ivan82 1 Napisano Decembar 4, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekom bude od koristi http://uk.youtube.com/watch?v=PD8HE5zehgo&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 21, 2007 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pomoglo je hvala. I ja bi trebalo da menjam na mom APN-6 al posto nisu standardne vile moracu prvo da sve skinem pa da odnesem kod coveka koji to nabavlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa na APN6 nemas hidraulicne viljuske vec samo opruge i malo masti unutra, koje su na kraju zatvorene gumicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 23, 2007 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam rekao nisu standardne vile okacicu sliku pa ces videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 23, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni provalio. Od cega su, postavi sliku ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 24, 2007 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio obican APN6 ;D. Kad si vec stavio druge sto ne pokusa da stavis komplet felnu i viljusku sa disk kocnicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 24, 2007 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma skupljam sad lovu za jaci motor,nadam se da ce to biti MZ-250 a ovaj cu verovatno morati da prodam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa prodas APN-a i dodas jos 150-200e i kupis dobrog MZ251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 26, 2007 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa to cu i uraditi,samo zao mi da ga prodam to mi je prvi motor i zavoleo sam ga nikad me nije izneverio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I meni je bilo zao kada sam prodavao skuter jer mi je bio prvi ali sta ces doso bolji ;D. Imam jednog druga koji ima APN6 i teram ga da ga proda da uzme MZ-a a on se necka kaze ne svidja mu se, luuud covek :D . Koliko vidim mnogo smo otisli u OFF, jebi ga :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio obican APN6 ;D. Kad si vec stavio druge sto ne pokusa da stavis komplet felnu i viljusku sa disk kocnicama? Procitaj, jel to PAIOLI sa elektrona 90 ili se ja varam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Februar 12, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste PAIOLI al neznam sa kojeg je to motora,cuo sam da takve vile imaju dobru cenu pa valjda cu dobro prodati motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko ulja ide u prednji naopaku viljušku na aprilijama od 1990 pa na više. Meni je pegaso 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja skinuo klipove sa youtuba i uradio sam dve viljuske na suzuki dr 800 . Prvu sam radio sa kumom nekih sat vremena dok sam video sta kako a drugu smo zavrsili za 20 min . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan jedna olaksica, da nebiste rasturali vile, samo zavijete dva holsafa u stari semening, i polako sa secicama izvucete, posle nabijete nov, sipate ulje, i to je to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...