vance2hines 17 Napisano Januar 25, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naslova kaze, Jawa je iz 80 i neke matori je prvi vlasnik. Ali na nesrecu saobracajna se negde gadno zagubila. sa Jawe sam skinu zadnji tocak zbog zupcanika mislim da ima negde i tocak i koliko vidim fali mu svecica. Sve u svemu ako uopste ima neko zainteresovan za motoric radi sredjivanja ili mozda neki deo da mu treba ja sam raspolozen da mu ga poklonim. Ako ga iko bude hteo njegovo je samo da dodje po njega i ako je raspolozen da plati kafu i 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude dobar bicikl za predskolca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Uz malo truda i dva svedoka za registraciju ova Babeta nekome može lepo da posluži (ili da stoji u vikendici) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Januar 25, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan svaka cas na gestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 453 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ako nije problem napisi gde se nalazi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 25, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sad imam problem, primio sam tri p.p poruke, sad sam upalio forum pa neznam ko se prvi javio! Izvinite ako dodje u krive ruke. Ja se nalazim u Apatinu Ko zeli da dodje slobodno moze, ja bi samo voleo da dodje u ruke nekom ko ce ga pametno iskoristiti. Mirko 0642160491 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uz malo truda i dva svedoka za registraciju ova Babeta nekome može lepo da posluži (ili da stoji u vikendici) Нисам сигуран да може тако још увек, јел имаш проверену информацију? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojša 86 Napisano Januar 25, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Ugrinovci,Zemun Motocikl: jawa 250 model 559 i jawa 350 638 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u porukama vreme,pa ti vidi...nek bude pošteno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan ovde jos moz i padne licitacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Januar 27, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bato rokni ti cenu za njega,mozes nesto i da zaradis Shalim se.......zaista lep gest,svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 27, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj sa foruma je rekao u nedelju doci po njega, nazalost nije se pojavio. Opcija i dalje vazi! Vase je samo da dodjete do Apatina, znam da nije blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon je nasla udomitelja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zatvoriti temu neznam! Nek je zatvori ko zna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pendula 1 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na gestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...