Svaler 1990 Napisano Januar 20, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав браћо бајкери, ја сам већ неко време на форуму, ал' вам се не представих. Зовем се Срђан, (другари ме зову СркиНСР ), 96 годиште. Мотор вози одавно. Први "свој" мотор сам купио са 9 година. И то чак са својим парама, нема везе што је то било неких мизерних 190е. То је био Томосов Тори Крос. С'обзиром да ми деда радио у ОЛТ-у, и имао је кући неких нових делова које ми је дао, а ја сам са татом био редован на вашару у Руми, где сам то продао, и скупио за нови мотор. Следећи на списку, са 12 година, је био такође Томос. Радило се о моделу Tomos MC 80, 2007 годиште. И тако дођосмо до прошле, 2012-те године, када сам положио за А1, претходно продао Томоса, и наговорих моје кући да купим Хонду. И то тренутно возим. Нисам једини бајкер у кући, ћале има Kawasaki GPZ 600 R, али не иде он више по скуповима и то. Поздрав, и видимо се на скуповима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 20, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde si ti do sad, Švaleru Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 20, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Хвала, хвала. Скокните на мој профил, погледајте тему, и помозите мало, раширите идеју около. мало Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...