Vuja 36 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Viminacijum. Cena pojedinačne karte je 350 dinara. Kustos je obezbeđen a obilazak lokaliteta traje 2,5 sata. Za nas koji ne želimo da se hladi pečenje zbog govorancije verbalno će se prikazati sažetak od sat vremena u koji ulazi obilazak tri najznačajnija arheološka nalazišta. Pored toga, imamo priliku da vidimo postavku muzeja koja je stalna ali nameravaju da je ustupe ostalim muzejima pa je pitanje kada će je ponovo vratiti. Za posetu treba štelovati vreme jer su obilasci na svakih sat vremena, od 9., što znači na pun sat. Ima tamo i mamut ali njega nećemo moći da smažemo, ostale su samo koske, tu smo zakasnili koji milenijum... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi da idem ali mislim da nije uredu što nedaju da izedemo to prase sa kljovama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 14, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi da idem ali mislim da nije uredu što nedaju da izedemo to prase sa kljovama. Već ga je izjelo vreme. Ostale samo kljovice i po neka koščica ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 15, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Novac za nase okupljanje mozete uplacivati na tekuci racun ciji je vlasnik moja majka a ja sam korisnik . Broj tekuceg u posti je sledeci 200 36493119 06 Nedovic Desanka ul.Kucevacka 27 12000 Pozarevac. Molim sve koji uplate da me obaveste , ovde ili porukom na 060 6 214 007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam sta se desava! Niko jednu rec da napise, ocemo li ili necemo ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim u Petak oko podne i dobro bi bilo da je još neko samnom tamo. Obavljamo kupovinu, čekamo Slovence, laganica... A nekako sam u glavi već u tome, ne hvatam se ozbiljnog posla, labavim živce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovinu cega i cime . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako svi cekate da neko drugi sve zavrsi, to se nece desiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako svi cekate da neko drugi sve zavrsi, to se nece desiti. u svim ovim skupovima koje ste organizovali jednoj stvari ste ostali dosledni a to je tajnovitost ,sve se dogovarate van foruma ......pitam katarana sta je planirano on kaze prase u subotu a petak i nedelja nokti se grickaju ili sta vec ,mozda je negde i to napisano ali ja zaista nisam nasao ,mozda ja i nisam bitan da to znam ali ako ima ziro racun i treba uplatiti odredjeni iznos pa voleo bih bar zbog toga da znam sta je plan ,sada ce opet neko da kaze da ja nesto palamudim sto to pitam i pisem ,cujem da je Vuja dao 6000 din za prase lepo od coveka a opet se pitam gde su ti ostali koji se busaju i hvale za organizovanje predhodnih skupova ,lepo kataran pise dajte ljudi pare da se obezbedi potrebno ali ocigledno to nikoga nije briga ,ceka se poslednji trenutak ili sta vec ,treba docekati goste samo neznam sa cime ........neko je razumeo sta sam napisao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne dogovara van foruma i ako ovde ne postignemo dogovor , nece ga ni biti. Opet napominjem, odziv je nula, za sad. Neznam sta cekate. Ne javljaju se ni oni koji su prijavili dolazak.Skorpija, Zverinjak, Kataklinger, Boban... Eto nadam se da ce bar neko nesto da napise posle ove kratke prozivke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 19, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ali ako ima ziro racun i treba uplatiti odredjeni iznos pa voleo bih bar zbog toga da znam sta je plan , Sad mi je mnogo jasniji tvoj nik " Kukul " - samo nešto kukaš. Sve ti je već napisano u ovoj temi , i broj računa i kolko se uplaćuje, samo treba da pročitaš, a ne da kukaš ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 20, 2013 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne dogovara van foruma i ako ovde ne postignemo dogovor , nece ga ni biti. Opet napominjem, odziv je nula, za sad. Neznam sta cekate. Ne javljaju se ni oni koji su prijavili dolazak.Skorpija, Zverinjak, Kataklinger, Boban... Eto nadam se da ce bar neko nesto da napise posle ove kratke prozivke Kao i uvek ja dolazim 99.99 % pare cu ti poslati sutra prekosutra i i ja cu u petak pa sam mislio donecu tad . Saljem sutra kad posaljem javicu ti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U petak kada dođem imaću para kod sebe pa ćemo kupiti šta treba za prvu ruku. Eto, biće i Kataklinger tu pa ćemo mi to polako... Dan, dva pre polaska zvaću Katarana telefonom. Za tim i nema neke potrebe nego eto, da se čujemo dok sam još ovde, možda treba nešto odavde. Ja sam nekako na ovu tišinu računao, tako to ide, da pare ko kad dođe i koliko ima pa stalno idemo u nabavku jer nikad nema love na gomili. Opušteno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan ali ako ima ziro racun i treba uplatiti odredjeni iznos pa voleo bih bar zbog toga da znam sta je plan , Sad mi je mnogo jasniji tvoj nik " Kukul " - samo nešto kukaš. Sve ti je već napisano u ovoj temi , i broj računa i kolko se uplaćuje, samo treba da pročitaš, a ne da kukaš ! sta ja kukam ,vuja kaze cutanje mu je poznato ,pa valjda se nesto moze znati od plana , Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svi na tajni kanal za dogovore ,Kataran, Vuja,odmah !!! I nemoj da je nešto procurelo na forum ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno neznam kako da objasnim da plana nema. Ovde se prave planovi a ako nije ništa napisano onda se nije ni planiralo. I obrnuto, sve što je planirano napisano je. A planirano je da legnu uplate pa da se dogovaramo o jelovniku i zato se Kataran ljuti jer ne ide po planu i dogovoru. Ja se smejem jer nikada nije išlo po planu i dogovoru pa sam uveren da stvar ide kako treba. Telefonom sam se čuo sa Turbopeđom i nas dvojca dolazimo u petak. Telefon sam koristio i sa Vlajkom ali u mršavijoj varijanti, preko SMS-a. Razni komunikativni kanali rezultirali su sledećim dogovorom: Turbopeđa, Vlajko i ja dolazimo u petak. Peđa DR-om, ja Crncem a Vlajko zbog spavanja kolima. Od petka do nedelje ima dva dana i dve noći. U šumi. Biće šta biti mora, nazad nema a napred gde će nas odvesti, ko zna. Pa kom opanci tom i Džeri. Kad stignemo biće i Kataklinger tu. Tu je Kataran naravno, biće još koga da ne nebrajam pa izostavim nekog. Onda sednemo. Popijemo. Ma popijemo opet, put je to, ni celih 100km., svašta čoveka snađe usput u ova luda vremena. Slovenci obično dolaze sa mrakom pa od podne do mraka nas toliko valjda može da obavi kupovinu makar za večeru i doručak pa posle je ionako životinja na redu. A Kataran je potpuno u pravu, svakako ćemo ići u kupovinu pa je bolje da se pare uplate i kupimo sve odjednom nego da idemo 100 puta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 20, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je vec bolje, ubi me ona tisina Kada bin ste mi rekli koliko pica da kupim ja bi to uradio u cetvrtak i odneo na zborno mesto. U cetvrtak sam planirao da odemo ja i Milos da malo sredimo dom i da pogledamo u kakvom su stanju sobe. Zverinjak, nemoj da se ljutis ali vidis i sam da niko nista ne pise , nismo ovako radili, red je da sve bude ovde, da se vidi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je vec bolje, ubi me ona tisina Kada bin ste mi rekli koliko pica da kupim ja bi to uradio u cetvrtak i odneo na zborno mesto. U cetvrtak sam planirao da odemo ja i Milos da malo sredimo dom i da pogledamo u kakvom su stanju sobe. Zverinjak, nemoj da se ljutis ali vidis i sam da niko nista ne pise , nismo ovako radili, red je da sve bude ovde, da se vidi ! najbitnije od svega za neke je da ja budem taj dezurni krivac ,ali ovako bas lepo ,sve se pise neki kukaju neki uzdisu ,neki likuju ali nije monotono....sretan put svima vama koji dolazite motorizovani na skup a i pesacima takodje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 20, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Druže Vujo Nisam ti ništa obećao, a želju da dođem imam..ako uspem neke stvari da premostim pre petka.. eto i mene.. kolima motorom..nebitno..nisam znao da ima tu i neki smeštaj.. A sa TurboPeđom nikad nije dosadno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam prozvan izvinjavam se na tisini ali nekako kad otvorim forum samo vidim moje odgovore pa da ne ispadne da sam najpametniji sto naravno nisam Evo ovakav je moj plan ja nemogu doci u petak i dolazim pre podne u subotu dolazimo ja i moj najstariji sin(veljko 12 god) i moj kum dejan znaci tri coveka (za kuma necu da pisem koliko ima god ima dovoljno) Od mene lova u sredu ujuto leze na racun ako hocete moze i kes u subotu kako kazete Ako neko ide u mom terminu bilo bi lepo da putujemo zajedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je vec bolje, ubi me ona tisina Kada bin ste mi rekli koliko pica da kupim ja bi to uradio u cetvrtak i odneo na zborno mesto. U cetvrtak sam planirao da odemo ja i Milos da malo sredimo dom i da pogledamo u kakvom su stanju sobe. Zverinjak, nemoj da se ljutis ali vidis i sam da niko nista ne pise , nismo ovako radili, red je da sve bude ovde, da se vidi ! najbitnije od svega za neke je da ja budem taj dezurni krivac ,ali ovako bas lepo ,sve se pise neki kukaju neki uzdisu ,neki likuju ali nije monotono....sretan put svima vama koji dolazite motorizovani na skup a i pesacima takodje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se ljuti???Mi samo imamo bezgranično poverenje u Vujine organizatorske sposobnosti i njegov zen pristup. Nego,pokušavam da uočim razliku izmedju posta br:268 i 271 u ovoj temi.Dosta je zbunjujuće. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi doso al me stra da mi motor stane usput negde, sta onda. Ako se odvazim docicu u subotu. Bilo bi dobro i da imam neci telefon ako ustreba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 064/110-77-97 Vuja Nećemo nikoga ostaviti na putu to je sasvim sigurno. Ja tamo moram u petak zbog tih priprema a bilo bi najbolje da ne ideš sam pa vidi sa još nekim ko dolazi u subotu da se uklopite. Ako je motor ispravan onda nema razloga da stane. Ako ideš auto putem čuvaj ga od pregrevanja i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 21, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Daj koordinate I mogao bi prvi post da prepraviš i ubaciš info gde šta kako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...