekulom,radi li?Jutros sam mu poslala poruku ali još nema odgovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 4, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Meni juče od Bere stigla tank torba. Efikasno i pouzdano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 5, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Bera poslao ciradu, filtere, tank torbu... Sve na popustu + 10% za uslugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Video se ja sa Sekulom prosle nedelje. Radi covek, verovatno je preko pa nema odgovora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 5, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Dobila sam odgovor,preko je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Ponovio se i ja,stigle pantalone Roleff iz Lousa.Narucio od Bere,zadovoljan sam posto je sad u kompletu sa jaknom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan I meni danas stize kaciga. Bera kao i uvek, sve po dogovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Bera je najbolji,niko nije mogao da nabavi original primarni lanac za moju staru hondu cbx 550,on je nasao,covek ima talenta da nadje nesto ,sto drugi ne mogu,pouzdan,brz, jeftin, sta jos treba,sve sam rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Beru, skoro sve sam do sada narucivao i uvek je sve stizalo po dogovoru. Da li Sekula i dalje radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa radi, što ne bi radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne odogovara mi na poruku a nije dostupan pa sam mislio da ne radi vise. pokusacu opet sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je na putu u romingu...obično tada nije dostupan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Imate i austrijski broj, vise puta u temi. Znam da je skuplje, ali na taj nacin moze da se dodje do njega. Ili da sacekas da se vrati. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...